tiistai 29. lokakuuta 2019

Lokakuun kosmetiikkaostokset

Aina kun halvalla saa, se on kuin rahaa laittaisi pankkiin. Näin ajattelin tässä kuussa ja tein todella hyviä alelöytöjä ;) kuun alkupuolella postausta kirjoittaessa mietin että miten vtussa näitä ostoja on taas näin paljon ja vasta alkukuu menossa...mutta kuun alkupuolella tuli moni syyskuussa tilaamani juttu mm. LookFantastic joulukalenteri...


Joulukalenteri maksoi 89 euroa. Avaamista voitte seurata joulukuun aamuina InstaStoryistäni ( @tainacharming ) ja eiköhän tänne blogin puolellekin koontia saada. Tämä onkin ensimmäinen LF kalenterini ikinä ja arvatkaa vaan miten innoissani olen...sisältö on loistava ja kattaa hyvin maksetun hinnan. Katsoin sisällön etukäteen ja googletin ne minua eniten kiinnostavimmat tuotteet. Ihan sillä että tykkäänkö niistä ja tulenko käyttämään. Kaikki muu kalenterissa on vaan plussaa! Pähkäilin myös MAC joulukalenterin hankkimista, mutta siinä tuli hinta vastaan ja sisällössä olisi ehkä puolet ollut sellaista josta tykkäisin. Onneks tulin järkiini edes siinä asiassa koska lokakuu meni muuten aika railakkaissa merkeissä ostoksien suhteen...




Oriolashopin ystävämyynnin kanssa karkasi vähän käsistä...toisaalta säästin todella kivasti. Tuotteet olivat 50-70% alessa ja normaalisti olisivat maksaneet n.220 e. Mulle nämä maksoi 99 e ja sain ihan sikana ihania juttuja! Filorgaa, Cliniqueta ja L`occitanea. Merkkejä joita en raaskisi ostaa kuin hyvällä alella. Ja nyt sellainen sattui eteen :) Cliniquen tuotteet on vanhoja tuttuja mutta muita en ole testannut. Silmäillyt kuitenkin kiinnostuneena joten nyt sain hankittua ja tuli hyvä mieli :)


Oletkauniilta tilasin TAAS Real Techniquesin siveltimiä ;D uudistan sivellinkokoelmaani ja RT on oivallinen valinta hinnankin puolesta. Kun vähän vertailee verkkokauppoja ja kyylää aikansa, löytää siveltimet 3 euron kappalehintaan. Eli 2 settiä vähän alle 30 e. Kymmenen sivellintä sain, olen kauppoihin erittäin tyytyväinen :)


Elevenille sain hyvän alekoodin joten tilasin himotuslistalle olleita juttuja. Holika Holikan 3 Seconds Starter, The Ordinaryn Lactic Adic 10% sekä Weledan Skin Foodin huulirasva sekä kasvovoide. Nää tais olla n. 30 e. 


Tokmannin Maybelline -40% alesta Fit Me puuteri ja suosikkini eli Brow Precise kulmakynä. Ostokset 10 e. Halvalla kun saa niin kannattaa ostaa varastoon.

Belegwenin postauksesta sain kunnon pakkomielteen Essie Stop, Look & Glisten -lakkaan :D olen aiemminkin mietiskellyt Essien holoja ja mattakokoelman yhtä lakkaa. Etsiskelin kahta Essien lakkaa eBaystä mutta enkö osannut vai mikä oli, yhtään edullista tai suomeen toimittavaa ei tullut eteen. Koska pakkomielle lakkoihin oli päällä, suuntasin luottokauppaani Hypnotic Polishiin
Holohimo oli kova ja suuntasin A England osastolle. Näitä lakkoja mulla oli ostoskorissa jo kesällä mutta jätin asian hautumaan. Nyt päätin tilata 3 himoitsemaani lakkaa koska A Enkun holot on yksiä kauneimpia. Ja ne oli alessa ;D 3 lakkaa 28 euroa. Ja se pirun Glisteni kaivelee edelleen mieltä josko jossain sattuisi eteen...


