keskiviikko 9. lokakuuta 2019

NCLA 2" Above The Knee, Yeah Right

Olen ihan vähän innostunut hankkimaan uusia lakkoja ja tänään esitellään niistä ensimmäinen. Swatch -postauksia onkin toivottu :)NCLA 2" Above The Knee, Yeah Right kuuluu CesarsShopin uutuuksiin. Kyseessä on täydellinen syyssävy joka sopii alkavaan talveenkin. Vielä on ihanan keltaista ja punaista, kohta kaikki peittyy lumeen. Joko siellä on saatu ensilumi? Täällä tuli viime viikonloppuna ja maa peittyi valkeaan. Lumi on toki sulanut pois mutta itse valitsen mieluummin puhtaan lumisen maan kuin kurakelit noin koiraperheen näkökulmasta ajatellen.


NCLA on silmissäni kiinnostava merkki koska uusia lakkoja ei tule koko aikaa. Picture Polish hiukan kyllästyttää kun uusia ja toisiaan toistavia sävyjä tulee koko ajan...Minulla on ihana NCLA kokoelma ja rakastan jokaista lakkaani. Jännitin hieman 2" Abovea koska koostumus saattaa olla liian ohut makuuni tai sitten ihan täydellinen. Onneksi lakan koostumus oli täydellinen!

2" Above The Knee, Yeah Right levittyi hyvin, lakka tosin on paksua ja jähmeää mutta mieluummin näin. Kynnenkärjet peittyivät eivätkä jääneet kuultamaan läpi. Kaksi kerrosta riitti hyvin. Aikeissa oli koristella lakat mustilla leimauksilla mutta en kerennyt. Meillä on remonttia menossa vähän siellä täällä, nyt on menossa kylpyhuoneen piikkaus ja hionta. Ja minähän se autan missä vain ja siivoan jälkiä. Kynnet ei meinaa kestää kun kylmät ilmatkin rasittavat. Onneksi nyt ehdin tehdä swatcheja ennenkuin lyhennän kynsiä hiukan turvallisempaan mittaan ;)


Tätä lakkaa + muita NCLA uutuuksia löydät CesarsShopista. NCLA on 7-free ja vegaaninen laadukas luksuslakkamerkki. Lakka maksaa 16,90 e / 13,3 ml. Osa NCLA tuotteista on kivassa alessa, kannattaa kurkata ;)

Voisiko tämä lakka kuulua sinun syysarsenaaliisi?

14 kommenttia:

 1. Mä just googlailin swatcheja tästä, vaikuttaa juuri sellaiselta sävyltä jonka tarvisin <3

  VastaaPoista
 2. Uuuh! Nyt on kyllä niin ihana keltainen, että on pakko saada <3

  VastaaPoista
 3. Onpas ihanan syksyinen keltainen! Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä ei hirveästi tullut keltaisia käytettyä joten korjataan nyt tilanne ;)

   Poista
 4. Kynnet ovat saaneet pituutta =) ihana sävy!

  VastaaPoista
 5. Kiitos esittelystä. :) Hyvä syksyinen keltainen. :) Ostin tänä vuonna Pooh-lakan, niin se on tällä hetkellä minun syksynkeltainen lakkani. Tämän viikon minulla oli ruskanväriset kynnet. :)
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3