lauantai 11. maaliskuuta 2017

Helppo ja nopea tapa koristella kynnet

Että mä rakastan Milvejä. Ne ovat niin helppoja ja nopeita!

Milv water decals

Tämän päivän kynsissä uusia Milv decaleita. Näissä on kultaa ja ruusuja, kaikkea mistä mä tykkään decaleissa. Milvit ovat water decaleita eli siirtokuvia kynsille. Jos ne ovat sinulle uusia tuttavuuksia, Cesarin sivulla on video niiden käytöstä. Milvit sopivat kaiken tasoisille kynsien koristelijoille ja kuvia on kaikkien makuun! Jos Milv paketissa on teksti "white base only", ne tarvitsevat valkean lakan alle jotta kuvio erottuu kunnolla.

Picture Polish Holo Night

Näiden Milvien alla mulla on valkea lakka. Muissa kynsissä piCture pOlishin joulukokoelman Holo Night. Sen pohjaväri on mustanruskea ja se peittää 2-3 kerroksella. Periaatteessa kahdella mutta saattaa kuultaa läpi parista kohdasta. Tosi hyvä ja nätti lakka, tykkään lastuista holohitulan seassa.

Essie Gel Setter

Aluslakkana mulla oli CND Ridge Fx. Se antaa kynnelle luonnollisen värisen, lähes matan pohjavärin. Täyttää kynnen uurteita ja epätasaisuuksia. Päällyslakka Essie Gel Setter.

Milvit ostettu itse, muut saatu blogin kautta.

16 kommenttia:

 1. Aika jännä et tarvii valkoista alle vaikka on niin musta decal. Ts. Eihän valkoinen edes näy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä on kait se idea että kuvio erottuu sitten paremmin. Jotkut decalit käy värien päälle kuten se NCLA pinkki lakkaus. Ihan vaan kannattaa aina kokeilla :)

   Poista
 2. Holo nights on ihana. En ole vielä hankkinut mutta varmasti tulee mulle! Nythän se ja pari muuta kokoelmalakkaa on Cesarssopissa -20%.

  VastaaPoista
 3. Upeat! En oo vieläkään PP tä päässy kokeilemaan, mutta josko lomilla sitten 😊

  VastaaPoista
 4. Holo night on ♡ ja upeat Milvit!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3