Lakkaostoissa olen nykyään hyvin harkitseva ja saatan miettiä viikkoja/kuukausia jonkun hankkimista. Annan himon laantua ja yleensä se laantuukin. Se myös toppuutta jos tilaaminen on hankalaa tai kallista. Lakkaostoja tuleekin nykyään tehtyä harvemmin mutta sitäkin enemmän nautin sitten uusista lakoistani ;) 
Suomessa kun ei ole kynsilakkojen swatchaajia, ei ole ollenkaan esim. OPI tai Essie lakkojen swatcheja. Valmistajien Instakuvat on joskus aika photoshopattuja että niiden perusteella en osta. Haluan nähdä ihan oikeiden ihmisten realistisia kuvia :)


Lakkaostoista kun on puhetta.......innostuin sitten tilaamaan lakkoja enemmältikin ;D CesarsShopista uusia NCLA lakkoja; 2" Above The Knee, Yeah Right! ja Tutus And Traffic Violations. Moyralta ostin uutuuslaatan Magneto ja jouluksi yhdet poisto-Milvit. Mitähän nämä oli, jotain 40 e luokkaa varmaan!


eBay ja nettikirppis ostoksia...leimauslaattoja ja Huda Beautyn paletti 24 e.

Nyt alkaa jo hävettää mutta postaus vaan jatkuu...käytiin yhtenä lauantaina Joensuussa shoppailemassa. Minulle shoppailu tarkoittaa lähinnä kosmetiikan hamstraamista :D Ostin kyllä koiralle hammastikkuja, nameja, itselle Vallilan astioita alennuksesta ja kosmetiikkaa...astiat on nimittäin toinen mun heikko kohta, niitä voisin haalia sieltä ja täältä eikä mulla ole yhtä sarjaa mihin keskittyä. Kun olisikin, olisi sievä yhtenäinen astiakokoelma. 
Mutta kun kerään muumimukeja, himoan Vallilan ja Marimekon astioita, ostan silloin tällöin kivaa Arabiaa...sekalainen seurakunta on valmis! Mullahan on muumimukitkin vielä muuttolaatikoissa kun ei niille ole tilaa. Ja kalliimpia astioita en raaski ottaa edes käyttöön jos mies rikkoo...kyllä mun perillisillä on jakaminen kun minusta aika jättää :D joo no mutta ne meikkiostokset!


Sokokselta Estee Lauderin huulikiilto ja NCLA kynsilakka muutaman euron alelaarista. Jeffreen Celebrity Skin ja MAC Paint Pot oli ihan ostoslistalla. NYXin Tattoo Liner ja Micro Brow Pencil ovat parhaita ikinä ja ne ostin varastoon. Kulmaveitsikin tuli nyt eteen kun sellaista olen halunnut pitkään. 

Meillä oli molemmilla 10 e lahjakortit Sokokselle joten käytin ne näihin. Reilu peli :D Hintaa kuvan ostoksille jäi 54 euroa. 

Joensuun MAC piste oli pettymys.. Ei B2M systeemiä eli raahasin turhaan tyhjiä purkkeja mukanani ilmaisen huulipunan toivossa. Tuotteista ei ollut testereitä, hylly oli keskeneräisen oloinen vaikka onhan se vuosia Joensuussa ollut. Tuntui ettei kaikkea ollut ja mitään oli hankala etsiä kun mitään ei ollut esillä. Annoin sitten olla kun ei mulla varsinaista ostettavaa ollut kuin Paint Pot. Senkin sain itse ronkkia vetohyllystä kun myyjiä ei ollut. Vien palautettavat Kuopioon jahka siellä käyn, siellähän on tosi hyvä MAC piste, tosi laaja ja kaikkea löytyy!

Jeffree Starin piste oli myöskin buuuu...olisin ostanut Jawbreakerin mutta eipä ollut. Kaikista Velour Liquid Lipstickeistä ei ollut testereitä ja tuotteet oli sekaisia/lähmittyjä. Selkeästi suppeampi valikoima kuin Kuopiossa. Onneks nyt kuitenkin tätä + Mäkkiä täälläpäin myydään vaikkakin pienellä valikoimalla! 


