torstai 30. maaliskuuta 2017

Mikä ihana nudelakka!

Mikä väri on sellainen että se löytyy varmasti jokaisen kynsienlakkaajan kokoelmasta? Vihje, se on joka tilaisuuteen sopiva eikä se mene ikinä muodista. Se sopii kaikenpituisille kynsille eikä vaadi lakkaajalta ihmeempää taituruutta.

P3070032.ORF

Vastaus on nudelakka. Minäkin rakastan nudeja ja erityisen ihastunut olen Essien nudeihin. Mutta kyllä meillä suomessakin osataan! 

Lumenen lakka Pionimeri on merkin suosituin kynsilakka. Ei ihmekään että tämä tarttuu kaupan lakkarivistöstä mukaan, se näyttää yksinkertaisen sievältä ja sopii kaikille. Pionimeri on nude sheerkoostumuksella eli sen ei tarvitse peittää kynttä. Se on puolipeittävä kynnellä ja sitä voi laittaa vain yhden kerroksen.

Lumene Pionimeri

Minulla on lakkaa kaksi kerrosta, ei kyllä tarvitsekaan yhtään enempää. Näyttää oikein hyvältä juuri näin! Jos sinulla on kellertävät kynnet ja haluat vähän kirkastaa kynttä, käytä vaalentavaa aluslakkaa. Minulle aivan ehdoton koska haluan nudelakan näyttävän kynnellä puhtaalta. Simppeleissä kynsissä lisänä Milvit.

nude kynnet

Pionimeren ehdoton hyvä puoli on se että se tasoittuu hyvin kynnelle. Vaikka kynsiin tulisi eri paksuiset kerrokset, lopputulos ei näytä kauempaa katsottuna epätasaiselta. Jos läheltä tiiraa, pientä epätasaisuutta voi nähdä mutta se annetaan nyt anteeksi. Harvemmin marketista löytyy näin tasokasta lakkaa, ehdottomasti kauneimpia Lumenen lakkoja!

Mikä on sinun suosikkinudesi?

18 kommenttia:

 1. Läpikuultavat nudet raastaa mun hermoja. Alan tavoitella täydellistä lopputulosta ja jää häiritsemään, jos kerroksista tulee epätasaiset. Vaikka järjellä tajuan kyllä, ettei siihen kiinnitä muut huomiota... Mut silti lakkaan mieluummin kaikenpeittävällä cremellä!

  Sulla tämä lakka näyttää kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nudet ja läpikuultavat on kyllä...ei ne mullakaan mene ihan täydellisesti mutta kuka sitä tiiraa ;)

   Poista
 2. Lumenen Jäähuntu ja OPI Bubble Bath, joka on pitänyt pintansa vuosikausia jo. :) Lumene on uudempi tuttavuus, mutta sitäkin ihanampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole kumpaakaan noista, ei edes Bubble Bathia, can you believe it...

   Poista
 3. Oih, kauniin luonnollinen lakkaus twistillä, nätti! :)

  VastaaPoista
 4. Tämä on kyllä kaunis! Mulla ei ole mitään ehdotonta Lumenen kynsilakkasuosikkia, mutta olen yleisellä tasolla ollut tosi positiivisesti yllättynyt näistä Gel Effect -lakoista. Nämä olivat nimittäin ainoat lakat, jotka sain pysymään kynsillä jopa neljäkin päivää sen jälkeen, kun varmuuden vuoksi pidin taukoa lakkailusta raskauden ja imetyksen aikana. OPIt, Essiet yms. pysyivät korkeintaan kaksi vuorokautta "neitsytkynsilläni", jos sitäkään. Nyt kun kynnet ovat taas kellastuneet ja karaistuneet, muutkin lakat pysyvät paremmin, mutta Lumenen lakkoja kerääntyy edelleen hyllyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka näissä on pienet pullot, minusta tuntuu kivalta ajatus että nämä saa kulutettua joskus loppuunkin. Kausivärejä käytän aika paljon varpaissa, Lumenen suti on hyvä varpaankynsiinkin. Enkä halua tuhlata varpaankynsiin kalliita ja "hienoja" lakkoja kuten Picture Polish tai FUN :) Pysyvyyttä en käsien kynsissä ole testaillut, en yleensä pidä lakkoja kuin 1-2 päivää :D mutta mukavaa kuulla että pysyvät hyvin!

   Poista
 5. Kieltämättä tosi kaunis lakka! Ja lakkaus on myös kaunis, sellainen herkkä. Mullakin on ollut pitkään käytössä Bubble Bath puolipeittävän nuden virkaa hoitamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joskus tulee puutetta hyvästä nudesta niin täytyy pitää Bubble Bath mielessä :)

   Poista
 6. Herkkä on hän ^__^<3

  Itse olen kynsien suhteen KAIKKI TAI EI MITÄÄN -persoona eli joko kynsillä ei ole mitään (käy ehkä kerran kaksi vuodessa) tai sitten aiheutetaan vieressä istuvalle migreeni superkirkkailla kynsillä :'D Okeeei kyllä mä tiettyihin hienoihin juhliin teen vähän hillitymmät ja klassisemmat kynnet - ehkä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se <3 kirkkaat lakat on kyllä ihania mutta minuun vetoavat tummat sävyt ihan eniten ;)

   Poista
 7. Kylläpä on nätti! Ja lakkauskin on ihana 💖💖

  VastaaPoista
 8. Kauniit on , keikatkin ovat ihanat!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3