torstai 17. lokakuuta 2019

Iroha Nature Lift Shot ampullit

Saatu ilmaisnäyte.


Sunrise Cosmetics joka tunnetaan parhaiten Freeman merkistään, lähetti minulle testiin muutamia Iroha Naturen tuotteita. Iroha Nature on espanjalainen merkki ja varmasti olet heidän kasvonaamioitaan nähnytkin Sokoksella tai marketeissa. Tuotteet ovat erittäin tehokkaita niiden sisältämän seerumin vuoksi; vaikuttavat luonnolliset ainesosat ovat niissä korkeina pitoisuuksina. Minä sain testiin Lift Shot -ampulleita, ampullit tuntuvat nyt olevan uusi trendi! Ampulleja on monia erilaisia, minä valitsin kohottavat Lift Shot -ampullit. Kyseessä on nopea tehohoito kasvoille, joka tuo kasvoille välittömän vaikutuksen kirkastaen ihoa, vähentäen väsymyksen merkkejä ja juonteita sekä kohottaen piirteitä. Sopii mulle ;D
Ihoa kosteuttavat ja kiinteyttävät ainesosat ampulleissa ovat Vegetal Phylderm, Easyliance ja hyaluronihappo. 


Aiemmin käyttämistäni Laveran ampulleista poiketen näitä voi käyttää shottina silloin kun haluat kasvoille pikaista kirkastusta. Huonosti nukutun yön jälkeen, ennen pikkujouluja tai hemmottelupäivänä. Näitä voidaan käyttää primerina meikin alla, ilman meikkiä ihon hemmottelupäivinä tai illalla. Laverasta poiketen yhtä ampulli voidaan käyttää kaksi kertaa; muovinen ampulli napsautetaan auki, otetaan sopiva määrä ja pää käännetään ylösalas ampullin päälle korkiksi. Ampulli on kuitenkin käytettävä 2 vrk:n sisällä avaamisesta.

Yhdessä ampullissa on seerumia todella runsaasti että siitä riittää kahteen käyttökertaan. Oma iho ja kaulani kyllä imi kaiken kerralla, mutta suosittelen ehkä käyttämään ampullin vaikka illalla ja aamulla. Meikin alle riittää puolikas ampulli. Oma ihoni oli aamulla erittäin hyvinvoiva, kosteutettu ja hoidetun tuntuinen, käytin aina illalla yhden ampullin.
Laveraan verrattuna näissä tuntui olevan seerumia enemmän. Paketti maksaa 11,25 e ja siinä on 5 ampullia. Ihana virkistyshetki, miksei näitä voisi käyttää kuurinakin tai silloin tällöin niin paketti riittää pidemmäksi aikaa ;)
Vinkki; käytä ampullia sheet maskin jälkeen viimeistelläksesi kauneudenhoitorutiinisi!


Iroha Nature lahjoittaa jokaisesta myymästään ampullipakkauksesta 2% rintasyövän vastaiseen työhön. Tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia tai parabeeneja. Ampulleja löydät Sokokselta ja Kärkkäiseltä sekä Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta, kuten kaikkia Freemanin ja Iroha Naturen tuotteita! Postikulut 5 - 6,50 e.

Joko sinä olet kokeillut ampulleja kauneudenhoidossa?

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Eikä oo hirveen kalliita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on aika edullisia kun voi käyttää silloin tällöin :)

   Poista
 2. Oon joskus kokeillut ampulleja, mutta pitäisi kyllä ottaa ne nyt ihan tehosyyniin, koska mulla odottelee mm. Mádaran ja Laveran ampullit testailuaan :) Täytyy vielä tämän vuoden puolelle koostaa jotain juttua blogiin! Ihana pinkki sävy näissä, täydellisesti Roosa Nauha -teemaan sopivia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ampullit itsessään on tosi sieviä :) mielenkiinnolla lukisin sinunkin ajatuksia niistä!

   Poista
 3. Ampullit odottavat vielä kokeiluaan. Ne esittelemäsi Laverat kiinnostavat. Tarvetta ampulleille voisi tulla tammi-helmikuussa.
  Miten nämä toimivat kangasnaamion kanssa käytettyinä? Itselleni usein jää kangasnaamiosta nestettä vielä iholle ja voiteen lisääminen siihen päälle tuntuu tahmaiselta.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se varmastikin riippuu kangasnaamiosta, joidenkin seerumi imeytyy melko pian ihoon ja iho alkaa tuntua kuivalta tunnin sisään naamion käytöstä. Silloin voisi ampulli olla paikallaan.
   Jotkut naamiot taas jättävät ihon niin tahmeaksi etten minä ainakaan tarvii enää mitään. Hyvin kuivalle iholle nämä varmasti ovat nappivalinta sheet maskin jälkeen tai ihmisille joka ei niin karsasta sitä tahmeaa tunnetta iholla :)

   Poista

Kiitos kommentista <3