Prisman ostoksia eli kaikkee mitä täältä ei saa. Misellivesien kanssa on oltava tarkka, täällä ei myydä yhtäkään misellivettä jossa ei olisi propyleeni glykolia. Siksi on hamstrattava varastoon kun käy jossakin isommassa kaupassa. Carmex on muuten parasta puikkomuodossa! Aiemmassa kuvassa vilahtanut Revolutionin peiteaine on myöskin Prismasta. Luulin että Wet`n`Wild olisi myös kuulunut Prisman valikoimiin mutta harmi kun ei ollut. Prisman ostokset 37 e. 


No niin ja vihdoin löysin näitä...tukkakriisiin ja päähänpistoon jos haluaa pinkkiä...nämäkin ovat Prismasta.


The Body Shopin kausituotteet oli myös ostoslistalla. Hiki päässä yritin miettiä otanko käsivoiteita vai suihkugeelejä...päädyin sitten näihin kun ne käsirasvat on aika kepeitä ja loppuvat nopsaan. 15 euroa.


Täällä ei myöskään myydä muuta propyleeni glykoli vapaata kasvojen puhdistusainetta kuin Erisania. Ostinkin sitä kohta loppuvan tilalle ja vihdoin löysin Puuilosta Lacto Linen kasvopesua joka on vanha suosikkini vuosien takaa. Hyvä ja halpa! Oiskos nää 8 euroa.


Jos luulit että ostokset oli siinä niin ehei....oikeesti alkaa jo vähän hävettää ihteekin ;D ihan tuskanhiessä kirjoitellut tätä postausta mutta itsepähän olen halunnut näitä listata...Makeupshopista tilasin essencen Disney paletit koska en tiennyt tuleeko ne tänne Tokmannille. Epäilen että eivät. Nyt oli sen hintaista essenceä että piti jo vähän harkita...25 euroa maksoivat. Otin Tiana ja Jasmine paletit. Kiinnostaisko kuulla näistä enemmän? Jotenkin olin näistä ihan intona mutta niiden tullessa vähän plääh...ja pieni katumus hamstraamisesta :DD


MAC In The Flesh luomiväripaletti tuli minulle vaihtareissa eli en maksanut siitä mitään. Halusin kuitenkin vilauttaa sitä tässä koska se on i-h-a-n-a! Juuri sellaisia arkimeikkiin sopivia värejä mutta tummuuttakin löytyy smokyn tekemiseen. Ja laatu on tuttua ja hyväksi havaittua, tykkään kun on pääosin mattaa ja satiinia, kimalteisia värejä on vähempi. Tälläiset vaihtaritkin on aina tosi kivoja!

Sellaiset himohamstraukset tässä kuussa. Tuntuu että joka toinen kuukausi hillitsen itseni mutta sitten taas hamstraan ja shoppailen kaikkea...tässä kuussa kosmetiikkaostoihin meni n.470 euroa ja se on kyllä poikkeuksellisen paljon. Siis tosi paljon :D mutta sattui nyt tuo joulukalenteri ja Joensuun reissu...ja seliseliseli...oikeestaan vaan hyvä listata näitä ja nähdä kylmä totuus.


Voisko nyt joku lohduttaa minua ja sanoo etten ole yksin tämän addiktion kanssa? Tai sitten voisitte tunnustaa ostaneenne useamman kosmetiikkakalenterin niin mulla ei olis niin paha mieli ;DD

22 kommenttia:

  1. :D olipahan pitkä lista. Sorry en voi lohduttaa. Tänä vuonna jätän kalenterin hankkimatta koska edellisestäkin on tuotteita käyttämättä.
    Mullakin lähti laukalle, mutta ei ihan noin... 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh ;D on mullakin edellisten vuosien kalenterijuttuja käyttämättä..

