sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Kauneushaaste

Ihana Nonnulan Jonna haastoi minut Kauneushaasteessa. Kiitos ihana, toteutan mielelläni!

1. Varhaisin meikkimuisto
Varmasti Yves Rocher kuten monella muullakin :) äitille tuli mainoksia ja niitä innoissaan selasi. Liimaili lappuja ja availi rullia. Oliskohan mulla ollut niitä minipuniakin. Jonkun kynsilakan olen varmaan saanut mummolta mutta äiti taisi takavarikoida, oliko mielessä että sotken paikkoja ;) ekat meikit mä sain tilata Yvesiltä, tyyliin ripsiväri ja kajal.

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi
Ei löydy kuin meikkipuuterin jämä jolla korjaan meikkiä. Neutrogenan huulirasva ja sen päivän huulikiilto tai -puna. Mulla on laukku päivän autossa joten en voi pitää mukana paleltuvaa tai kesällä liian kuumassa hikoilevaa huulipunaa.

Juicy Couture hajuvedet

3. Lempituoksusi

Voi että, niitä on aika monta. Yleisesti ottaen kaikki vaniljan tuoksuiset hajuvedet. Nyt tykkään Juicy Couturen tuoksuista, ne ovat uusia mulle ja just sopivan makeita.

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi
Puhdista meikit kunnolla iltaisin. Minua inhotti viikonloppuna kun piti vähän nukkua meikit naamalla. Oli puhetta että haen miehen juhlista ja koska en tiennyt miten pitkään menee, nukahdin odottamaan meikit naamalla. Yäk mikä tunne, tuntuu että kasvoilla on kilo tavaraa. Mikään ei ole ihanampaa kuin puhdistaa naama, lutrata kasvovedellä ja laittaa seerumia ja rasvaa perään. Puhdas naama on ihanan tuntuinen! Naama menee myös epäpuhtaaksi jos aina nukkuu meikit päässä.

Smashbox Cover Shot Bold

5. Uusin kosmetiikkalöytösi
Olen aika ihastunut Smashboxiin, vuosien tauon jälkeen. Kiva kun sitä saa meiltä Kicksistä, on kivempi ostaa asiantuntevan myyjän avustuksella. Ostan nykyään mieluummin kasvotusten kuin tilaan netistä!

6. Ikimuistoisin virheostokseni
En muista että sen ihmeempää hutiostosta olisi ollut. En osta niin kalliita meikkejä tai sitten myyn hutiostot heti eteenpäin. Enemmän minua harmittaa Tsekeistä tilattu autonosa joka ei käynytkään ja joka oli kallis! Nyt vaan toivon että saan rahat takaisin...

Lumene meikkivoide

7. Meikkivoiteella vai ilman

Meikkivoiteella tottakai. Tykkään peittävästi ja siististä meikkipohjasta. Mulla on myös mineraalimeikkejä, niitä tulee käytettyä enemmän kesällä jolloin meikkipohja saa olla kevyempi.

8. Eyeliner vai kajal
Eyeliner, mielellään paksu musta jolla saa kunnon kissarajaukset. Tykkään myös värillisistä eyelinereistä, Yves Rocherin kynät ovat suosikkejani! Mustaa ja ruskeaa kynää käytän lähinnä silloin kun silmät vuotavat eikä voi käyttää tussikynää.

Smashbox kokemuksia

9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen

Ehdottomasti silmämeikinpohjustaja, siitä se koko meikki lähtee. Ilman luomiväriä ei osaa olla eikä mikään pysy ilman kunnollista pohjustajaa.

10. Tuote, jota haluat koittaa
Näitäkin on monta...ehkä jossain vaiheessa hurahdan aasialaiseen ihonhoitoon. Missha tuotteista ajattelin aloittaa. Myös V10 sarja kiinnostaisi ja ne The Ordinaryt...

Mikä on sinun varhaisin meikkimuistosi? En haasta ketään bloggaajaa kun tämä on tuntunut jo kiertävän, saa kopsata ja vastata kuka haluaa...


10 kommenttia:

  1. Mun varhaisin on semmonen kun pikkulapsena salaa kokeilin äidin irtopuuteria. Siis käytin kaiken! Piiteria oli ihan joka paikassa 😂 se oli merkkiä Dior äiti oli vihainen kun haaskasin kalliin puuterin.
    Mummilassa mulla oli posliinirasiassa oma pikkuinen huulipuna ja kynsilakka. Mummi aina lakkasi kynteni. Kiitos siis hänelle rakkaudesta kynsilakkoihin ja meikkeihin 💜😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh :D on varmaan ollut kiva ylläri ;) minä sain himon pitkiin kynsiin kun kummitädilläni oli pitkät kynnet ja hän aina lakkaili niitä ❤

      Poista
  2. Ehdottomasti se, kun sain joululahjapaketissa tädiltäni YR:n minihuulipunia, ne olivat söpöjä! :D

    VastaaPoista
  3. Mun varhaisin muisto liittyy äidiltä lainattuihn meikkeihin. Piti saada koulun diskoon sinisellä luomivärillä meikatut silmät :)

    VastaaPoista
  4. Pienenä kun virvottiin, olin aina noita. Silloin oli kivaa kun sisko tai äiti meikkasi pisamia yms. :)

    VastaaPoista
  5. Saatanpa hyvinkin ottaa mukaani tämän haasteen. Kiitos. Millainen tuo Adopt´in glitter-parfyymi on käyttää? tuleeko siis kimalletta iholle, ja paljonkin?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3