maanantai 13. maaliskuuta 2017

Tutorial: NCLA Nail Wraps

Muistatteko kun tammikuussa testasin NCLA lakkojen ja wrappien pysyvyyttä? Ihastuin näihin wrappeihin niin paljon että kysyin eikö Satu ottaisi niitä myyntiin. Tiedän että ne ovat kalliita mutta ne ovat ihania! Koska näistä ei ole ollut juttua missään suomiblogeissa, päästin tehdä teille tutorialin näiden käytöstä.

NCLA Nail Wraps

NCLA Rose Shock Nail Wraps

Yhdessä arkissa on 26 tarraa joten nämähän riittävät pitkäksi aikaa, moniin eri kynsiin! Mukana tulee viila jolla viilataan ylimääräiset pois. Ihan ensin; nämä ovat tarroja. Perinteisiä liimapintaisia tarroja. Nämä laitetaan kynsille ilman vettä, water decalit ovat ihan eri asioita. Sanon heti alkuun että NCLA Nail Wrapit vaativat jonkun verran hermoja ja aikaa. Mutta nämä kuitenkin sopivat kaikentasoisille kynsien koristelijoille. Kun tekniikan kerran oppii niin sen taitaa hyvin seuraavan kerran.

kynsitarrojen käyttö

Kynsille laitetaan ensin aluslakka. Minä käytän NCLA First Basea. Hyvin monikäyttöinen aluslakka joka antaa kynnelle tarraavan mattapinnan. Jos tykkää Essien First Basesta, ihastuu tähänkin! Laitan First Basea kaksi kerrosta. Muille kynsille NCLA Like...Totally Valley Girl, wrapkynnet jäävät paljaiksi.

P3040055.ORF

P3040039.ORF

Kun aluslakka on kuivaa, valitse arkista kynteesi sopiva wrappi. Muista että ylimääräiset on helppo leikata pois, kannattaa ajatella että yhdestä isosta wrapista saa kaksi pientä tai osalle kynttä laitettavan palan. Näitä on helppo leikata hyvillä kynsisaksilla. 

nail art tutorial

Aseta wrap kynteesi ja tasoittele sitä sormin. Mahdolliset ilmakuplat työnnellään pois kynnen reunaa päin. Työntele sormen päällä, saa käyttää voimaa. Älä käytä terävää työkalua tai kynttä, wrappi menee muuten ruttuun tai rikki. Wrap asettuu kyllä helposti kun maltat työnnellä hetken. Ylimääräiset painellaan kynnen muotoa mukaillen, kiinnitä huomiota kärkiin ja painele tarraa alaspäin poispäin kynnestä. Itse painelen ensin sivut, sitten kärjen.

kynsien viilaus

Leikkaa ylimääräinen pois kärjestä. Jos tarraa vielä jää, viilaa kärki tasaiseksi. Itse käytän mieluummin pehmeämpää ja taipuisampaa viilaa kuin wrappien mukana tuleva, sillä saatat viilata vahingossa kuviota mukana. Viilaussuunta on viistottain kynnen kärjestä alaspäin, älä viilaa ylös tai sivulle koska silloin tarra jää repsottamaan.

nail wrap tutorial

kynsitarrat

Viimeisenä laitetaan NCLA Gelous? päällyslakkaa. Muista kiinnittää huomiota että laitat päällyslakkaa tarran yli ja suljet kärjen huolella. Gelous kuivuu nopeasti ja vielä tässäkin vaiheessa pystyt painelemaan sormella pois mahdollisia kuplia tai kurttuja. Jos tuntuu niin Gelousia voi laittaa toisenkin kerroksen mutta mulle on riittänyt aina yksi. Olen huomannut että Gelous kovettaa tarraa ja se tasoittuu kynnelle entisestään lakkauksen kuivuttua tovin. Myös tässä vaiheessa voi vielä tasoittaa kärkeä viilalla jos tuntuu että tarra jäi epätasaisesti kärjestä.

NCLA CesarsShop

Yleensä työskentelen yksi kynsi kerrallaan, näin tulee tehtyä joka vaihe ihan maltilla loppuun saakka.

