perjantai 5. toukokuuta 2017

Hauskanpitoa Whats Up Nails decalien kanssa

Seuraava uusista Whats Up Nails koristeista kokeilen perhosdecaleja!

Yllätyin vähän näiden isosta koosta ja mietin onkohan ne liian isoja mun kynsille...mutta kivan värisiä ne ainakin ja kivasti käytettäviä. Perhoset saa nätisti keskisormeen ja nimettömään ( tai mihin vaan kynsiin ) niin että näyttää kuin perhonen levittäisi siipensä.

Whats Up Nails Flying Flowers water decals

Flying Flowers decalit olivat tosi helpot käyttää. Vaikka nämä näyttivät isoilta niin ne sujahtivat kynsiini vaivatta eikä sivuille jäänyt liikoja. Decalit ovat jämäköitä ja äärimmäisen helppoja kynsille aseteltavia. Eivät repeile ja kurtut saa hyvin tasoiteltua sormin. Tykkäsin, todella laadukkaan ja hyväntuntuisia. Arkki maksaa 3,40 e josta riittää useampiin kynsiin jos käyttää muutamissa kynsissä kerrallaan.

Whats Up Nails Flying Flowers decals

Olisin voinut tehdä hempeät kevätkynnet mutta halusin käyttää pitkästä aikaa ihania F.U.N lakkojani. Eternal Love (h) on ollut unholassa vaikka se on rakkaimpia Funejani. Se on ensimmäisiä hankintojani ja yksi parhaita F.U.N lakkojani. Siksi koska se kimaltaa tosi hienosti ja peittää helposti yksinään. Kuivuu äärettömän nopeasti. Kolme kerrosta riittää hyvin eikä tämä tarvitse alleen toista lakkaa.

F.U.N Lacquer Eternal Love Hologram

F.U.N Lacquer Eternal Love Hologram

F.U.N Lacquer Eternal Love Hologram

FUN Lacquer Eternal Love (h)

Väriltään tämä on sini-violetti-vihreä multichrome jossa paljon voimakasta kultaista glitteriä. Jos ei Funeja omista niin tämä voisi olla hyvä lakka aloittaa keräilyä ;) decalien alla minulla on OPI Put A Coat on eli valkea cremelakka. Tällä kertaa käytin aluslakkana UNT Ready To Take Off -lakkaa joka siis revitään kynneltä pois. En todellakaan ala tätä glitterlakkaa hinkuttamaan pois vaan poistan lakat halutessani kokonaisena liuskana irti revittynä. Ja korostan sanaa halutessani, UNT nimittäin pysyy eikä lähde pois saunoessa tai suihkussa. Olen postannut siitä tässä.

UNT Ready To Take Off

Päällyslakkana Seche Vive jonka geelipinnasta olen tykännyt. Tuo hyvin esiin F.U.N glitterin kimallusta. Ja sopii varovaisesti levitettynä leimausten päälle. 

F.U.N Lacquer Eternal Love Hologram

Whats Up Nails koristeet löydät CesarsShopista! Decalit saatu blogin kautta. Huomenna muuten julkaistaan uusi F.U.N Spring / Summer 2017 kokoelma. Onko teillä jotain ostoslistalla?

10 kommenttia:

  1. Mua kyllä kiinnostaa pari lakkaa uudesta kokoelmasta, saa nähdä ostanko! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osta vaan :D oikeastaan kaikki on hienoja mutta sininen ja musta vähän aiemmin nähtyjä..mutta upeita kyllä nekin!

      Poista
  2. Kivan keväiset siivekkäät! Odotan ens sun kuvia uusista ja päätän sitten :D

    VastaaPoista
  3. Hienot! Ostin whatsupp ilta niitä vesimarmorointi decaleja, hyvä jos ovat helppoja käyttää. Unt ia kokeilin cremelakan alla ja pysyivät hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Nämä ovat hyviä ja laadukkaita, onhan ne toki vähän kalliimpiakin niin harmi jos sekundaa olisivat :)

      Poista

Kiitos kommentista <3