torstai 3. lokakuuta 2019

Cuccio kynsienhoitotuotteet

*Saatu ilmaistuote.

Syksyn myötä on ajankohtaista päivittää omat kynsienhoitotuotteet tehokkaampiin. Ottaa öljyt kehiin ja miettiä tarviiako vahvistavaa aluslakkaa :) Testailin erilaisia tuotteita Cucciolta, löytyisikö näistä sinulle uutta suosikkia? 


Kosteutta kaipaaville, liuskoittuville ja kuiville kynsille

*Moisture Replenish - Kosteuttava hoitoaine joka ehkäisee tehokkaasti kynsien lohkeilua. Ravitsee ja syväkosteuttaa kynsiä, käytetään aluslakan tavoin. Sisältää aloe veraa, vettä, hyaluronihappoa ja pentavitiinia jotka kosteuttavat kynttä ja estävät kynnen luonnollisen kosteuden haihtumista. Hoitoaine auttaa hauraita, halkeilevia ja kuivia kynsiä tehden niistä vahvemmat ja joustavammat. Tämä on kuin tilauksesta tehty minulle, kynteni nimittäin alkavat kaivata sitä kosteutta kylmien ilmojen tullessa. 

*Dehydrator - Kynnenpuhdistaja jota käytetään ennen aluslakkaa. Puhdistaa kynnen pinnan, kuivattaa ja tasoittaa. Näin aluslakka pysyy sitten paremmin! Tuoksuu ihanan raikkaalta, sisältää sitruunankuoriuutetta ja hamamelisuutetta. Tämä on ihan ässätuote ennen aluslakkaa! Olen huomannut että manikyyri pysyy paljon paremmin kun viitsii käyttää sen pari sekuntia ennen aluslakkaa ja laittaa kynsille kynnenpuhdistajaa.


Ihan kaikille kynsille ja käsille

*Anti-Oxidant Grapedees Oil - Viinirypäleiltä tuoksuva käsiseerumi! Cucciolta löytyy myös erilaisia kynsiöljyjä mutta käsiseerumi on minullekin uusi tuttavuus. Kyseessä on voimakkaasti antioksidanttinen nuorennusseerumi iholle, joka uudistaa ja aikaansaa nuoremman näköisen ihon vähentämällä ryppyjä ja uurteita. Tuote tulee sumutepullossa joka on helppo kuljettaa mukana laukussa. Öljy pehmittää ja kosteuttaa ihoa, on myös nopeasti imeytyvää. Tuleepahan nyt itsekin käytettyä seerumia kämmenselkiin josta ne ikääntymisen merkit ensimmäisenä näkyvät.


Jokaisen lakkapakkiin

*Nail Lacquer Thinner - Tolueeniton kynsilakan ohentaja ihan kaikille kynsilakoille! Tästä kyseltiin paljon joten tästä sitä nyt saa. Hyvää kynsilakan ohentajaa on hankala suomesta löytää, tämä on mulle ehdoton tuote jota käytän paksuuntuneella alus- ja päällyslakalle.


Kynsien kasvattajalle, ohuille ja heikoille kynsille

*Nail Strengthener - Kalsiumia ja e-vitamiinia sisältävä kynnenkovettaja. Parantaa kynsien joustavuutta, tuo vahvistusta ohuille ja heikoille kynsille. Kalsium-yhdistelmä antaa kynsille maksimaalisen vahvuuden. Tätäkin aluslakkaa suosittelen vahvistusta kaipaaville luonnonkynsille. Jos käytät kynnenkovettajaa, muista käyttää rinnalla kynsiöljyä tai balsamia, esim. Trind Nail Repair on hyvä kynttä kosteuttava balsami!

*Forté Nail Strengthener -  Kynnen joustavuutta parantava aluslakka. Helposti katkeavat ja ohuet kynnet kaipaavat juurikin joustavuutta antavaa aluslakkaa, muuten kynsi katkeaa helposti jos aluslakka on liian kovettava. Tämä aluslakka estää kynsien katkeilua ja halkeilua, ehdoton apu pitkien kynsien kasvatukseen. Kangaskorte ja saflori toimivat vaikuttavina ainesosina. Tämäkin aluslakka toimii hyvin ns. ylläpitävän tuotteena kun pitkät kynnet on saavutettu ja kynsien kunto mintissään. Itse käytän kynnenkovettajaa ( Trind Nail Repair ) mutta vaihdellen ihan normaalia kirkasta aluslakkaa ( NCLA First Base ) tai sitten näitä Cuccion kynttä vahvistavia tuotteita. En enää totuta kynttä yhteen ainoaan tuotteeseen enkä koveta kynsiä liian kovaksi että ne sitten sen myötä katkeilevat. Ei muuta kuin talvea ja kynsi-parkoja odotellessa...

Tuotteita myy Kauneudenverkkokauppa.

Ovatko Cuccion kynsienhoitotuotteet sulle tuttuja? Oletko vaihtanut tuotteet vuodenajan mukaan hoitavimpiin?

4 kommenttia:

 1. Tämä oli ajankohtainen postaus. Kynteni kuivuivat heti syksyn tultua. Käytössä IsaDoran rock base. Pidän mielessä nämä hoitotuotteet, jos kynteni vaativat erityistoimia.

  Ihanaa viikonloppua sinulle!
  t. TQ

  VastaaPoista
 2. Kynsinauhat kuivuivat hetkessä kun talven aloitti! Tilasin pitkästä aikaa Bliss Kissin kynsiöljyä kun oli ihanassa tuoksussakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ongelmana kynsien vierustat ja sormenpäät. Huomasin että kynnet alkavat myös liuskoittua eikä puhettakaan että uskaltaa ilman kynsilakkaa olla!

   Poista

Kiitos kommentista <3