keskiviikko 24. toukokuuta 2017

piCture pOlish Free

Vihdoinkin sain Freen kynsille! En ymmärrä mikä siinä on ettei uutuuksilla raaski lakata. Niitä haluaa vaan jemmailla :D Picture Polishin Freen ei pitänyt tulla alunperin myyntiin ollenkaan mutta kun fanit vaativat, se tuli kaikkien saataville. Aiemmin se oli vain kaupanpäällinen kun ostit 99 dollarilla PP:n omasta verkkokaupasta.

Picture Polish Free

Picture Polish Free

Free on turkoosi lakka jossa on vihreä hohde. Lakka on täynnä kullanhohtoista hologrammista hitulaa. Jossain valossa tämä on metallinhohtoinen. Kuin jalokivi kynsillä, tämä on paljonpaljon hienompi kuin missään kuvissa! Yksi parhaiten kimaltavista Picture Polisheista ja jos vaan tykkää turkoosista niin rakastuu tähän!

Picture Polish Free

Picture Polish Free

Itsekin kuvittelin tämän hiukan erilaiseksi. En osaa sanoa millaiseksi mutta hienompi tämä jokatapauksessa on! Ei tästä saa katsettaan irti, koko ajan pitää tuijottaa. En alunperin ollut tätä ostamassa vaan sain esiteltäväksi blogiini. Mutta jos olisin tämän ostanut, se olisi ylittänyt odotukseni ja olisin tästä kyllä tykännyt.

Picture Polish Free

Picture Polish CesarsShop

Picture Polish swatches

Mukava vaan välillä lakata jollain ihanalla lakalla! En meinannut edes koristella mutta laitoin parit pinkit neonniitit Cesarin kiekosta. Kynsieni pituus ja malli on nyt ihan täydellinen! Lakka älyttömän kiva. Tykkään! Erittäin mieleinen lakkaus, joskus yksinkertainen on kaunista :)

Picture Polish swatches

Picture Polishin lakat ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia 5-free lakkoja. Suomessa niitä myy CesarsShop. Freen kanssa tein pienen kestotestin oikeastaan puolivahingossa. En jaksanut lakata kynsiä kun odottelin uusia lakkoja saapuvaksi. 
Free oli kynsilläni perjantaista maanantaihin ihan täydellisen näköisenä! Oikean käden peukalossa ja etusormessa oli pienet tsippaukset mutta muutoin lakka pysyi lohkeamatta kynsillä. Päällyslakkana mulla oli Essien Second Shine Around jota yritän kuluttaa loppuun. 

Miltä Free näytti, hienommalta vai eikö nappaa? Montako päivää Picture Polish lakat pysyy kynsilläsi?

Lakka saatu blogin kautta. 

13 kommenttia:

 1. Tää on ihan älyttömän nätti, iskin heti silmäni tähän, mutta miksi tää ei ole vielä mun lakkalaatikossa :'D Nätti lakkaus myös :)

  VastaaPoista
 2. Huikeen nätti ja pinkit pallerot on just eikä melkein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkit koristelut sopi kyllä kivasti tämän kanssa :)

   Poista
 3. Heh. Meillä menee yhteen nämä lakkojen koristelut 😀. Eilen kirjoitin kommenttia Surf-postaukseen mutta puhelin deletoi sen mystisesti. Kun kirjoitit että se jos mikä lakka saa tekemään meriaiheiset kynnet. Mulle kävi ihan sama. Pari merenneitokynttä eli suomut ja samoja meritähti-ja simpukkakoristeita. Freestä tuli sama fiilis kuin sulla ettei raaski koristella ja laitoin vain timantteja. Molemmat ovat todella kestäviä lakkoja ja Surfilla taisin mennä viikon mutta Freen poistin aiemmin kun oli lakattava Surfilla. Hirmu hyvä kesto näissä. Nuo neonniitit ovat tosi kiva kaveri tälle lakalle. Se tosiaan pitää jättää suurimmaksi osaksi tuijoteltavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi jätin tämän näin yksinkertaiseksi koska kyllä tässä siltikin riitti tuijoteltavaa ;) todella näyttävä lakka, Surfkin oli kiva, mun eka creme-Picture Polish :)

   Poista
 4. Kyllähän tää pitää saada! Upea!

  VastaaPoista
 5. Apua tää on kyllä niin upee<3 Mä oon kans vähän sellanen et uusia lakkoja tulee jemmailtua ja vaa ihastelen niitä pullossa :DD

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3