keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Ei ole edes vielä kesä..ja taas Sailorit!

Selkeästi tämän kevään hittisävy on merellinen sininen. Myös CND:n New Wave kevätlookista löytyy sininen lakka nimeltään Blue Eyeshadow. Onpa kiva nimi! Kun näin lakan, se huusi "tee sailorit minulla"!

CND Vinylux Blue Eyeshadow

Blue Eyeshadow on mallikkaasti levittyvä creme. Peittää kahdella kerroksella ja on nopea kuivumaan. CND:n koostumus on hiukan erilainen kuin esim. Essien ja tuoksu näissä on erikoisen mieto. Mukava käyttää erilaisia kynsilakkoja ja tehdä näitä havaintoja! CND lakat ovat poikkeuksetta olleet laadukkaita ja kyllä vaan tämäkin sininen ihanuus ihastutti.

CND Blue Eyeshadow

Koristelut oli tosi simppelit; metallin väriset niitit ja sailor-Milvit. Päällyslakka CND Vinylux joka kuivattaa lakat nopsaan ja sopii hyvin koristeiden päälle. Freesaan myös usein toisen tai kolmannen päivän lakkauksia Vinylux Weekly Top Coatilla, sopii oikein mainiosti siihenkin. Mulla on tämä pullo kohta lopuillaan, ei ole kovin paksuuntunutkaan ajan saatossa. 

CND kynsilakat

sailor nail art

CND lakkoja voit tiedustella oman paikkakuntasi jälleenmyyjiltä. CND suomenkielisiltä sivuilta lisää infoa lakoista.

Kyllä vaan sailorit on aina kivat ja eikä olekin nätti sininen lakka!

Tuotteet saatu blogin kautta.

18 kommenttia:

 1. Kivat on! Mulla toi päällyslakka ei tosiaan pysy kuin paripäivää hyvänä. Ei siis viikkoa vaikka niin lupaa 😕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinylux värilakat pitäisi oikeasti laittaa paljaalle kynnelle. Mutta mä laitan aina aluslakkaa mutta en haekaan pysyvyyttä. Glitz & Glamin Minnalla nää pysyy puolitoista viikkoa. Toisella toimii, toiselle ei! Mä tykkään tästä päällyslakasta muutenkin eikä minua haittaa vaikkei viikkoa kestä :)

   Poista
  2. Mulla ei myöskään pysy nämä Vinyluxit yhtään (siis alle 24 h), vaikka olen laittanut värilakan paljaalle kynnelle, jonka olen pyyhkäissyt vielä merkin Scrub Freshillä (vai mikä se on?), jotta kynsi on varmasti puhdas ja kuiva. Muuten olen ollut kyllä tyytyväinen CND:hen merkkinä ja tykkään esim. hoitotuotteista ja Creative Play -lakoista.

   Poista
  3. CND:n lakat ja kaikki hoitotuotteet on ollut minusta hyviä :) ei mullakaan kaikki aina pysy, tänäänkin lakkasin kahden aikaan ja nyt sain jo paikata kärjistä. Tosin siivosin kotona, tiskasin käsin ja pesin lattiat :D OPI lakkaa on.

   Poista
 2. Mulla on taas tällä hetkellä sellanen ällitys menossa etten millään kykene laittamaan sinisiä tai vihreitä lakkoja kynsille vaikka mulla niitä on ja oon aina tykännyt mut nyt on joku tuuli taas kääntynyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tuuli kääntyy takaisin taas joku päivä :)

   Poista
 3. On tosi nätti, jotenkin todella puhdas sininen. Tykkään itse kesällä kirkkaansinisistä kynsistä, vaikka se ei muuten mikään lempivärini olekaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen on siitä kiva väri että sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Ehkä joulunaikaan tulee vähän vähemmän käytettyä ;)

   Poista
 4. Jännä juttu: lakan väri pullossa ei puhuttele mua ollenkaan mutta sun kynsillä näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
 5. Kiva-seilorikausi korkattu 😀. Minulla Vinylux on pysynyt hyvin ja tykkäsin päällyslakasta niin että loppuikin. Nätti väri. Ainoa mistä en pidä Vinyluxissa on se että se tuntuu persoonattomalta kun on nykyään vaihtoehtoja indie-puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on nättejä perussävyjä sekä kausikokoelmien helmiä. Indieiden kanssa eivät kilpailekaam kun ihan eri sarjassa ovat :)

   Poista
 6. Teen tosi harvoin kunnon sailoreita, vaikka kyllä pitäisi. Ne sopii niin hyvin kesään ja näyttää aina kivalta, niin kuin nämäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joskus vastaan tulee vaan sellainen lakka jolla on pakko tehdä sailorit!

   Poista

Kiitos kommentista <3