torstai 3. syyskuuta 2015

Syyskuun 2015 LivBox / bloggaajaboxi

Tätä kuuta minä olen odottanut. Siitä asti kun sain tietää kunnian olla yksi LivBoxin bloggaajaboxin bloggaajista! Tiesin boxin olevan vuoden paras LivBox kuten viime vuonnakin. Olin siitä ihan varma! Minusta itsestäkin on kiva miettiä mitä boxissa tulee olemaan ja saanko juuri minä minun suosikkibloggaajani tuotteita? Mutta ennenkaikkea minua mietitytti, mitähän te tuumitte valitsemastani tuotteesta? Tai muiden tuotteista? Sattuiko kiva boxi? Tiedän että olette jo lukeneet paljastuksia tai saaneet boxin mutta minusta olisi huippua jos jaksaisitte vielä kommentoida minulle että mitä piditte lempparituotteestani? 


P9030148.ORF

Vuoden 2015 bloggaajaboxissa ovat siis mukana:

Taina eli minä, Minna Glitz & Glamista, Maano Meikkaa, Malenami, Karoliina Kolmistaan -blogista, Karkkipäivän Sanni, Ostolakossa Virve, Minifitnesin Eevi ja Erika Nude -blogista. Vuoden 2015 bloggaajaboxi oli teemaltaan Löydätkö uuden lempparin? Sisältö oli siis bloggaajien suosikkituotteita ja näytti tältä:


P9030152.ORF

Ostolakossa Virven suosikkituote Dermalogica Daily Microfoliant
Riisipohjainen entsyymikuorintajauhe. Mikrokuorii elottoman solukon ihon pinnalta ja tekee ihosta huomattavamman kirkkaaksi ja pehmeäksi. Sopii jokaiselle ihotyypille. En muista olenko kokeillut tätä, onko tämä ollut boxissa ennen? Jos en niin kokeilen kyllä tosi mielelläni :) Dermalogicaa kun ei tule ostettua itse ikinä.
Näyte 13 g. Täysikokoinen 75 g / 60, 90 e.

Karkkipäivä Sannin suosikkituote Carmex Classic huulivoide.
Carmex viilentää ja kosteuttaa tehokkaasti ja sillä on antiseptinen vaikutus. Sopii ulkoiluun tai jokapäiväiseen käyttöön. Tuote hellii kuivii ja halkeilevia huulia. Mentoli ja kamferi antavat viilentävän tunteen. Tuttu tuote, itseasiassa jo kolmas Carmexin huulirasva boxissa. Mutta tykkään itse ja tulee käytettyä :)
Täysikokoinen tuote. 2,45 e. 

Minifitness / Fitnesspäiväkirjojen Eevin suosikkituote Cutrin Premium Oil Treatment.
Ylellinen, välittömästi imeytyvä öljyhoito hennoille ja normaaleille värikäsitellyille hiuksille. Se tuo hiuksiin sillkisen upeaa kiiltoa ja pehmeyttä. Sisältää argan- ja ruusunmarjaöljyä. Kokeilen erittäin mielelläni mutta lähmääkö tämä helposti? Pelottaa vähän lyhyen tukan kanssa mutta kertokaa siis toimiiko hyvin, oletteko kokeilleet?
Täysikokoinen 24,90 e / 100 ml. 

Nude Erikan suosikkituote Lumene Blueberry kulmien muotoilugeeli.
Tämä on tuttu ennestään, tykkään kovasti. Luonnollinen väri, hyvä pysyvyys. Kulttituotteella muotoilet kulmasi tarkasti ja vaivattomasti. Harmaapohjaiset sävyt sopivat täydellisesti suomalaiselle kuluttajalle. Saatavilla harmaan- tai vaaleanruskeassa sävyssä. Erikalla on itsellään niin ihanat kulmakarvat joten ihan osuva valinta!
Täysikokoinen 6 ml / 8,90 e.

Malenamin suosikkituote Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment.
Tehokosteuttava ja rauhoittava savinaamohoito. Mikrokokoinen savi vangitsee kosteuden ihoon ja tekee siitä superkostean, silkkisen pehmeän ja täynnä energiaa olevan. Raaka-aineina tehokas yhdistelmä hyaluroni-, sitruuna- ja linolihappoja sekä aitoja jauhettuja oliivilehtiä. Vau mikä tähtituote boxiin! On houkuttanut kokeilla näitä mutta nämä on niin kalliita...nyt näen ovatko sen arvoisia!
Näytekoko 15 g. Täysikokoinen 50 g / 52,90e.

Charming Nails Tainan suosikkituote Trind Nail Repair Natural kynsievahvistaja.
Hihii mitäs tästä omasta suosikistani kertosin. Tämä on kaikkien aikojen myydyin Trind tuote. Se on tehoapu katkeileville, halkeileville ja hauraille kynsille. Se lujittaa heikkoja kynsiä ja pitää ne joustavina. Tämä on täysin totta. Kun aloin käyttää tätä, kynsistäni hävisivät kaikki liuskoittumat ja kynteni eivät_ikinä_ole olleet näin hyväkuntoiset. Toivottavasti sinä saat apua tästä tuotteesta!
Näytekoko 4 ml. Täysikokoinen 9 ml / 16,50 e. 