      Poista
  2. Et oo yksin! Mieletön toi Filorga ja ale...Filorgaa haluaisin testata. Kicksistä oon saannu jotain testeriä kokeiluun joskus ja olihan ne ihania. Mä tuhlasin syyskuussa niin paljon, että nyt lokakuussa ostin vaan Lily Lolon bb voiteen ja Benecoksen luomivärin. Ja kasan apteekkikosmea koska talvi tulee ja atoopikko kuivuu😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle Filorga on aika tuntematon merkki joten mielenkiinnolla testailen ;)

      Poista
  3. Kyllähän tuota hyvän kasan olet ostoja saanut aikaiseksi :D Itselläni rahat menevät kaikkeen muuhun niin ei kosmetiikkaa pysty enää samassa mittakaavassa ostamaan - mikä tosin kaappeja katsellessa ihan järkevääkin.. Jos itselläni ei viime vuonna olisi LF-kalenteri ollut niin olisin sen todennäköisesti itsekin kotiuttanut, sisältö oli kalentereiden parhaimmistoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, odotan tosi innolla joulukuuta! Pari luukkua jo räplännyt ja kurkkinut, ainakin 25 päivän yllätys on jo pilalla ;DD

      Poista
  4. Mie ostin tuon Jasminen ja.. en omista sitä enää. Enpä ole essenceltä noin huonoon palettiin törmännyt, etenkin kun hintaa on se 13 € (tämä Jasmine oli loppu Carlsonilta, muita oli hylly täynnä).

    Foodiesta kahtelin, että meillä sitä Wet´n Wildia Prismassa olisi, mutta sieltä kaaoksen keskeltä en sitä löytänyt, mutta Prisman verkkokaupasta sitä saa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minä löytänyt sieltä, koko Prisma ihan sekaisin :/ rinsessoista on postaus tulossa mutta voin sanoo että samaa mieltä, ensimmäinen täysin surkea essence paletti.

      Poista
  5. Mulla kans vähän repesi Oriolashopin alessa, tuli täyteltyä bareMinerals varastot. :D

    VastaaPoista
  6. Huhhu :D :D I feel you, mulle käy usein just noin :D
    Mutta eipä sillä, jos tulee käyttöön ja ostoksista nauttii niin ei hätiä ;)

    VastaaPoista
  7. Ihania ostoksia ja hyviä löytyykö! Yksi kalenteri tilattu, saa nähdä tuleeko muuta. ;) myös Tatin paletti meni tilaukseen tässä kuussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tyydyn nyt tähän yhteen kalenteriin :) se MAC houkutteli mutta se on aivan liian kallis sisältöön nähden...

      Poista
  8. Eiköhän meillä kaikilla ole välillä näitä kuukausia kun menee "vähän" enemmän... :D Ja kun sullahan on nyt uusi työpaikka niin miksipä ei välillä sais itseään palkitakin ;) Mulla oli melko maltillinen kuukausi muuten, mutta Beauty Bayssa kun tuli Jeffree Starilta hyvät alennukset niin tuli hankittua jo pitkään miettimäni Alien-paletti kun mulla ei sitä vielä ollut ja Northern Lights highlighterpaletti. Molempiin kyllä olen tosi tyytyväinen, Alien sopii tosi hyvin tähän syksyyn/alkutalveen ja sain vielä kummatkin -40% alkuperäisestä hinnasta. Muuten sitten tuli ostettua vain tarpeeseen perus hoitoainetta, suihkusaippuaa ynnä muuta "tylsää".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh miten hyvät alet!! Jo kannattaa hyödyntää :) Alien paletti on ihana <3

      Poista
  9. Niin monta kertaa käynyt niin että tuote tulee aleen juuri kun olen sen ostanut, joten alet kannattaa hyödyntää vaikkei ihan sillä sekunnilla jotain tarvitse . Mulla meni syyskuu vähän samoissa merkeissä ,mutta nyt odotan vain Jeffree x Shanea 💚

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin, jospa odotus huomenna palkitaan ja saisi omansa...

