tiistai 15. lokakuuta 2019

NCLA Tutus And Traffic Violations

NCLA Tutus And Traffic Violations on toinen ostamastani NCLA uutuuslakasta. Nudelakkojen kanssa saa aina vähän jännittää, sävyn täytyy olla juuri sopiva ja koostumus ei tietenkään saisi raidoittua...Mä tykkään monenvärisistä nudeista. Nudelakkoja kun on monenlaisia, vaaleanpunaisia nudeja, hiekkaisia tai vaalean harmaita...jopa liki valkoisia hyvin vaaleita. Tai kerman värisiä! Tuliko tarpeeksi monta erilaista?


Tutus And Traffic Violations on hyvin vaalea, omaa ihonsävyä vaaleampi. Lakka levittyy vaivatta mutta on raidoittuva vielä ensimmäisellä kerroksella. Lisäsin toisen kerroksen ja lopputulos oli liki täydellinen. Lyhyet kynnet olisivat peittyneet jo kahdella kerroksella mutta lisäsin kolmannen kuvia varten. En kokenut lakkausoperaatiota ultimaattisen vaikeaksi vaan sanoisin tätä normaalia paremmaksi nudelakaksi. Ja parempi on olla sitä mieltä koska eihän nämä NCLA lakat ole sieltä halvimmasta päästä ;) onneksi eivät siis ole kehnoja laadultaan!


Nudelakat ovat siitä vaivattomia että ne toimivat yksinään tai erilaisten koristelujen kanssa. Leimausten, decalien tai pelkkien strassien kanssa. Mun mielestä nudelakka näyttää ihanalta lyhyissä kynsissä, nää mun korpinkynnet alkaa vaatia lyhennystä. Mutta lakka on ihana ja oiva täydennys nudekokoelmaani! Tykkään :)


NCLA on Kaliforniasta tuleva vegaaninen 7-free merkki. Tätä lakkaa löydät CesarsShopista kuten kaikkia muita NCLA tuotteita ( osa on nyt hyvässä alessa ).

Mitä tuumii raati? Löytyykö sulta joku ihan ultimaattinen nude-lemppari?

10 kommenttia:

 1. Opin My Vampire is buff , koska se käy myös leimaamiseen . Hyvin saman näköinen tuon lakan kanssa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis lakka ja sun kynnet näyttää muutenkin hyvältä! :)

  VastaaPoista
 3. Kommenttini hukkui johonkin.
  Piti sanoa et PP:n Grace on mun luotto nude!

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun esittelit tämän lakan. :) Mukavaa, että NCLA:lta tulee uusia lakkoja.
  Omia nudelemppareita tällä hetkellä ovat mm. OPI:n bossa nova ja you're so vain-illa sekä Essien sugar daddy. Nämä tulivat ensimmäisinä mieleen. Jatkossa toivon löytäväni näille vähintään 5-free korvaajat.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tätä NCLA lakkaa voisin suositella, sekä NCLA Volume IV:tä, molemmissa on mun mielestä hyvä koostumus ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3