P9030155.ORF

Oman LivBoxin saat tilattua tämän linkin takaa ;) 

Ja mielipiteitä kiitos! Minä rupean lukemaan muita blogeja ja FB keskusteluja koska haluan kuulla mitä piditte boxista!! Mulle tästä jäi kiva fiilis ja oli hirmu hienoa saada olla mukana ja suositella jotain tuotetta joka oikeasti on minun lempituotteeni ja näiden pitkien kynsieni salaisuus ;)

Kiitos LivBox tiimille mukaan pääsystä XoXo Taina :))

62 kommenttia:

  1. Mulla oli tää sama boksi ja tykkäsin. Trind ja Carmex menee kiertoon, ei tarpeen itelle. Muut kyllä tulee käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä kun saa kierrätettyä epäsopivat. Mulle osui kaikki nappiin ja jää omaan käyttöön :)

      Poista
  2. Oli kyllä hyvä boxi! Sain muutoin samat tuotteet mutta Glamglowlta tuli syväpuhdistava naamio, "Powemud Dual Cleanse Treatment", jota kokeilen erittäin mielelläni. Suosikkini taisi olla hiusöljy, pidin myös paljon valitsemastasi tuotteesta, ja sille on kyllä käyttöä (!), olisin toki toivonut että Trindin tuote olisi ollut täysikokoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit! Minäkin salaa luulin että Trind olisi täysikokoinen. Yllätyin vähän monikoosta. Mutta pääseepähän ihmiset kokeilemaan että tykkääkö vai ei. Ja tämän boxin tuotteen oli niin arvokkaita että ei passaa valittaa ja tällä tarkoitan itseäni :D

      Poista
  3. Ainakin miulle tuo Dermalogica on tullut aiemmin (saman kokoinenkin), samoin Trind ja Carmex. Muut olikin sitten uusia. Mie olen käyttänyt öljyä vain latvoihin, sillä hiukset rasvoittuu muualta jo muutenkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisko sitten että mulle on tullut joku muu sen tilalla kun en yhtään muista itsellä tuota. Mutta mielikuva on että olisi ollut...minä pelkään että tuo öljy lähmää, ehkä sitä pitää niin varovasti laittaa. Mulla kun ei tätä tukkaa paljoa ole vaikka se paksua on :)

      Poista
  4. En tykänny yhtään ): Mulla oli noitten isojen purkkien tilalla minivoide Dermalogicaa , Clarinsin Beauty balm ja joku hiusmaski. Trindiä en voi käyttää, Lumene on liian vaalea ja huulirasvapurkki epäkäytännöllinen. Harmittaa että tilasin, mutta työkaveri tykkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HÖH! Anna mulle se hiusmaski!! Annan sulle jotain vaihdossa? Olisin halunnut sen :) tai laita pukinkonttiin ne mistä et tykkää. Mulle :D

      Poista
    2. Pitää laittaa sulle jemmaan =)

      Poista
    3. Jeee mä mietin sulle vaihtareita :)

      Poista
    4. Sain täsmälleen saman boksin kuin milipili ja oli kyllä tosi pettymys. Liikaa Lumenea, joka boksissa yksi, se jo ärsyttää. Missä selekosmetiikan tuotteet? Taas huulirasva, en näitä kerkiä käyttää elinaikanani loppuun. Glamglow olisi ollut tervetullut, samoin Dermalogican kuorinta, mutta Dermalogicalta sain sy-voiteen (ja vielä TOSI pienen tuubin). Trindiä en käytä ja kulmakarvageeli liian vaalea. Ihan käsittämättömän huono boksi :-(. Hiusmaski on uusi tuttavuus, mutta en siitä kyllä mitään kicksejä saa. Hiustuotteita on ollut bokseissa ihan liikaa koko kesän muutenkin.

      Poista
    5. Selekosmetiikkaa saisi kyllä olla paljon enemmän! Olikos sulla se Clarinsin pikakaunistaja? Jospa seuraavassa boxissa olisi jotain uutta kosmetiikkamerkkiä tai seleä vaikka. Minua ei muuten hiustuotteet haittaa, eipähän tarvitse koko ajan ostaa kampaamosta kaikkea mitä tekee mieli kokeilla ;D olen niin heikko sortumaan jos jotain suositellaan :)

      Poista
  5. Koitan postailla oman boxin tänään tai huomenna.Olin ehkä hiukan pettyny sisältöön,mutta eiköhän kaikille joku käyttäjä löydy

