maanantai 20. maaliskuuta 2017

Paluu 70-luvulle

Swatchasin talven Essie kokoelman mutta harmikseni en sen enempää ole yhdelläkään lakalla lakannut! Kokoelma jäi mieleen vähän 60-lukulaisena ja muutama lakka eritoten oli mieleeni. Ready To Boa oli kerrassaan näyttävä mahonginruskea lakka! Essie lakat ovat aina äärettömän helppoja arkisiin ( vaan ei tylsiin ) kynsiin. Arkisilla tarkoitan sitä että kun ei ole aikaa monimutkaisiin lakkauksiin!

Essie Ready To Boa

Essie kynsilakka

Ready To Boa peittää jo yhdellä kerroksella. Sillä on mutkattoman helppo ja nopea lakata. Minä laitoin toisenkin kerroksen koska se tuppaa olemaan tapana. Lakka kuivuu nopeasti ja Essien suti on ihana, levittää lakan niin helposti. Ehkä hieman leveä minun kynsilleni, saakin olla varovainen ettei lakkaa mene kynsinauhoille koska tämä on pirullinen lakka siivota!

Ùberchic 4-03

Ùberchic 4-03 laatasta kiekuraa, leimattu Color Clubin 24 Belowilla. Se on ainut kylmän kultainen leimauslakkani, tykkään siitä nyt eniten!

Nyt onkin ollut nättien kynsien putkin, nämäkin olivat hirmu mieleiset! Mitä sä tykkäät?

23 kommenttia:

 1. Nätti lakkaus :) Itselläni oli juuri samainen lakka Leggy legendin kaverina yli viikon tuossa menneellä viikolla :D Eikä edes kyllästytä, kaunis lakka :)

  VastaaPoista
 2. Tää lakka on mun suosikki tuosta kokoelmasta ja onkin ollut kynsillä muutamia kertoja. Ihana!

  VastaaPoista
 3. No kyllä mä tykkään, oisin halunnut kyseisen lakan ja hypistelinkin pariin otteeseen sitä kaupassa mutta jostain syystä en vaan ostanut. Mutta on se nätti!

  VastaaPoista
 4. No toden totta on nätit! Ihana yhdistelmä 💖✨

  VastaaPoista
 5. Makin himoitsen tata, joku pakkomielle menossa ruskeisiin lakkoihin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3