perjantai 24. maaliskuuta 2017

Vertailussa Konad päällyslakat

Näin Mint-blogissa äärettömän kivat kynnet jotka on toteutettu mintulla ja sinisellä. Nämä kynnet pyöri pitkään mielessä ja päätin matkia tämän liukuvärin. Aluslakkana mulla on Essie Treat, Love & Color Laven-Dearly. Näitä saa nykyään myös Cesarista, omani olen saanut maahantuojalta L´orealilta. Mun postaus aluslakoista tässä.

Kynsien liukuvärjäys

Toteutin liukuvärin sinisellä Color Clubin Endless Summer lakalla joka on kirkas creme. Minttu lakka on ihanuus Lumenelta, cremelakka nimeltään Laineilla. Tämä on muuten ihan Lumenen perusvalikoimassa, todella kaunis sävy!

Lumene Gel Effect kynsilakka

Lumene kynsilakka Laineilla

Paisley kuviot leimasin Konad Square 28 laatasta. Square laatat on muuten ihan moiteettomia, kuviot tarttuu aina hyvin. Konad tuotteet kyllä ovat aina hyviä, laatoissa ei ole ikinä ollut moitteen sijaa. Square laattoja on kyllä vaikka millaisia, kurkatkaa Cesarin sivuilta!

Konad Square 28

Päällyslakkaa miettiessä päätin testata Konadin Gel Effect Top Coatin, en nimittäin ollut satavarma miten se käyttäytyi leimausten päälle. Testasin ensin oikeaan käteen että jos menee pieleen, ei niin haittaa. Tämä ei levitä kuvioita kun laittaa varovasti mutta neljännen-viidennen kynnen kohdalla aloin huomaamaan mustan leiman leviämistä. Voi olla että siveltimeen tarttuu mustaa lakkaa, ehkä sen ehkäisisi pyyhkimällä sutia paperiin. Mutta kuvauskäden lakkasin turvallisella Konadin perus Top Coatilla.

Konad Square 28

Joku kyseli joskus näiden kuivumisaikoja. En ole kellosta katsonut mutta kyllä nämä kuivuu ihan viidessä minuutissa. En kyllä levitä ikinä märän lakan päälle. Konadin päällyslakat eivät ole pikakuivattajia. Mutta normikuivan lakan päälle kyllä. Levitän ja varon kynsiä pari minsaa, sitten kyllä alan puuhastella huoletta. Ei ole ikinä lakanankuvia tai surttuja kynsillä. Lisäks nämä molemmat top coatit pysyvät hyvin. Nämä kynnet oli mulla kolme päivää eikä kärkiin tullut yhtään kulumaa. Molempien kiilto hieman hiipui, ehkä perus Top Coat oli siistimmän näköinen. Näiden kahden välillä eli geelimäisen ja perus top coatin, pidän itse perus top coatista enemmän.

päällyslakka kynsien leimaus

Konad Top Coat

Konad Square laatat / CesarsShop, saatu
Konad Top Coatit / CesarsShop, saatu
Konad leimauslakat / CesarsShop, saatu

Oletko löytänyt Konadeista lempparituotteita? Vai ovatko ne jääneet vuosien saatossa muiden varjoon?

Kaikki kynsissä käytetyt tuotteet saatu blogin kautta.

20 kommenttia:

 1. Aivan upea liukuvärjäys ja leimaukset! <3
  Omasta mielestä leimauksille tuo Konadin oma Top Coat on ihan lyömätön - upea kiilto. Silti sen päälle pistän aina vielä toista päällyslakkaa, kestävyyden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tasmis <3 mulla on Konadin Top Coat riittänyt yksinään mutta tunnetusti en viikkoa samaa lakkausta pidä ;)

   Poista
 2. Ihanat merellisvaikutteiset lakkaukset!!
  Mulla ei oo tullut kauheasti Konadin tuotteita käytettyä, eli tavallaan merkki on jäänyt vetävyydessään muiden varjoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Konad oli silloin alussa oikeastaan ainut leimailumerkki mutta sitten tuli kaikkea muuta. Mutta hienoa että tuttua ja turvallista Konadia saa edelleenkin :)

   Poista
 3. Tämä väriyhdistelmä vaan on niin huikaisevan kaunis! Hauskat nuo leimat. :)

  Hyvä että teit vertailun näistä. Ja kiitos tuosta kuivumisaikakommentista. :)

  Tein juuri eilen tilauksen Cesarsille, ja arvoin näiden kahden päällyslakan välillä. Onneksi päädyin tuohon perus top coatiin. Sen ainakin tiesin olevan hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hyvä että otit just sen, on ihan parasta <3

   Poista
 4. Mäkin inspiroiduin vähän aikaa sitten Maijun lakkauksista :) Mä tykkään tosi paljon tuosta Konadin päällyslakasta leimojen päälle. Kun sitä käytää, ei tarvitse arvailla, leviääkö leimat vai ei :) Tosi upea lakkaus ja tuo leima on tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulla ei ole leimat levinnyt tämän kanssa, mutta mustan kanssa otan aina varovaisesti. Paksu kerros eikä sivellin saa koskettaa leiman pintaa ;)

   Poista
 5. Todella ihanat. Tästä väriyhdistelmästä tykkään. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mä kanssa, pitää ehdottomasti käyttää joskus uudelleenkin!

   Poista
 6. Ihanan merellinen väriyhdistelmä :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivat merelliset kynnet, ihana väriyhdistelmä. :)

  VastaaPoista
 8. Mun tuttavuuteni Konadin kanssa on jäänyt leimauslakkoihin enkä ole niitäkään enää hommannut. Lakkaus on kyllä aivan ihana, värit on kivan pirteet mutta rauhalliset :)

  VastaaPoista
 9. Ihana hippi lakkaus!Konadin valkoinen ja musta lakka ovat kyllä erittäin hyviä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3