    VastaaPoista
  6. Haluaisin tietää miksi valitsit tuotteen, joka on jo aiemmin ollut boksissa? Etkö olisi voinut valita tuotetta, joka olisi uusi tuttavuus boksin tilaajille? Saman kysymyksen haluaisin esittää myös Sannille ja Virvelle. Erityisesti sieppaa tuo hemmetin huulirasva, koska se on ollut boksissa jo kahdesti aiemmin. Näiden uudelleenlämmittelytuotteiden takia syyskuun Livbox oli minulle massiivinen pettymys. Sitä niin hehkutettiin etukäteen, mutta lopputulos on tämä: "Moi maksavat asiakkaat, tässäpä teille vanhat tutut tuotteet taas uudestaan." Jos haluan jonkun Livboxin tuotteen itselleni uudestaan, niin menen kauppaan ja ostan sen itse. En halua sitä uudestaan Livboxissa. Terveisin Tarja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tarja! Harmi että petyit boxiin. Halusin valita tuotteen joka oikeasti on lempituotteeni. Valinta piti tietysti tehdä LivBoxin brändeistä joka toisaalta oli minulle helppo homma, siellä on monta brändiä ja kynsituotetta jotka ovat lemppareitani ja joita voin suositella täydestä sydämestäni. Trind Nail Repair oli näistä paras ja oikeasti toimiva tuote ja jota haluan käsi sydämmellä suositella lukijoille.
      Toivoin kovasti että kukaan ei pety valintaani. Osalle tilaajista tuote oli varmasti uusi, onhan siitä n.vuosi kun Nail Repair tuli boxissa. Toivon että sulle ei jäänyt ihan pettynyt fiilis, kai ilahduit lopuista boxin tuotteista?
      Mukavaa syksyn odotusta :)

      Poista
    2. Hei taas Tanja ja kiitos ystävällisestä vastauksestasi. :) Mutta kyllä minun täytyy vastata, että hiusnaamiosta ja kulmavahasta huolimatta boksi oli pettymys juuri näiden uudestaan (ja vielä uudestaan) boksiin tiensä löytäneiden tuotteiden takia. Minulle ei riitä se, että tuote on uusi jollekin asiakkaalle. Minäkin olen maksava asiakas ja minunkin kuuluu saada tuote, jota en ole ennen boksista saanut. Mutta mukavaa syksyn odotusta sinullekin. Tarja

      Poista
    3. Taina :) mutta olen jo tottunut että sanotaan Tanjaksi. Kyllä minä ymmärrän kantasi, en minäkään halua koko ajan samoja tuotteita. Onneksi nämä kaikki ovat kuitenkin minulle käyttiksiä. Mitä ensi boxi tuo tullessaan, jotain uutta ja kivaa? Se nähdään kuukauden päästä, toivottavasti boxi ilahduttaa sitten sinua tätä kuuta enemmän :)

      Poista
    4. Voi anteeksi Taina :( Mietinkin viestin lähetettyäni, että varmasti kirjoitin Tanja! Älytön virhe - toki tiedän nimesi, kun olen seurannut blogiasi niin pitkään. :) Olin kait vaan niin kiihdyksissä... Oma nimi sentään meni oikein...

      Poista
    5. Luin äsken Karkkipäivästä, että Sanni oli maininnut useammastakin suosikistaan, mutta Livbox oli päättänyt sitten valita Garmexin (itselle uusi tuttavuus). Sanni myös itsekin hieman voivotteli sitä, ettei boksissa ollut jotain muuta hänen tuotettaan, sillä ei kuulemma tiennyt, että Garmex on ollut niin monessa mukana.
      Itsekin hieman petyin tähän boksiin, kun olin laittanut odotukset korkealle katsellessani viime vuotista boksia, mutta eiköhän kaikki käyttöön mene. Pistetään Livboxille, sitten palautetta niin ehkä sieltä jotain uuttakin alkaa ilmestymään.
      Tykkään Lumenesta, mutta sitä näyttää olevan jokaisessa boksissa :/

      Poista
    6. Palautetta kannattaa ehdottomasti antaa :) ja en minäkään halua koko ajan Niveaa ja Lumenea kun ei ehdi käyttää. Kun ne tahtoo aina olla jotain voiteita tai rasvoja. Mutta välillä on ollut ihan huippujakin kuten Lumenen naamio kuivalle talvi-iholle ja Nivean misellivesi. Toivon siis vaihtelua tuotteisiin vaikka ne nyt olisivat Lumenea. Merkillä on kuitenkin kynsituotteita, kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita. Onneksi tässä boxissa ei nyt ollut mitään turhaa :)

      Poista
  7. Mietin kauan, oisko pitäny tilata vain tämä boksi, koska viime vuotinen oli niin hyvä. Tämäkin vaikuttaa ihan ok:lta, mutta etenkin tuon Trindin oisin halunnut kokeiluun! Pitänee ehkä vaan ostaa koko pullo. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tätä saa ihan kaupasta :) mulle mielenkiintoisin oli Glamglow ja Dermalogica, niistä on hankala saada mitään minikokoja. Hienoa että boxissa tulee :)

