sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Moyra Norka`s Garden

Moi! Tämän päivän kynsillä uusi Moyran laatta jonka ostin jo tovi sitten. Olen ihastunut Moyran leimaustuotteisiin koska ne ovat helposti saatavilla CesarsShopista, ne ovat edullisia ja helposti toimivia. Olen kuitenkin sen verran laiska tilaaja että haluan kaiken helposti ja nopeasti :D saatan aina yhtäkkiä saada päähäni että nyt haluan tuota ja se on tosiaan saatava heti!


Halusin lakata pitkästä aikaa vanhalla Zoyan Sansa -lakalla. Se on nätti luumu voimakkaalla kultaisella shimmerillä. Kaunis lakka ja sopii syksyyn. En ole pitkään aikaan tätä käyttänytkään.


Moyra Norka`s Gardenin kukkakuviot ovat aika isoja. Ne sopivat värittelyyn ( jota harrastin milloin viimeksi? ) tai osalle kynttä leimattavaksi. Pidemmille kynsille ne sopivatkin paremmin. Yleensä kukkajutut on mun lemppareita koristeluissa joten kyllä mä tykkään laatasta.


Leimauslakka Moyran valkea folioleimauslakka. Nää sopii siis tavan leimaukseenkin mutta etenkin folioiden kanssa käytettäväksi. Päällyslakka NCLA Gelous?. Kukkien tyveen Essie Rock At The Top glitterlakkaa. 


Kynsiä pidin mooonta päivää. NCLA Gelous? on tosi hyvä ja pysyvä päällyslakka. Jotenkin lakat pysyy nykyään paremmin, ehkä kädet ei niin rasituksella ole, kynnet on paremmassa kunnossa kun ovat vähän lyhyemmät. Lyhyet kynnet on ihan jees vaikka niihin ei niin paljoa koristeluita mahdukaan.

Mitä tykkäät kynsistä?

12 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet 😍

  VastaaPoista
 2. Mun pitäis myös aktivoitua koristelujen suhteen ja väritellä joskus noita leimoja. Jotenkin sitä ei muka mitenkään ehdi. :D Kauniit kynnet, just syksyyn hyvät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) no niinhän se on, ei "muka" ennätä mutta sitten kun tekee niin huomaa että olipas nää nopsat tehdä ;D

   Poista
 3. Ihanat on! Mulla on Nine zero lacquer lakka joka muistuttaa tuota Zoyaa.

  VastaaPoista
 4. Tosi hienot ja onnistuneet kynnet. :)
  Toivepostauksena tämän syksyn lempilakat. :D

  Hyvää nimipäivää. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nimpparionnitteluista ja hyvästä postausideasta ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3