perjantai 11. lokakuuta 2019

Syksyn sävyt meikissä

Syksy on tarkoittanut minulle tummempia ja murretumpia sävyjä meikissä! Ihanaa kaivaa esille kaikki luomivärit jotka olivat vähän pannassa kesällä ;) tässä muutamia päivän meikkejä ehkä vähän harvemmin käytetyillä paleteilla tehtynä.
essence G´Day Sydney. Ihania syksysävyjä ripauksella turkoosia tai vihreää. Halo-meikissä käytin vihreää ja kahta eri ruskeaa. Kiva paletti jossa ihan hyvä pigmenttikin :) ei mikään hirmu suosikki mutta laadukkaimpia kokeilemiani essencen paletteja.essencellä jatketaan. Tämä paletti on Hello New York. 
Näitä paletteja on 4 ja suosikkini niistä on Olá Rio. Tässä New Yorkissa sekä Salut Parisissa on minusta liian monta vaaleaa sävyä. Sellaiset keskitummat häivyttelysävyt puuttuvat. Pigmentti on kuitenkin ihan ok ja paletti natsaa hyvin syksyyn. Kaunis meikki tuli tälläkin vaikka harmaat eivät ole suosikkivärejäni. Niihin täytyisi aina yhdistää jotain muuta :) 


Viimeisenä hiukan unholassa ollut Jeffree Star Alien. Käytin sävyjä joita en ole aiemmin sen kummemmin yhdistellyt. Moon Rock, Martian Soil ja Space Cowboy. Tämä oli kiva meikki ja tästä se syksyisten meikkien himo sitten lähtikin ;D kiva käyttää välillä jotain erilaisia sävyjä eikä turvautua aina niihin tuttuihin ja turvallisiin :)


Oletko sinä kokeillut syksyn tullen jotain uusia värejä meikissä? Tai löytänyt uusia kivoja luomiväripaletteja?

10 kommenttia:

 1. Onpa kivoja ja kaikki erilaisia meikkejä. :) Minulla ovat olleet käytössä Ablaze ja Sunset Glow -paletit. Tykkään punaisesta ja oranssista syksyllä. Seuraavaksi jotain ruskeaa. ;)
  Pari vuoroaan odottanutta huulipunaa avasin. Punaoranssia ja nudea. Ne ovat minun syksyn uudet (kokeilu)värit.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei punaoranssi huulipunissa käy, meikeissä kylläkin <3

   Poista
 2. Mulla ei ole meikissä syysvärejä. Ihon pohjasävy ja hiukset ovat vahvasti lämpimät ja kylmät värit näyttävät ihan hirveiltä naamallani. Oranssi, kulta ja lämmin ruskea ovat perusvärejä ympäri vuoden. Ehkäpä voisi viininpunaista kokeilla vaihteeksi tästä inspiroituneena :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin katselin noita essencen paletteja kun sinun postauksien takia himotti ostaa :D mutta kaupassa tein onneksi päätöksen että jätin sinne. Ihania sävyjä niissä mutta vaaleita/ lähes valkoisia nappeja aivan liian monta :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Óla Rio on ihanin. Salut Paris on kans kiinnostellut mutta kun niitä vaaleita värejä on liikaa, en jotenkin tajua niitten virkaa? Minusta ne uudet Disney -paletit ja joku Spicey paletti on kivempia, satsaa niihin!!

   Poista
 4. Oon käyttäny paljon Alieniä ja ABH Prism palettia, paljon keltaista ja oranssia. Ihania meikkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prism on ollut vähän unholassa mutta Alienia olen käyttänyt enemmän kuin koskaan!

   Poista
 5. Oon vielä toistaiseksi onnistunut olemaan ostamatta kaikkia kivoja uusia paletteja, mutta veikkaan, että en kauaa enää pysty vastustamaan. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3