perjantai 25. lokakuuta 2019

Näin pelastetaan pieleen mennyt lakkaus

Tässä yhdet kynnet jotka sain pelastettua viime hetkellä ja joista tuli tosi kivat!


Lakkasin kynnet OPI Infinite Shine geelilakalla Coconuts Over OPI. Tosi kiva greige nude. Laitoin ensin yhden kerroksen ja annoin kuivua läpikotaisin. Illalla tuli perinteisesti kiire joten toinen kerros, kuivatusaika puolisen tuntia ja päälle NCLA Gelous? päällyslakka. Kynnet oli ihan kuivantuntuiset melko pian ja elelin normaalin huoletonta elämää, nukkumaan menin pari tuntia lakkausoperaation jälkeen.


No enkö herännyt aamulla lakanankuvat kynsillä! Nää Infinite Shinet on kivoja mutta onnettoman hitaita kuivumaan :/ saattavat olla kuivat mutta jälkiä tulee painautumista. Alkoi ärsyttää ihan todenteolla, lakka näytti tyhmältä ja jäljet harmitti.


Ihastuin Milban Distressed -kynsiin, kuka muistaa vielä tämän tekniikan? Ei ole kyllä tullut aikoihin tätäkään tehtyä. Ensin kyllä ajattelin etten jaksa koristella mutta oikeesti kun siihen vaivautui, aikaa meni ehkä 10 minuuttia! Leimausvälineet mulla on aina pöydällä ja Norka’s Garden laattakin valmiina. Otin vain punaisen OPI Romantically Involved lakan, kuivasin lakan sudin pullon suulle liki kuivaksi ja aloin kuivasutia kynsiin epämääräisiä jälkiä.


Jäljet yksinään olivat auttamattoman tylsät joten leimasin mustalla Konad lakalla kukkia Moyran Norka’s Garden laatasta. Voi kyllä, kannatti nähdä vähän vaivaa ja pelastaa pieleen mennyt lakkaus. Lakanakurtut ei enää näy kun laitoin päälle vielä NCLA Gelousia :)

Nämä kynnet oli todella mieluisat :) Mitä sä tykkäät? Oletko käyttänyt Distressed -tekniikkaa pitkilleen?

16 kommenttia:

 1. Tosi hyvin pelastettu lakkaus! Mä oon kerran kokeillut tuota tekniikkaa ja silloin ainakin meni metsään! :D Yleensä mun kynsiä ei kukaan huomaa töissä, mutta silloin kyllä huomasi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nyt sun pitää kokeilla toisenkin kerran ja yllättää meidät jollain ihanalla lopputuloksella ;)

   Poista
 2. Onpa tosi kivan näköset ja huikeeta että sulle tuli mieleen koristella lakananpainumat näin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sole, onpa kiva kun kommentoit pitkästä aikaa <3 sun blogia on ikävä! Ja ehdottomasti koristelen näin toisenkin kerran, pidin näistä kynsistä tosi paljon!!

   Poista
 3. Upeat tuli! En ole uskaltanut kuivaharjata, mulla ei ole sellaista kättä joka tekisi taiteellista jälkeä 😂
  Opin shinet kyllä kuivuu mulla normaali ajassa .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) en tiiä mikä on, nuo paksummat lakat tupppaa kuivumaan vähän hitaammin minulla :/

   Poista
 4. Sama kokemus Infinite Shine lakoista, harmillisesti meidän Sokoksella kaikki uudet kokoelmat ilmestyy juurikin tuolla koostumuksella, eikä niillä normaaleilla.. Glitterlakoissa ei niin haittaa, mutta värilakat...

  Nämä on kyllä tosi nätit kynnet, hyvin pelastetu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) mä kyllä tykkään tästä geelikoostumuksesta, parempi se on kuin sellainen ohut ja huonosti peittävä. Mutta näillä lakkaamiseen on varattava aikaa...tai pikakuivattaja kaveriksi!

   Poista
 5. Todella kivat, hyvin paikattu. :)

  VastaaPoista
 6. Tää tekniikka on kyllä pelastaja! Nätit kynnet. :)

  VastaaPoista
 7. Upeat kynnet. :) Olen huomannut käytettyäni NCLA:n, PP:n ja Essien lakkoja, että tavallisetkin OPI:t kuivuvat varsin hitaasti edellä mainittuihin verratuna. Siitä johtuen tartun yleensä johonkin muuhun kuin OPI:n lakkaan, kun haluan nopeasti lakata eikä ole paljoa aikaa kuivatella lakkausta.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Essie lakat on ainakin tosi nopeita kuivumaan, samaten CND:n!

   Poista

Kiitos kommentista <3