      Poista
  8. Kuten blogissani sanoinkin, niin tykkäsin siitä, että valitsemasi tuote oli muu kuin kynsilakka, koska niitä boksissa tulee vähän väliä. Itse pidin boksin tuotteista, mutta vähän ihmetytti miksi mukana oli niin monta tuotetta, jotka ovat ennenkin ilmestyneet bokseissa. Carmex, Dermologica ja Clarins (olisko ollut tuon Glamglown vaihtoehtoinen tuote) ovat olleet ennenkin bokseissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Nail Repair on myös ollut ennen. Kaikki eivät tietysti ole olleet pitkäaikaistilaajia ja osa tuotteista on heille uusia. Mutta mulla on Clarinsin balm, Carmex ja Trind aiemmin boxeista tulleina ;) ei haittaa koska ovat onneksi käytettäviä eikä turhia.

      Poista
  9. Mun eka boxi ja tykkäsin kovasti!
    Mä sain Minnan hiusnaamion ja se pääsee testiin heti seuraavalla hiustenpesukerralla, hiustuotteet kiinnostaa aina. Dermalogicalta sain 5ml silmänympärysvoiteen, eka kosketus kys. merkkiin, jee! Nail repair on jo luottotuote, joten käytettyä tulee, kiitos. Clarinsin Beauty flash balm on tuttu ja sitä on jo kaapissa. Ihan hyvä tuote, mutta harvoin tulee käytettyä. Kulmavaha on mulle uusi tuttavuus, mielenkiinnolla kokeilen. Carmex oli vähiten jee, mutta tulee käytettyä vaikka kynsinauhavoiteena.
    Hyvä boxi, kiitos bloggaajille hyvistä valinnoista.
    -Tarabel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minnan hiusnaamio kiinnostaa kovasti ja onneksi Mili siitä luopuu :) pääsen testaamaan! Se on varmasti hyvä. Mä sain tosiaan Glamglown ja Cutrinin öljyn, tosi mielenkiintoisia uutuuksia mulle.
      Ai vitsit miten kiva kuulla että tykkäsit tuotteestani ❤️ Ja koko boxista! Minä myös ja kiitän bloggaajia hyvistä valinnoista :)

      Poista
  10. Toi hiusgeeli ei lähmää, jos sitä ei annostele paljoa. Itsellä on pitkät hiukset ja yleensä annostelen sitä semmoisen 2€:n kolikon kokoisen läntin käteen ja hieron hiuksiin ja päänahkaan. Eikä tosiaan lähmää(mulla on yleensä lähmäytymisherkät hiukset) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää :) mulle riittää se kymmenen sentin läntti sitten :D pitää kyllä testata tuota saunassa.

      Poista
  11. Sain saman boxin kuin sä ja tykkäsin tosi paljon! Ootan innolla millasia tuloksia tosta Trindistä tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kiva kuulla miten toimi sulla. Tule ihmeessä sitten kertomaan :)

      Poista
  12. Sama boksi, glamglow aiheutti minulle räjähdyksen kasvoille, minulla on akne iho.. never again. Muuten ihan ok boksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi..se vaara noissa syväpuhdistavissa on. Jotkut aiheuttavat mullekin finnejä monta päivää naamion käytön jälkeen :)

      Poista
  13. Ihan ok joo, mutta kuten todettua, harmitti myös jo tulleet, tutut tuotteet. Mutta käyttämättä ei jää, ja pöh tolle Trindin minikoolle! Luottotuote jo pitkään (edellinen oli täysikokoinen)! Nämä ei toki ole teidän bloggareiden syytä. Eniten mua harmittaa, että nyt tullut hiustuotteita oli jo kolmas perättäinen VÄRJÄTYILLE hiuksille tarkoitettu. En ole edes profiilissa (boxin profiilissa voi klikkailla omia sävyjään jne) laittanut merkintää hiusten värjäyksestä. Saahan nuo laitettua kiertoon, mutta kun boxi on juuri sitä kivaa minulle :) Vai mitä mieltä olette, mitä hyötyä/haittaa on käyttää noita värjätyille hiuksille tarkoitettuja tuotteita värjäämättömille hiuksille? Tuo hiusnaamio taisi olla huulirasvan lisäksi ainoa täysikokoinen puteli... Summa summarum, taidan jatkaa tilausta kuitenkin, on tommonen kiva hömppäjuttu kuitenkin :) Sus-anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niin, me emme valitse onko se minikoko vai täysi :) Sannikaan ei tilaa boxia eikä ollut tietoinen että Carmex on tullut jo pari kerta aaiemmin. Hän itsekin vähän harmistui kuultuaan asiasta. Mutta kuten todettu, tässä boxissa ei ollut nyt mitään turhaa ja kaikki tulee käyttöön heti tai myöhemmin. Se on pääasia. Ja voit käyttää huoletta värjättyjen hiusten naamiota kuten Minna toteaa blogissaan tänään:

      http://glitz8glam.purkkimafia.fi/2015/09/syyskuun-2015-bloggaajalivbox/

      Mullakin jatkuu tilaus / boxin saaminen yhteistyön kautta. On tämä vaan kiva hömppäjuttu ja parasta on keskustella boxin sisällöstä :)

