tiistai 7. maaliskuuta 2017

Clarins Contouring Perfection - Vaaleanpunainen päivämeikki

Kevään Clarinsin kokoelma on nimeltään Contouring Perfection. Tämän hetken trendinä on kasvojen muotoilu valojen ja varjojen avulla. Kokoelmassa ilmestyykin paletti ja välineet kasvojen muotoiluun. Esittelen kokoelman kahdessa osassa, tämän päivän meikiksi tein hiukan kevyemmän, hohtavan päivämeikin ihanan keväisillä vaaleanpunaisilla sävyillä.

Clarins Ombre Iridescente

Olen tykännyt Clarinsin purkeissa olevista luomiväreistä. Minulla on näitä sekä matta että Iridescent laatuna, jota ovat nämäkin kevään lookin napit. Kokoelmassa ilmestyy kolme hohtavaa, jäistä väriä; Silver White, Silver Rose ja Silver Grey. Sormella pyyhittäessä väriä lähtee kivasti, näitä voikin siis levittää siveltimellä tai ihan sormin. Nämä maksavat 22,50 e. 

Clarins Ombre Iridescente

Tässä meikissä käytin Silver Rosea liikkuvalla luomella, varjostuksessa aiemman kokoelman Ombre Matte Earth. Ripsissä Lumene Nornic Noir Deep Impact. 

Clarins luomiväri

Lumene Nordic Noir Deep Impact ripsiväri

Muistatteko ylä-asteelta ne moniväriset kynät? Päässä oli napsukat jotka painettiin alas ja kynän kärki tuli näkyviin. Värejä näissä oli monia. Clarins toi markkinoille oman kynänsä. 4-Colour All-In-One Eyes & Lips kynässä on neljä sävyä silmille ja huulille. 

Clarins 4-Colour All-In-One Eyes & Lips

Kynästä napsautetaan pää alas ja kierretään näkyviin. Kynä liukui luomella hyvin eikä sotannut päivän aikaan. Aika hauska! Käytin meikissä kynän mustaa osaa. Tämä on kausituote, hintaa 39 euroa. En tiedä osaisinko ostaa noin vaan mutta edullinen tämä on kun ajattelee että tässä on kolme hyvää rajauskynää silmille ja yksi huulille.

Clarins 4-Colour All-In-One Eyes & Lips

nudemeikki

Joli Rouge huulipunat olivatkin mulle ihan uusia tuttavuuksia. Nämä kosteuttavat, kiiltopunan tapaiset huulipunat ovat huulilla ihanan luonnollisia! Rakastan juuri tälläisiä huolettomia punia! Vaikka ne antavat väriä, ei tarvitse huolehtia onko rajaukset nyt jotenkin keturallaan. Puikon malli liukuu huulilla ihanasti ja voidemaisen koostumuksen tuntuma on hyvä. Ei kuiva vaan kosteutettu. Sävyt ovat luonnollisia ja hintakin sopiva 25,60 e.

Clarins Joli Rouge huulipuna

Tender Nude, Pink Cranberry ja Soft Plum. Tässä meikissä huulilla Pink Cranberry. Nämä kuluvat luonnollisesti pois joten rajoista tai epämääräisestä kulumisesta ei ole huolta. Rakastan myös näitä kultaisia pakkauksia jotka liukuvat auki hyvin ja napsahtavat tiukasti kiinni. Silkkaa ylellisyyttä! Nämä kolme sävyä ovat kevätkauden tuotteita joten eivät jää pysyvään valikoimaan.

Clarins Spring 2017

pinkki huulipuna

Kulmakarvat on juuri värjätty mustalla, hieman parantelin Anastasian Dipbrow Pomade Chocolatella. Poskilla punastus Clarinsin Contouring paletista josta lisää toisessa postauksessa ;)

contouring

Miltä Clarinsin kevät vaikutti tähän asti? Joko alatte innostua raikkaammista ja ehkä vaaleanpunaisista sävyistä?

Tuotteet saatu maahantuojalta.

25 kommenttia:

  1. Voi kun nätti. Vaaleanpunausta voi käyttää koko vuoden 😉 noi clarinsin napit on tosi riittoisia. Käytän omaa rosewood sävyä viikottain mutta silti ei näy loppumisen merkkejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä kyllä kestävät ikuisuuden, ainakin mun käyttötahdilla ;)

      Poista
  2. Tuo rajauskynä on hauska, muista itse elävästi kuinka innoissani 90-luvulla samankaltaisella värikynällä piirtelin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelen että mulla oli sellainen värikynä tai mustekynä...

      Poista
  3. Oon innostunut jo hetken aikaa, pakko myöntää :D Helmiäiset ei vaan ehkä vielä ole löytäneet tietään mun luo, mutta mattasävyissä kiinnostaa jo aavistuksen vaaleammat sävyt ja etenkin huulilta alkaa pikku hiljaa löytyä kirkkaampia sävyjä!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on hiuksissa punaisesta pinkkiin-projekti menossa, siks minuakin nyt kiinnostaa kaikki vaaleanpunainen ;)

      Poista
  4. Nuo Clarinsin purkkiluomivärit on ihania! Itseltäni löytyy sävy Silver Green <3

    VastaaPoista
  5. Kaunis meikki, tuo ruusukulta luomivärinappi on ihana ja sitä on tullut itse käytettyä jonkun verran. :)

    VastaaPoista
  6. Oikein kaunis ja raikas meikki ♥ Ihana uutuus tuo monivärinen rajauskynä, aika kätevän oloinen vaikka reissujakin varten :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kauniita uutuuksia, etenkin huulimeikit ihastuttivat :). Huomaan jo siirtyväni keväisempiin sävyihin meikeissä. Raikas, mutta hempeä persikkapinkki tuntuu olevan suosikkihuulisävyni tänä vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen meikannut vähän kevyemmin ja käyttänyt huulilla vaaleanpunaisia :)

      Poista
  8. Tosi kaunis ja keväinen meikki :) Mun pitää ehdottomasti tutustua Clarinsin meikkeihin paremmin, nää näyttää tosi kivoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Clarinsin meikeissä tykkään kauniin kultaisista pakkauksista ja kohtuullisesta hinnasta selektiiviseksi merkiksi :)

      Poista
  9. Ihana sopivasti hempeä meikki. Hyvin vois olla joku morsiusmeikki tuon tyylinen :-)
    Toi kynä on ihan hauska idea! Meneeköhän miten helposti rikki..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ei mene, on tosi tukevan oloinen kun värejä vaihtelee :)

      Poista
  10. Hyvannakoinen meikki, voisin huolia nuo kaikki luomivarit. Ja hauska idea tossa kynassa, mullakin oli semmonen tuoksuva mustekyna aikoinaan ja nythan niita taas loytyy kaupoista!

    VastaaPoista
  11. Jännä tuo kynä, ihme jos ei tule muillekin merkeille.
    Ihanan keväinen meikki!

    VastaaPoista
  12. Tosi kaunis meikki! Huulipunissa on herkut sävyt ja itsekin oon tykännyt noista yksittäisistä Clarinsin luomiväreistä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3