torstai 2. maaliskuuta 2017

Jotain vanhaa, jotain uutta

Tilasin aika kasan uusia Milvejä ja niitähän piti testata heti. Tykkään Milveistä koska ne ovat yksinkertaisen helppoja ja nopeita. Kuvioita on vaikka millaisia ja ne ovat helppoja yhdistää mihin vaan lakkaan.

OPI Parlez-Vous OPI?

Milvit ovat vähän laiskan päivän ja nopeiden kynsien koristelun salaisuus. Niin taas tänäänkin ;) vaan kynsistä tuli kyllä todella mieluisat! Vanhempi OPI lakkani Parlez-Vous OPI? pääsi kynsille pitkästä aikaa. Enpä kyllä rehellisesti sanoen muista milloin tällä olisin lakannut!
Nyt kun katsoo liki kymmenen vuoden takaisia Scrangien swatcheja, löytäisin kokoelmasta useammankin lakan kotiutettavaksi. Lakka on edelleen kuin uusi, peittää hirmu hyvin kahdella helpolla kerroksella. Kyllä OPI lakat vaan on parhautta!

Milv Water Decals

Milv decalien käyttö Cesarsshop

Käyttämäni Milvit ovat nämä pinkki-pitsihässäkät. Mun mielestä nättejä, kukka-Milvit ovat suosikkejani jos joku ei ole sattunut huomaamaan ;)

Milvit olen ostanut CesarsShopista ;)

Ostitko sinä näitä uusia Milvejä, oletko näihin ylipäätään niin höpsönä kuin minä?

17 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet 😍😍💜👌 täydelliset. Pitää harkita kukka milvien hankintaa. Mulla on vaan graafisia kuvioita

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kokonaisuus. Siirtokuvat sopii hyvin yhteen lakan kanssa. :)

  En omista uusia Milvejä. Vanhoja omistan muutaman arkin, mutta en ole niitäkään käyttänyt, kiitos erään hermoja raastavan siirtokuvakokemuksen.. Sillä ei kyllä ollut mitään tekemistä Milvien kanssa, mutta siirtokuvakynnys nousi aika korkeaksi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Milvit ei raasta hermoja, kokeile vaan rohkeasti! En minäkään näitä jaksaisi jos ne ärsyttäviä olisi ;)

   Poista
 3. Tosi kauniit kynnet! Tuo lakka on tosi kauniinvärinen ja sopii hyvin siirtokuviin! :)

  VastaaPoista
 4. Toi OPI-lakka on super hieno!!!
  En itse oo milvien ylin ystävä, koen ne liian isoiksi omille kynsille... Esim halloween milveistä mahtui puolikas kurpitsa kynsille hahah. Mutta toki, tuollaiset kukkamilvit on helpompi sovittaa kynsille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut Milvit on aika isoja, pitää vaan leikellä pienemmiksi. Nämä on just sellaisia että saa pienemmäksi ilman että kuvio kärsii :)

   Poista
 5. Onpas ihan hurjan kivat kynnet :) Kiva harmonia!

  VastaaPoista
 6. Nätit kynnet ja lakka. Arvasin heti pelkän kuvan nähtyäni, että kyseessä on Ranska-kokoelman lakka. :D Onhan siinä muutama klassikko. ;)
  t. TQ

  VastaaPoista
 7. Mun Parlez-vous ei ole yhtään noin tumma enää...Mutta ihania Milvejä! Meinasin itsekin pitkästä aikaa laittaa, mutta ainut vähän pitempi kynsi on nimetön, mulla loppuu oikean kokoiset milvit, kun vaan nimettömiin laitan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisko joistakin leikeltyä pienempiä, vaikka niistä peukalo-Milveistä?

   Poista

Kiitos kommentista <3