      Poista
  14. Pitää nyt kyllä ihmetellä syyskuun boxin sisältöä. Mukana oli mielenkiintoisia tuotteita mutta valitettavasti yksittäisessä boxissa oli todella paljon toistoa edellisistä boxeista. Yhdessä seuraamassani blogissa syyskuun boxia oli kuvattu jäteboxiksi.Kun maailma on täynnä erilaisia kosmetiikkatuotteita, boxiin jossa olisi tarkoitus esitellä erilaisia tuotteita ja joista ihmisten pitäisi löytää uusia suosikkeja, valitaan 4 aikaisemmin boxeissa ilmestynyttä tuotetta. En oikeastaan tiedä kumpi on surullisempaa: se että boxiin valittiin 4 aikaisemminkin lähetettyä tuotetta vai se että monet bloggaajat nyt sitten hädissään ylistävät tätä boxia maasta taivaaseen. Sain nämä kaikki 4 aikaisemmin ollutta tuotetta. Minnan valitsema Hiusnaamio oli boxin pelastus. Samoin Dermalogican kuorinta oli mieluinen (minulle sitä ei ole tullut aikaisemmin). Tykkään toki valitsemastasi Trindin Nail Repairista. Sain sen viime vuoden boxissa. En olisi kuitenkaan halunnut sitä enää boxissa. Saan sen ihan kaupasta kun tiedän jo että se on hyvää. Minupullo on sentään kätevä. Eniten harmistutti Carmex ja Clarinsin Beauty Balm. Tuo Clarins ei sovi mun ihotyypille yhtään ja edellisen LivBoxissa tulleen putelinkin heitin pois kun totesin että taitaa olla vanhentunut ja en mä sitä halunnut käyttää. Teki ihon rasvaiseksi ja heikensi meikkivoiteen pysyvyyttä. Joku Glam&Glow:n tuote olisi ollut paljon mieluisampi. Niitä en ole kokeillut. Lumenen kulmakarvageelikin on aivan liian vaalea. En todellakaan halua vaaleampia kulmakarvoja. Pitää yrittää nauttia tuosta hiusnaamiosta ja kuorinnasta ja jaella nuo muut tuotteet eteenpäin. (Trindistä en kuitenkaan luovu!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) en kyllä itse voi yhtyä jäteboxi ilmaisuun mutta minun ei tarvitse kehua boxia maasta taivaisiin jos minä en siitä pidä :) itse ilahduin uusista, tuntemattomista merkeistä. Trind ja Carmex löytyvät ennestään minulta kuten myös Clarins jota en tässä boxissa saanut. Olen Clarinsia kokeillut pari kertaa mutta ehkä pitää testailla nyt uudelleen kun en havainnut mitään pikakaunistusta. Ehkä en vain osaa käyttää?
      Kulmakarvoihin voin antaa sen vinkin että vähän värittää kynällä ja/tai puuterimaisella tuotteella jos tuntuu että geelin sävy on liian vaalea. Jos sulla on näin vaaleat kulmat kuin mulla. Kiva kuitenkin että osa tuotteista oli mieleisiä! Trindistä ei kannatakaan luopua :)

      Poista
  15. Tykkäsin kovasti tästä boxista, mikä kivointa testiin tuli pari mulle uutta merkkiä :) Mulla oli Dermalogigan puhdistusöljy, Clarins ja hiusnaamio, muutoin siis samat. Tuo Glamglow on ihana, itse pääsin sitä kokeilemaan silloin kun se tuli Gloriaboxista. Carmex ja Lumene olikin jo ennestään tutut ja molemmista tykkään paljon ja ehdin jo tänään kokeilemaan hiusnaamiota ja puhdistusöljyä. Tykkäsin :D Fordaldehyden takia valitettavasti tuo Trind lähtee kiertoon, kun ei se mulle sovi. Mutta hyvän tuotteen olit valinnut, harmi kun itselle ei käy, kun juurikin tuota mun pehmeät kynteni kaipaisivat. Onneksi Trindilla on muita ihania tuotteita, olen koukussa Keratin hoitiksiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trindin Keratin tuotteet ovat myös hirmu hyviä ja siihen aluslakkaan kannattaa tutustua jos ei voi tätä käyttää. Minusta oma valintani oli hyvä koska se tosiaan on kynsieni salaisuus ja voin ilolla suositella muillekin :) mukava kuulla että pidit boxista!