      Poista
  10. Huikeat ostokset sinulla lokakuussa. :D Hyviä löytöjä myös. Sait säästyneet bensarahat käyttöön. ;) Weledan Skin Food -sarjan huulirasva on ollut minullakin käytössä. Odotin sen olevan paksumpaa, kun saman sarjan yleisvoide on hyvin täyteläistä. Kynsilakoista puheenollen minäkin olen huomannut, ettei aitoja lakkaesittelykuvia ole Suomessa helposti löydettävissä. Liikaa kuvankäsitellyt lakkakuvat luovat epäaidon kuvan enkä niiden perusteella lakkaa osta. Ihanat lakat ostit. Etsimääsi essien lakkaa voi löytyä kicksin verkkokaupasta, jos vielä sellainen on hakusessa.
    Minullekin tuli melko paljon ostoksia lokakuussa. Ostin esittelemäsi Biozellin geelin. Tuoksu siinä on yllättävän mieto, joten voin käyttää sitä. TBS:n matchanaamiota olin pitkään miettinyt ja vihdoin sain sen hankittua. Moyran kynsilakanohentaja tuli myös tarpeeseen. Kauneusmessuilla kukkaronnyörit aukesivat ja ostin kehutut Laveran ja Bohon ripsivärit kokeiluun. Muita messuostoksia olivat Bohon peitevoide, Benecosin Pink Honey -huulipuna kadonneen tilalle, Benecos puhdistusliinat, liuta Intensaen kynsilakkoja, Kure Bazaarin Kale, Hennen huulikuorinta, Oils of Heaven öljy, Sophie la Girafe -voide sekä pari Juice Beautyn minituotetta. Messuilta oli tarkoitus hankkia Essen tuotteita, mutta löysin vain suppean valikoiman, joten ostin niiden tilalle Whamisan tuotteita. Pääsen nyt kokeilemaan Whamisaa paremmin oliivisuihkeen, Refresh-kasvoveden ja water cream natto gum -voiteen muodossa. :) Lisäksi Whamisan puhdistusveden sekä Sensain volume 38 -maskaran ostin jo kuun alussa. Paljon uusia tuotteita itselle, osa tarpeeseen, osa mielenkiinnosta kokeiluun. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sain, erittäin hyvään käyttöön ;DD Ainakin viimeksi kun katsoin niin se oli Kicksin verkkokaupasta loppu enkä viitsi tilata yhden lakan takia :) ehkä pahin himotus lakkaa kohti on jo laantunutkin...onko Moyran ohentaja muuten hyvä, sellainen mennyt mulla ihan ohi...
      Essen tuotteet on todella hyviä, mulla on nyt käytössä se sy-voide. Todella laadukas tuote! Whamisan tuotteet on ihania, vitsit pitää jossain vaiheessa hamstrata taas niitä mutta ensin pitäisi käyttää paljon ihonhoitojuttuja pois. Whamisalta ihastuin eniten hoitonesteeseen, niihin kuorintalappuihin ja päivävoiteeseen <3

      Poista
  11. Pakko sanoa, että Hudan paletit on liipaisimella, todella himoitsen niitä ja on fiilis, että ovat ihanan kermaisia koostumukseltaan, mutta en ole testannut. Toisaalta jos on liian kermainen eli pehmeä, en osaa levittää vaan laitan liikaa. Itse asiassa UD:n paleteissa on sellainen sopiva koostumus, mistä eniten tykkään vaikka käytän hirmuisesti myös Nyxin luomivärejä, mutta ne joskus varisee enemmän kuin UD tai eivät ole niin tasalaatuisia. Jeffreen taas ovat niin pehmeitä ja myös olen nyt huomannut, että tuo Phycisians Formula on aika pehmeä eli tulee laitettua liikaa. Samanlainen hamsteri, kun halvalla saa, niin johan lähtee ostoskoriin. Tilasin juuri Kicksiltä Estee Lauderin jouluboxin ja hinta oli 115e, mutta mukana oli lemppari Estee Lauder Advanced Night Repair eli sitä varastoon ja vaikka mitä muuta, pari luomiväripalettia, ripsari, kolme huulipunaa, täysikokoinen silmämeikin putsari ja jos ajattelee, että seerumi maksaa jo 78e, niin olipahan halpa boxi, josta olen ihan mehuissani, hih.

    No nyt kivaa iltaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Tiia <3 saahan sitä itseään hemmotella ja kyllä kuulostaa edulliselta löydöltä! Ainakaan tässä Hudan paletissa ei ole liian pehmeä tai kermainen koostumus minun mielestäni. Väittäisin olevan verrattavissa UD:hen, ei ainakaan niin kermaisa kuin Anastasiassa. Mullakin on se ongelma että tulee sitten vähän liikaa tai ainakin tosi varovasti pitää yrittää laittaa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3