keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Toinen kerta toden sanoo

Minua on kiehtonut pitkään yhdistää kaksi Picture Polishin lakkaa; Gala ja Orchid. Molemmat ovat sinipohjaisia; Gala sellainen lila-sininen ja Orchid heleä purppura. Mietin PiPo kokoelmaani katsellessa että kokonaisuus on tummavoittoinen, minulla ei ole montaa vaaleaa tai keväistä PiPoa. Orchid on kyllä harvoja ja valittuja mutta se on pirun sievän värinen!

Picture Polish Gala

Picture Polish Gala

Tein kynsille liukuvärin Orchidilla ja Galalla. Halusin leimata graafisia kuvioita Holy Shapes 03 laatasta, nyt kun mulla on tämä uusi lempparileimasin! En ole käyttänyt muita leimasimia tämän saannin jälkeen ja ajattelin onnistuisiko Holy Shapesin kuviot tällä vähän paremmin.

Picture Polish Orchid

Ja onnistuivat ne! Jipii! Ainut että laatan kuviot ovat liian kapeita peukaloille, niissä kuvio jäi vähän vajaaksi. Myöskin laatan ylimenneet kuvat kynnen reunoilta on putsattava tarkasti etteivät siirry päällyslakan mukana ei-toivotulle alueelle. Muuten kyllä jees laatta!

MoYou London Holy Shapes

MoYou London Holy Shapes 03

Pidin kynsistä kyllä valtavasti! Liuku on ihanan värinen ja leimat hyvät vaikka eivät täydelliset ;) päällyslakkana Konad Top Coat, se ei sottaa leimoja kun vetää reilulla vedolla kynnelle eikä jää hankaamaan sivellintä edes takas ;) leimauslakkana myös Konadin musta.

orkidea

Orkideat on kyllä mun lempikukkia! En vaan voi vastustaa poistohinnalla olevia kukkia, nämäkin harvinaisemmat orkideat olivat Kodin Terrassa eurolla...kukat niistä toki oli lakastuneet mutta myyjäkin sanoi että nämä oli 15 euroa normihinnaltaan. Ihana yllätys jos nämä saa joskus kukkimaan, en nimittäin yhtään tiedä millaiset kukat näissä on!

Konadit ja leimasin saatu blogin kautta!

24 kommenttia:

 1. Mä aina onnistun tappaa kaikki kukat 😆 anopinkieli on ainoa joka on kestänyt mun "hoidossa"
  Nätit kynnet 😊

  VastaaPoista
 2. Nyt on mulle mieluisat kynnet. I like :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet <3 Päivität varmaankin tänne blogin puolelle minkälaiset kukat tulee ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat kynnet! :) Orkideat on munkin lemppareita, kaikki muut kasvit onnistun tappamaan, mutta orkideat elaa ja kukkii vuodesta toiseen uudelleen. Muakin kiinnostaa millaset kukat noihin ilmestyy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää sitten esitellä jos nämä alkaa kukkimaan uudelleen :)

   Poista
 5. Gala ja Orchid sopii todella kauniisti yhteen. Harmi ettei mulla ole kumpaakaan.. Onneksi on muita ihania pp:n lakkoja. Voisikin koittaa liukua vaikka Darcylla ja Rosella. Se ei kyllä ole kovin keväinen yhdistelmä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei keväinen mutta muuten kyllä kuulostaa toimivalta :)

   Poista
 6. Onnea orkideojen kanssa. Olen saanut kaikki hengiltä. Äidillä kyllä kukkii vuodesta toiseen. :)
  Lupasin tulla kertomaan, miten kynsiprojekti etenee. Ei hyvin.
  Trindin Nail Repairin kolmen viikon kuurista huolimatta, tilanne on edelleen samaa. Liuskottuu, mitään parannusta ei ole tapahtunut - siis ei mitään!
  Eli kyllä nyt henk.koht. julistan kaikki kynsituotteet liuskottimien osalta humpuuksiksi - ei ne auta. Kyllähän valmistajat yms. myyntipuheillaan tuotteita kehuu, mutta ei niin ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pidetään peukkuja!
   Höh! Onpa kyllä :/ mulla kynnet on parantuneet kokonaan talven tragedioista ja Nail Repairia on koko ajan kynsillä. Jos muu ei aita, nakkaisin hanskat tiskiin ja antaisin olla. Ihan nakukynsinä. Rasvaisin ja öljyäisin. Olisi mielenkiintoista nähdä tekisikö se terää :)

   Poista
 7. Upea lakkaus, nuo sävyt sopii yhteen tosi ihanasti! :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat! Meinasin osallistua seuraavaan PP haasteeseen, vois tehdä jotain liukuvärjäyksiä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3