maanantai 22. toukokuuta 2017

Konad Classic Jeans kokoelma

Nyt on uutta ja kivaa jota on päästävä hehkuttamaan heti teille! Sain Cesarista paketin Konadin tuotteita, joukossa mm. tämä uusi kokoelma! Lisäksi haluan kertoa teille näistä heti koska on yksinkertaisesti kiva esitellä välillä vähän halvempiakin lakkoja!

Olette monesti toivoneet swatch-postauksia ja esittelyjä edullisimmista merkeistä. Nyt kun mietin niin kyllä tässä on lähiaikoina tullut esiteltyä pääosin hintavampia lakkoja. Konadin kynsilakat maksavat 7 euroa ja geelilakat ovat 8 euroa. Olen kokeillut muutamaa geelilakkaa ja niissä on kyllä huisin hyvä laatu! Levittyvät kauniisti ja lopputulos on geelimäisen kiiltävä. Eivät ollenkaan häviä kalliimmille! Postaus Konad geelilakoista tässä. Geelilakat yleensä tuppaavat olemaan hintavia ja esim. NCLA:n geelilakat ovat parisenkymppiä. Joten jos kiinnostaa tutustua halvempiin vaihtoehtoihin niin Konadin geelilakat ovat huippuja.

Konad Classic Jeans Collection

Taas lähti sivuraiteille, mun piti vihjaista tästä Konadin uudesta Classic Jeans kokoelmasta. Ihastuin näihin heti! Rakastan sinisiä lakkoja ja etenkin farkkujen värisiä sävyjä. Kokoelmassa on kuusi lakkaa ja jokaisessa on tekstuurikoostumus. Tällä kertaa en tehnyt swatcheja koska Cesarilla on hyvät kuvat ennestään ja en oikein ennätä. Tai en ennätä tekemään niitä tuoreeltaan. Mulla menisi monta päivää ja postaus venyisi.

Konad Classic Jeans Collection

Konad Classic Jeans Collection

Viimeaikoina olen ollut ehkä enemmän kiinnostunut meikeistä kuin kynsistä! Ja talven jäljiltä paljastunut sotkuinen pihamaa vie oikeastaan kaiken vapaa-ajan viikonlopuista. Ja tämä blogi on edelleen harrastus jota teen kuten tykkään, pakolla en halua mitään vääntää. Joten lakkauskuvia lakoilla on tulossa mutta haluan näyttää teille tikkuswatchit!

Konad Classic Jeans Collection swatches

Konad Classic Jeans Collection

Black Jeans - Musta tekstuuri kultaisilla hipuilla
Mid Night Blue Jeans - Tummansininen tekstuuri sinisillä glittereillä
Real Jeans - Sähkönsininen tekstuuri sinisillä hipuilla
Turkey Blue Jeans - Harmaaseen taittava denimblue tekstuurilakka
Smoke Blue Jeans - Vaaleanharmaa tekstuurilakka
Ice Jeans - Jäinen vaalea siniharmaa tekstuuri hopealla glitterillä

Konad Classic Jeans Collection

Vitsit nää kaikki on kivoja! Mutta kyllä mun suosikit on nuo tummimmat. Musta ja tummansininen. Mutta kaikki on aika makeita. Ihania tekstuurilakkoja. Ja tosiaan jokainen peitti kahdella kerroksella, Real Jeansia on kolme mutta olisi ehkä pitänyt sekoittaa pulloa enemmän. Näyttää että se on läpikuultavia kaikista mutta peittää siis tietysti, ei kuulla läpi. Erinomainen pigmentti ja hyvä levittyvyys halpislakaksi! Näitä voi käyttää yksinään tai kuten alemmassa kuvassa, sekoitella farkkusävyjä keskenään. Kokoelma on kyllä onnistunut luomaan tosi hyvät farkkusävyt, ihan tulee mieleen nuoruusvuosien vaaleansiniset 501:t jotka piti muodin mukaan olla. Olin vuosikausia Levistyttö mutta nykyään käytän mukavampia, joustavampia farkkuja ja ei taida perä enää mahtua nuoruusvuosien kokoihin ;D

Classic_Jeans (5)

En ole lakannut näillä vielä kynsiä joten eiköhän näitä tule näkymään täällä enemmänkin ;) nyt vaan shoppailemaan, mikä näistä on sinun suosikkisävysi?

Lakat saatu blogin kautta.

12 kommenttia:

 1. Kyllä tuo musta kiinnostaa eniten. Kivaa että tulee taas tekstuuri lakkoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on hienoin! Tekstuurilakat on kivoja, helppoja ja nopeita käyttää :)

   Poista
 2. Tummimmat on myös mun silmään kauneimmat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on nättejä. Tuo jäinen sininen on ehkä aika talvinen!

   Poista
 3. Onnistunut mainoskuva mielestäni. Kuvia katselen mielelläni, mutta taidan jättäytyä Kuren Stone Washin varaan. ;)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on Kuren Stone Wash, ai että se on ihana lakka. Tässä on hyvä mainoskuva, ei liioittele ollenkaan vaan lakat on noin kivoja luonnossakin :)

   Poista
 4. Tosiaan jotain uutta ja erilaista. En ole osannut päättää suosikkia,kun kaikissa on jotain kivaa. Ja ei ole hinnalla pilattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin, kiva esitellä halvempiakin lakkoja välillä ;)

   Poista
 5. Ihanaa ettei tekstuuri ole kuollut. Kivan näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, tässä tekstuuria edullisilla hinnoilla. Ja lakoissa ei moittimista ole :)

   Poista

Kiitos kommentista <3