maanantai 6. maaliskuuta 2017

Sage ja mielettömän vekkulit leimaukset

Mulla on aivan selvästi leimausvaihe menossa, kiitos kuuluu uudelle pienelle kaverilleni :) tuo BPS minileimasin on niin hyvä! Toimii koko ajan moitteetta ja nostaa kuvat täydellisinä.
Kokeilin myös uutta testiin saamaa laattaani. Ihastuin tässä laatassa tuohon sekokuvioon. Mietin että se voi olla hieno tuplaleimana. Ehkä miedommilla väreillä, nyt meinasi tulle täystuho mutta onneksi lopetin ajoissa!

Born Pretty Store

Dance Legend Sage

Kynnet lakkasin Dance Legendin ihanalla hologlitter turkoosi hässäkällä. Makea lakka! Myös koostumus on hyvä, kaksi kerrosta peittää helposti. Leimasin ensin kromihopealla On The Rocksilla ja ajattelin tehdä valkeat leimat päälle. Onnelsi kokeilin ensin vain peukaloon ja nimettömään, karmeat olisi tullut jos olisin joka kynteen tehnyt tuon tuplaleiman.

Stamping nails

Mutta kun näitä kynsiä oli jonkun aikaa katsellut, tajusin että nimetön on aika siisti! Tämä leima on kiva kun sitä voi yhdistää vaikka millä väreillä. Tulee varmasti käytettyä uudelleenkin, oli sen verran mieleuisat kynnet kyllä! Nyt onkin ollut tosi hyvä nättien kynsien putki päällä, millähän onnistun sen pilaamaan ;)

Kynsien leimaus

Essence kynsilakka

BP-112 / Born Pretty Store, saatu
Silicone Jelly Stamper / Born Pretty Store, saatu
Konad White / CesarsShop, saatu


15 kommenttia:

 1. Kiva että se sun leimasin toimii niin hyvin! Mulla on toimineet ne isommat BPS:n leimasimet niin hyvin, että niitä tulee oikeastaan käytettyä nykyään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne isommatkin on hyviä mutta niiden kanssa oli vaikeuksia, eivät alkaneet heti toimia. Niin tuuripeliä noitten kaa!

   Poista
 2. Onpa mielettömän hienot kynnet! :) Jostain syystä noista koristeluista tulee mieleen cyber :D

  VastaaPoista
 3. Ooh, näistä tulee mieleen mystinen ulkoavaruus ja scifi-leffat - hyvällä tavalla! :D Todella hieno kokonaisuus <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3