Muutamia pikku vinkkejä ja omia huomioita:

Olen kokeillut Nail Wrappeja vain luonnonkynsille. En osaa sanoa miten ne käyttäytyvät rakennekynsillä. Paljaalle rakennekynnelle en näitä liimaisi. Jos jollain on kokemusta tässä niin kerro ihmeessä.

Käytä aina kahta kerrosta aluslakkaa. Jos luonnonkynsi on heikko ja hauras, se saattaa napata kiinni tarraan ja kun poistat tarraa, se saattaa repäistä irti heikkoa kynsilevyä. 

Nämä neuvot ovat aina vähän liioittelua, NCLA Nail Wrapit ovat turvallisia käyttää eivätkä ne pilaa kynttä. Kun ne liimataan aluslakkaan kiinni, ne eivät oikein käytettynä vaurioita kynttä. Ja näiden liimapinta on saman vahvuuksinen kuin tarrassa yleensä eli jokainen osaa kuvitella ;)

NCLA Like...Totally Valley Girl

Huomasin että tammikuussa tekemissäni wrappikynsissä tarrat asettuivat kynsille vähän helpommin. Mietin mistä se johtuu ja tajusin että ehkä siitä, että kynteni olivat silloin lyhyemmät! Ovatko NCLA wrapit helpompia lyhyille ja leveämmille kynsille? Tottakai jos kynsi on pidempi ja kaarevampi kuten nyt, tarra vaatii enemmän paikoilleen asettelua.

Valitse mieluummin omaa kynttä kapeampi tarra. Se saa olla useita millejä kapeampi. Jos otat oman kyntesi kokoisen, et saa reunoja ihan tasaisesti ja silloin tarra jää repsottamaan. Et myöskään saa päällyslakkaa menemään yli tarran. Tällöin tarra alkaa myös repsottaa äkimmin. Älä työnnä tarraa kiinni kynsinauhaan vaan jätä siihenkin parin mm väli.

Poisto tapahtuu ihan normaaliin tapaan kynsilakanpoistoaineella. Jos tuntuu ettei lähde, kiskaiset vain tarran irti. 

NCLA swatches

NCLA Nail Wrappeja on vaikka millaisilla ihanilla kuvioilla! Kuvioita voi leikellä mieluisiksi ja käyttää vaikka osalla kynttä. Nämä ovat hintavia mutta yhdestä arkista saa tosi monet kynnet tehtyä. Mullakin meni muutama tarra hukkaan kun en ensin älynnyt että valitse oikeasti pienempi tarra kuin kyntesi on. Pituus riittää mutta leveys saa olla kapoinen. Eikä se näytä tyhmältä, ei sitä luonnossa huomaa. 

Toivottavasti piditte tutosta ja tästä oli apua! Oletko miettinyt näiden hankkimista? Miltä nämä vaikuttivat, oletko ylipäätään tarrojen ystävä? 

NCLA Nail Wraps 17,90 e / CesarsShop, saatu

35 kommenttia:

 1. Itseltänikin löytyy jemmoista yhdet NCLA-nailwrapit, muistaakseni jostain boxista tulleena, en vain ole vielä ehtinyt testailemaan :)

  VastaaPoista
 2. Beautiful mani. I love pink nail polishes :)

  VastaaPoista
 3. Juuri tuo kuosi on kyllä tosi nätti, mutta muistaakseni itse joskus vannoin, että en enää koskaan laita tarroja kynsilleni. XD

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa niin helpoilta pistää, että kieltämättä kiinnostuin. :) Nätit kynnet. <3 Itse käytän niin harvoin, että hyvistä ja helposti laitettavista voisin tuon summan maksaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä on helppoja kun noudattaa näitä ohjeita ja tekee maltilla :)

   Poista
 5. Oi, näyttää upealta! Heräsi heti himo näihin ja noihin NCLA lakkoihin, joita en olekaan vielä koskaan kokeillut. Täytyy tilata näitä testiin ja toivoa, että osaan sitten kanssa ne laittaa :D Hyvät ohjeet onneksi auttaa!