      Poista
    2. Tuo hoitolakka on myös käytössä ja itseasiassa pongasin joskus juuri sun blogista nuo :) Ja paljon muutakin ;) Vaikka oon maailman huonoin kommentoimaan ylipäätään mitään, niin osaksi on tämän blogin ansiota, että mun kynnet on näinkin hyvässä kunnossa! (Kärsin siis ikävästä ihottumasta käsissä, joka lähinnä kesäisin äityy niin pahaksi, että tekee tuhojaan myös kynsille) Öljyä, voiteita, lisää öljyä ja aina joku hoitolakka...on mennyt perille :D

      Poista
    3. Voi miten kiva kuulla <3 kiitos :) toivotan hyvää vointia kynsillesi ja käsien ihollesi :)

      Poista
  16. Tämä oli ensimmäinen boxini ja olin tyytyväinen :) Sain tuon hiusnaamiollisen, hyvä niin, sillä se oli mielestäni parasta antia!
    Noita huulirasvoja mullakin lojuu nurkissa läjäpäin, mutta ei niitä koskaan voi liikaa olla! Tuo kulmavaha oli ihan kummallinen.. Ehkä en vaan tajua? Ihan liian vaalea tuo sävykin, mutta tosiaan, en ehkä vaan osaa käyttää ;) Trind tuli tarpeeseen, sillä edellinen loppui just! Tuo on kautta aikojen IHANIHANIHAN paras kynsituote ja olenkin käyttänyt sitä jo parikymmentä vuotta. Jo ennen kun sitä edes sai suomesta. Silloinhan se oli nimeltään vielä Trend ja muistaakseni tuon formalehydin takia sitä ei suomessa saanut myydä. Kaveri toi sitä hollannista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! Minä käytän kulmavahaa aina viimeisenä. Eli väritän näitä vaaleita haivenia kynällä, puuterimaisella kulmavärillä ja sipaisen sitten kulmageeliä joka kiinnittää kulmakarvat suoriksi ja antaa hennon sävyn.
      Trend! Onpa hauska! Uusi juttu mullekin. Hyvä että oli mieluisa tuote ja sattui sopivasti tulemaan boxissa :)

      Poista
  17. Tykkäsin boksista, ainoa joka ei ihan niin iskenyt oli tuo huulirasva, toki sekin käyttöön tulee, mutta ei herättänyt ns. vau ihana mikä tää on fiilistelyä :D

    Trindin lakka taas oli oikein mieluisa, itsellä tämä myös luottotuote ja vakituisessa käytössä.
    Hauska vaikka tuo Carmex on myöskin tuttu ja käytetty on aiemminkin, eikä siitäkään mitään huonoa sanottavaa ole, ei se herättänyt yhtä ihastuneita fiiliksiä kun jokapaiväisen tuttu ja käytetty Trind :D

    Boksi oli kaikenkaikkiaan ihan kiva, tosin jotain meikkituotteita olisin ehkä toivonut enemmän ja salaa ehkä Sannilta olisin toivonut jotain kivan väristä kajalkynää tms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mullekaan mutta se on hyvä huulirasva ja tulee kyllä käyttöön jossain vaiheessa :) voi miten ihana kuulla että Trind aiheutti ihastusta. Minä odotin salaa isoa pulloa kun oma alkaa kohta loppua. Onneksi tämä pienikin nyt kestää vähän aikaa ;)
      Boksi oli oikein mieluisa, en voi valittaa :) ehkä seuraavissa boxeissa olisi niitä meikkituotteita sitten :)

      Poista
  18. Minä sain muuten saman sisällöin kuin sinä paitsi Glamglown naamio oli se vihreä versio. Tykkäsin boksista! Ainoa mikä harmitti oli se, että ilmeisesti kaikki saivat tuosta kulmageelistä juurikin tuon vaaleansävyn. Itselläni kun on mustat hiukset, niin tuo on auttamatta liian vaalea. Harmi, sillä tuo on lemppari kulmakarvageelini jo ennestään ja sille olisi siis ollut käyttöä, mutta nyt taidan antaa sen kaverille. Trindin Nail Reparia olen käyttänyt pitkään, tosin nyt juuri kuukausi sitten vaihdoin Poshén aluslakkaan ja täytyy sanoa, että ainakin toistaiseksi kynteni ovat tykänneet Poshésta vielä enemmän kuin Trindistä. Mutta kyllä tuo Trindkin tulee käytettyä taas kun Poshé loppuu, vaihtelu virkistää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut Poshea, Nail Treatmentia sinisessä pullossa. Käytin sitä vuosikausia. Mutta se ei ikinä vienyt liuskoittumista kokonaan pois minkä taas Trind tekee :) mutta se on kiva että suosikki on löytynyt! Suomalaiset sävyt kyllä auttamattomasti ovat mustatukkaiselle liian vaaleita, mulle taas aika sopivia kun luonnostani olen ihan väritön :)

