perjantai 26. toukokuuta 2017

NCLA - Spaced Out

Minulla on muutamia uusia NCLA lakkoja joten tänään kynsilläni Spaced Out. 

NCLA Spaced Out

Spaced Out on holoihin kuuluva deniminsininen lakka. Erittäin hyvä koostumus, ei valu eikä mene pitkin kynsinauhoja. Kuivuu nopeasti ja peittää kahdella kerroksella. Olen ollut myös tyytyväinen NCLA lakkojen pysyvyyteen. Joitakin olen pitänyt päivän-pari mutta tarvittaessa ovat pysyneet siistinä viisikin päivää. Tälläkin hetkellä kynsillä oleva NCLA on ollut kolmatta päivää eikä ole tarvinnut paikata. 

NCLA Spaced Out

NCLA holos

Tämä on juuri sellainen sinisen sävy josta pidän. Tai no...pidän monista sinisistä mutta nämä farkkusävyt on minusta parhaita! Lakka ei värjää kun laitat kaksi kerrosta aluslakkaa. 

NCLA swatches

NCLA Spaced Out

Olen käyttänyt viimeaikoina vähän hellempää aluslakkaa, Color Clubin Oxygen Grota. Kynteni ovat aika kovat Trind Nail Repairin seurauksena ja muutamassa kynnessä on murtuma. Otin ilmeisesti talven traumat niin tosissani että olen käyttänyt vaan Trindiä. Jokapäiväisestä öljyämisestä huolimatta se kovettaa kynnen. Tavallaan hyvä juttu koska kynteni eivät liuskoitu mutta tavallaan huono koska kynteni eivät jousta.

Oxygenin myötä kynnet alkoivat olla joustavammat ja väri kirkkaampi. Ilme oli terveempi eikä mitään onnettomuuksia ole sattunut. Trindiä olen käyttänyt nyt suunnilleen kerran-kaksi viikossa. Öljyä käytän joka päivä, silloin tällöin CND Rescueta. Olen ollut tyytyväinen Oxygeniin, pitäisi kyllä ottaa näitä kuureja toisten aluslakkojen kanssa niin näkisi vaikutuksia paremmin.

P5090025.ORF

Spaced Outin holotus ei ole kovin voimakasta vaan vähän kesympää. Auringossakin tämä on aika maltillinen ja muodostaa hajanaista holokuviota. Luonnonvalossa tämä on hennosti kimaltava. Kaunis lakka kuitenkin ja hyvin mieleinen! 

Nimettömään laitoin jotkut water decalit, sainpa kulutettua nekin loppuun :)

Onko tälläinen hienostunut holo parempi kuin silmät räjäyttävä holotus?

Color Clubin aluslakka saatu Cesarista. 

7 kommenttia:

 1. Ohhoh, onpa tosi hyvä kestävyys tällä lakalla! Ja nämä NCLA:n holot on kyllä tosi nättejä. :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä tosi kauniin värinen lakka, minäkin voisin tätä sävyä helposti pitää omilla kynsillä! :)

  VastaaPoista
 3. Semmonen alkuräjähdys holo on parasta 😊 kaunis sininen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3