  VastaaPoista
 6. Testasin joskus viime vuoden lopulla Livboxista tulleita kynsitarroja, jotka siis toimivat samaan tyyliin, eikä niitä kyllä saanut aseteltua mun kippuraisille kynsille mitenkään nätisti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taisin antaa ne jollekin, en kokeillut niitä ollenkaan :)

   Poista
  2. Minä sain lakan NCLA:n kylkiäisenä tarra-arkin, ja yhteen kynteen kokeilin. Epäilin suuresti niiden istuvuutta, sillä minulla on joka suuntaan kaarevat korpinkynnet. Näitä kestää kuitenkin venyttää aika paljon, jolloin reunatkin asettuivat rypyttömiksi. Eli laitoin tarran kynsinauhan päästä kiinni, venytin kärkeä kohti ja painoin kiinni, sitten painelin reunat kiinni.

   Poista
  3. Onpa muuten hyvä tapa asettaa tarra. Voisi kokeilla itsekin! Nuohan kestää pientä venyttelyä, siitä hyviä kyllä :)

   Poista
 7. No onhan nämä nättejä, ja varmaan käteviäkin! :) Harmi, kun ovat niin hintavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneksi arkista kuitenkin riittää todella moneen käyttökertaan :)

   Poista
 8. Kaunis manikyyri! Ja tosi selkeästi kerroit, miten tämä tehdään 🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) näillä menee metsään jos ei ihan tiedä mitä tekee, tuo reunojen tasoittelu on nimittäin tärkeä vaihe.

   Poista
 9. Tykkään myös tästä kuosista, mut et noi on tarroja! Niin sitä vähän kavahdan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuosi on hieno ja vähän helpompi kuin alkaa väsätä marmorointia ;)

   Poista
 10. Nää on nätit. Sopii hyvin yhteen Valley Girlin kanssa. Itse en ole niin kiinnostunut wrapeista. On vielä niin paljon kokeilemattomia juttuja kynsien koristelussa. :)

  Onko näissä muuten joku säilyvyysaika paketin avaamisen jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, nämä kyllä ovat muovin sisällä. Pitää muuten käyttää äkkiä pois ainakin nämä avatut paketit, ihan varmuuden varalta :) Mulla on kyllä vanhempia tarrojakin ja ei niissä ole vikaa mutta muistelen että ThumbsUp Nail Wrapeissa oli joku säilyvyysaika. Hyvä huomio!

   Poista
 11. Aivan ihana toi marmorikuvio! Mulla ei kyllä varmaan riittäs hermot tämmöisten näpertämiseen. :-D

  VastaaPoista
 12. Upea kuviointi, mutta tarrat pelottaa 😂

  VastaaPoista
 13. En oo näitä wrappeja tai tarroja kokeillut, mutta jotenkin tahtoisin! Kynnet on vaan niin hassun malliset että en varsinkaan kynsinauhojen takia usko mulle kovin sopivia löytyvän. Kuosit on kyllä ihania!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milvit on astetta helpompia kuin nämä, niistä kannattaa aloittaa :)

   Poista
 14. ihana kuvio ja tuo toinenkin lakkasävy jonka olit valinnut ♥ mulla joskus ollut jotain veden kanssa läträttäviä koko kynnen water decalseja ja ne oli omasta mielestä ainakin ihan hirveitä laittaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ne on aika helppoja mutta on niissäkin huono- ja hyvälaatuisia ;)

   Poista
 15. Olen ihastellut juurikin tätä kyseistä mallia instassa, tosi kaunis kuosi. Mutta hitsiläinen kun en millään raaski maksaa näistä niin paljoa. Mä olen kuitenkin ehdottomasti kynsilakkatyyppiä, enkä lämpene niin paljon tällaisille wrapeille tai siirtokuville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan siirtokuvia, niillä saa niin helposti nopeat koristelut :)

   Poista
 16. Nuohan näyttää aivan upeilta! Myös tuo kynsien sävymaailma vetoo muhun ihan täysillä♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3