      Poista
  19. Minua taasen mietityttää valitsemasi tuote. En usko, että käytän sitä. Marisen aina Livboxin kynsilakoista, sillä en käytä niitä ikinä, enkä halua saada mitään kynsiin liittyvää. Ennen häitäni muutama vuosi sitten ajattelin vahvistavani kynsiäni, jotta saisin oikein kauniit todella pitkät ja lakatut kynnet ja aloin käyttää Essien jotain vahvistavaa tuotetta, mutta kävikin päin vastoin. Kynteni liuskottuivat ja pehemenivät. Ja ne oli hirveässä kunnossa. Alkoi epätoivoinen kasvatus ja onnistuin saamaan häihini kynnet, jotka olivat pikkuisen sormia pidemmät. Melkein hyvät. Minulla on normaalisti vahvat ja hyvät kynnet, enkä työni vuoksi voi pitää pitkiä tai edes lakattuja kynsiä. Olen siis hoitoalalla. Valkoista osaa näkyy muutamia millejä ja tiedän, että menen tällä tavalla vähän rajalla, joku voi huomauttaa asiasta, sillä saatan raapia vahingossa. Olen kynsiini tyytyväinen, sillä ne on hyvässä kunnossa. Vuosia sitte, joskus 90-luvulla lakkailin jatkuvasti kynsiäni ja ne oli haperot, katkeilivat ja liuskottuivat, eii siis enää, koska en käytä minkäänlaisia hoitotuotteita kynsissäni.

    Muuten boxistani valitan tuota Lumenea, sen lähettäminen todellakin riittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa että sulla on omat vahvat ja hyväkuntoiset kynnet. On totta että tottakai jatkuva lakkaaminen rasittaa kynttä. Mutta esimerkiksi minulla ei voi olla paljaat kynnet tai lakkaamattomat kynnet koska lakka suojaa myös kynttä iskuilta ja mahdollisilta katkeamisilta. Minulla on aina ollut heikot ja liuskoittuvat kynet eli ne ihan perinteiset suomalaiset. Silloin kun vuosi sitten sain Nail repairin boxissa, aloin sitä käyttää ja sain heti niin hyväkuntoiset kynnet ettei ole ikinä ollut. Siksi tahdoin suositella juuri sitä tuotetta ;)
      Ja näin kynsi-ihmisenä niin itse haluan boxista kynsienhoitotuotteita ja kynsilakkoja. Vaikka sävy ei aina miellytä niin sen voi antaa sitten kaverille :) joku toinen taas tykkää vartalonhoitotuotteista, mulle taas ne ovat vähän turhia. Sehän se on idea; jokaiselle jotain :)

      Poista
    2. Totta puhut :) Jokaiselle jotakin boxeista.. Kyntesi kertovat sen, että valitsemasi tuote toimii. Upeita lakkoja käytät ja taitava olet lakkaaja.
      Tietenkin ihmisiä harmittaa saada tuotteita, joita ei halua tai pysty käyttämään, ovat kaapin täytettä, jos tuotteita on hankala antaa eteenpäin. Minulla ei juuri sellaisia ole, joille antaisi kynsituotteita. Ystävilläni on Naturelle-kynsiä tai käyttävät vain vaaleita sävyjä tai vaaleanpuniasta lakkaa, niin kuin anoppini :)

      Poista
    3. Kiitos kauniista sanoistasi :) minä yleensä laitan arvontoihin tai annan kavereille...ei kaikki tietenkään huoli kaikkea ja se on totta että ei sitä turhaa kaapin täytettä halua vaikka niitä joskus saattaisi käyttääkin :) mutta ehkä joku joskus ilahtuu jostain itselle tarpeettomasti sävystä :)

      Poista
  20. Trind ja kasvokuorinta olivat kyllä kiinnostavimmat tuotteet. Kaikki muut (Carmex, kulmageeli, kasvonaamio ja hiusöljy) taatusti kerkeävät menemään huonoksi ennenkuin saan tyhjennettyä avatut kappaleet. En sanois, että boksi olis ollut susihuono, mutta petyin kyllä ja huokasin raskaasti sen avatessani. Mutta se ei ole sinun vikasi, sun tuote oli hyvä valinta ja mulla vaan ei sattunut olemaan tarvetta noille luetelluille kamoille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva että pidit tuotteestani :) minuakin vähän pelottaa tuo hiusöljy että se menee piloille. Lyhythiuksiselle se on vähän turha ja kestää vuosikausia kuluttaa loppuun. Mutta kiva sitä silti on kokeilla. Ei aina ole tarvetta mutta minä aina jemmaan ja sitten kun joku loppuu niin muistan että ai niin...onhan se LivBoxissa tullut :)

      Poista
  21. Saitteko te valita ihan minkä tahansa tuotteen niiltä merkeiltä, jotka on Livboksin yhteistyökumppaneita vai oliko teillä jokin lista tuotteista, joista valita?

