sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Päivän meikki - Blue Lagoon

Kävin läpi Diorin viisikkojani ja huomasin omistavani paletteja joiden olemassaolon olen ihan unohtanut! Apua, miten näin voi käydä ;) Blue Lagoon on ostokseni parin vuoden takaa, jonkun kevään paletti tämä taisi olla. Ihastuin heti näihin merenneitomaisiin sinisen ja vihreän sävyihin.

Sininen meikki

En ole ostanut viisikkoja enää aikoihin koska ne ovat liian kalliita nykyään. Hinta on noussut yli 20 euroa niistä ajoista kun niitä aloin keräilemään. Eipä taida mansikkanetistä enää viisikkoja saada 35 eurolla ^_^ pitää siis nauttia näistä vanhoista ja olla haaveksimatta liikaa. Voihan niitä bongailla alepöydistä!

Dior viisikot

Olen myös nykyään varovaisempi hohtavien luomivärien kanssa. Tämänkin paletin kaikki sävyt ovat hohtavia. Ne näyttävät ryppyisillä mummoluomilla aika rohkeilta mutta kivoilta. Saa nähdä mikä meikkimakuni on esim. viiden vuoden päästä, uskaltaako näin hohtavilla enää meikata!

turkoosi meikki

Pixi Eye Bright Prime

Tykkään tehdä raskaisiin luomiin kivan skarpit, värilliset rajaukset. Yves Rocherin eyelinerit ovat tähän hommaan ihan täydellisiä, tämäkin lähes musta glittersininen Bleu Pensée on ihana! Glitter erottuu hyvin hennosti eikä se tunnu meikatessa. Pitää olla tarkat silmät että sen edes erottaa!
Luomen pohjustin Pixin Eye Bright Primerillä. Tämä pohjustaja on toiminut mulla ihan moitteetta. Antaa ihonväristä sävyä ja tasoittaa luomen ihoa. Pixin päälle Goshin puikkoluomiväriä Mint. Ripsissä minulla on Lumenen Nordic Noir Deep Impact mascara joka tuli helmikuun Bette Boxissa. Avasin tämän juuri enkä osaa vielä sanoa juuta enkä jaata, menee vähän aikaa että pääsemme yhteisymmärrykseen ;)

Tämä meikki sopi hyvin Alice-kynsieni kaveriksi :)

vihreät silmät meikki

Ihastuttaako turkoosi? Vieläkö olet mukana Viisikko-huumassa vai onko se ihan ohi...

Mulla olisi muuten viisikoista puheen ollen, jonkun verran myytäviä. Kävin läpi kokoelmaa ja viisikoita, joita en enää käytä. Kiinnostaisiko pieni meikkikirppis?

17 kommenttia:

 1. Ihanan raikas meikki! Olet kyllä hurjan taitava yhdistelemään sävyjä. Mulla on usein hankaluutena värien asemointi. Periaatteessa tiedän, että käyttämäni sävyt sopivat yhteen, mutta aina joku sävy on vähän liikaa väärässä paikassa tai sävyä tulee liikaa suhteessa muihin tms. Lopputulos näyttää kököltä.. Pitäis varmaan vähän paremmin tietää mitä tekee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hmmm mitenkähän osaisi neuvoa värien asettelun suhteen...ainakin minä yritän laittaa aina tummimman värin ulkonurkkaan ja vaalean sisäpuolikkaalle. Tämän varmaan tiesitkin ja ymmärrän mitä haet takaa. Aloittaisin varmaan kahdella sävyllä ja sitten kokeilisin lisätä kolmatta ja katsoa miltä se näyttää eri paikoissa :) myös huolellinen häivytys on tosi tärkeää ;)

   Poista
 2. Kirppis kyllä jee! 😊
  Nätti meikki ja kynnet 💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) pitääpä miettiä kirppistä, onko ajankohdalle mitään toivetta...

   Poista
 3. Sinisen sävyt on kyllä niin sua! :) Ihana silmämeikki! Turkoosiin olen mäkin joskus rakastunut ;)

  VastaaPoista
 4. Turkoosi on kaunis sävy ja kevyesti voi meikkailla kirkkailla sävyillä kymmenenkin vuoden päästä, laittaa vain enemmän mattaa mukaan. Ja pakko on voida ko mulla on niin paljon niitä 😂

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän kaunis meikki! <3

  VastaaPoista
 6. Itseltänikin ko.paletti löytyy eli ehdoton kyllä turkoosille! <3

  VastaaPoista
 7. Upea hohde! Turkoosi on mun lempiväri, mutta en kyllä meikissä sitä osaa käyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä rohkenen kun eihän nämä näy mihinkään kun silmät on normisti auki ;D

   Poista
 8. Ihana meikki! Niin keväinen 🙂
  Itse käytän vielä hohtavia luomivärejä myös mutta niitten oikea sijoittaminen on nykyään tärkeämpää kuin ennen. Varjostuksiin mieluummin mattaa tai semimattaa, liikkuvalla luomella ja sisäkulmassa ja alaluomella voi olla kiiltoakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tästä paletista kyllä puuttuu mattasävyt ja jos pohjustus on vieläpä helmiäinen niin :D

   Poista

Kiitos kommentista <3