keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Kapow!

Marjo kertoi toivetta Color Club lakkakokoelmaa esiteltäessä, josko lakkaisin neonlakoillani. Neonlakat ovat ihania mutta miellän ne niin kesälakoiksi että ei niitä tule talvella käytettyä. Mutta nyt kun innostuin pinkistä tukasta, pinkit kynnetkään ei tunnu liian räikeiltä. Mun tukka on itseasiassa purppura tällä hetkellä, vähän leikin suoraväreillä :) olen nyt innostunut kaikista neonväreistä ja värikkäistä jutuista!

Rock Nail Star Roses

Kapow! on upean räikeä neonpinkki. Lakka kuuluu Poptastic kokoelmaan jota olen moneen kertaan kehunut. Yleensä neonlakat vaativat alleen valkean lakan mutta Poptastic lakat peittävät yksinään. Oikeastaan mun mielestä Color Club on tehnyt parhaat neonlakat, eipä minulta muun merkin neonlakkoja enää löydykään! Aluslakkana "happilakka" GRO2 jota kaksi kerrosta. Nämä neonlakat eivät ole muuten ikinä värjänneet kynsiä. 

Color Club Kapow!

Kapow peitti kahdella kerroksella. Annoin sen kuivua ja laitoin vielä pikakuivattajan kuivan lakan päälle. Aikeena oli käyttää vinyylejä joten on ehdottoman tärkeää että kynsilakka on kuivaa. Muuten vinyylejä irrottaessa vedät mukana märkää lakkaa.

kynsilakan pikakuivattaja

Pikakuivattajana käytän Inm:ää. Olen käyttänyt sitä taas pitkästä aikaa pari pulloa ja se on kyllä suosikki pikakuivattajani. Leimojen päälle se ei sovi mutta tämä ei kutista ja ennenkaikkea; tämä ei paksuunnu pulloon!

Käytin Rock Nail Star Roses vinyylejä. Olen moneen kertaan kehunut RNS vinyylejä ja kyllä nämä ruusutkin oli kivat! Näissä on pikkuruista kuviota joten nämä pitää painella tosi tarkkaan kynnelle. Mä luulen että nämä ruusut olisivat paremmat hieman leveämmille ja isommille kynsille kuin omani mutta ihan kelpo jälkeä sain aikaan. Halusin ruusuihin pientä kimallusta joten käytin Picture Polishin Talismania. Se on kyllä upea musta holohitula lakka! 

Toivottavasti Marjo nämä kelpaavat, lisää neonkynsiä on kyllä luvassa!

Inm ostettu itse, muut saatu. 

16 kommenttia:

  1. :D no kelepaa! Ihanat 👌💜 sit vielä koitat joskus niitä milvejä neon päälle 😉

    VastaaPoista
  2. Kylla on herkun varinen pinkki! :)

    VastaaPoista
  3. Toi väri ❤️. Color Clubilla on ihania neonvärejä. Kivat kynnet!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3