    Trind:in lakka on todella hyvää, mutta pitkäaikaistilaajana itseäkin vähän harmitti saada tuotteita, jotka minulla jo on. Mutta ymmärrän kyllä logiikkasi tuon lakan valitsemisen suhteen, se on kyllä hyvä tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, itse sai valita sen suosikkituotteen mutta merkki piti tietysti olla LivBoxin yhteistyökumppani :) muuten sen idea menisi metsään jos lykättäisiin lista että otappa nyt tästä. Ja itse haluan tosissani seisoa sen tuotteen takana kun kerran kehun sitä hyväksi :)

      Poista
  22. Minä periaatteessa EN tykkää tuosta Nail Repairista. En tykkää sen hajusta ja mua raivostuttaa se, miten huonosti sen päälle mikään levittyy... mutta tykkään siitä, että se tosiaan auttaa. Nyt pakotan itseni käyttämään sitä aluslakan alla, koska kynnet ovat olleet jo jonkin aikaa aivan järkyttävän huonossa kunnossa, ja ne on PAKKO saada kuntoon. Vähän tilanne on jo kohentunutkin, onneksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kyllä että se haisee kauhian pahalta, korkki on huono eikä pullo mahdu Helmeriin pystyyn. Joskus tuntuu että lakka levittyy sen päälle huonosti mutta joskus taas ihan hyvin. Kyllä minä itsekin käytän nykyään yhtä kerrosta Nail Repairia ja sen päällä yhtä kerrosta muuta aluslakkaa. Siksi koska kynteni ovat nyt loistokunnossa eivätkä ne tarvitse kahta kerrosta Trindiä. En käytä ihan joka päivä vaan pari kertaa viikossa ihan jotain muuta aluslakkaa. Mutta kokonaan en uskalla luopua; se kun tosiaan toimii :)

      Poista
  23. Uskaltaako tuota Trindiä käyttää jos on muutenkin vahvat kynnet? Että ne eivät muutu paksuiksi ja kivikoviksi sen myötä? :D En ole ikinä käyttänyt tuollaista, joten sillä perusteella ihan kivan tuotteen olit valinnut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa että löytyi ihan uusi tuote! Minä ylläpidän kynsieni vahvaa kuntoa tuolla. Luonnostaan ne ovat heikommat. Suosittelen kokeilemaan mutta käytä aika harvoin..ehkä kerran viikossa? En uskalla sanoa että käytä useammin niin ei ainakaan kynnet napsu poikki. Rinnalla kannattaa käyttää hyvää kosteutusta kuten Trindin Nail Balsamia, loistotuote sekin. Ja jos tuntuu että talvella kynnet ottaa vähän pakkasesta itseensä niin silloin suosittelen ottamaan Nail Repairin käyttöön vaikka pari kertaa viikossa :)

      Poista
  24. Trinding kynsien vahvistaja oli ihan huippu! En edes tiennyt tällaista olevan. Sen kanssa sopi hyvin käytettäväksi kynsinauhoille ja kynsien ympäristöön tuo carmexin huulivoide. Pureskelen kynsiäni, yritän päästä tavasta eroon, mutta... Kynteni myös liuskoittuvat tämän vuoksi. Trindiä ei tarvinnut käyttää kuin parina päivänä ja huomasin jo selvän eron. Itselläni ei kauhean hyvin toiminut tuo ohje, että jokapäivä pois ja uusi veto tilalle. Pysyin kolme päivää kuurissa mukana. Mutta toivoa on ja ainakaan lyhyet kynteni eivät ole nyt ihan väärän malliset.
    Kiva näin suht uudelle boxin tilaajalle, että näitä tuotteita toistellaan, vaikka ymmärrän ärsytyksen sellaisilla jotka ovat boxista tienneet ja tilanneet jo pidempään. Useille tuotteet ovat kuitenkin uusia! Toisaalta itse en myöskään kauheasti panosta minkäänlaisen kosmetiikan ostoon, joten superkivaa saada kaapin täytettä vaikka olisivatkin samoja tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla että Nail Repairista oli hyötyä! Se alkaa tosiaan toimia aika pian, itsekin sen huomasin. Sitä voi pitää kynsillä monta päivää, ei haittaa mitään. En käytä itsekään ohjeen mukaan vaan saatan pitää pari päivää. Ja kun kynnet ovat kunnossa niin riittää että käyttää pari kertaa viikossa ja rinnalla vaikka jotain toista aluslakkaa :)
      Oli kiva lukea kommenttisi kun bloggaajaboxista on jo kulunut jonkun aikaa. Kohtahan se uusi boxi tulee, mitä kivaa sieltä tuleekaan...mulle boxi on tullut melkein alusta asti niin aika varma on että jotain samaa saattaa tulla mutta joillekin tuote voi olla uusi. Ei mahda mitään, pääasiassa boxissa on toki uusia juttuja :)

      Poista

Kiitos kommentista <3