sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Kuukauden suosikit - Kynnet kuntoon!

*Saatu ilmaisnäyte.

Moi! Talvi on tulossa, ilmat viilenevät ja ensimmäiset pikku pakkaset takana. Kylmien ilmojen tulon alkoi huomata käsien ihosta ja kynsien kunnosta. Jopa ennen naaman kuivumista! Mulla rupesi kädet olemaan rapsakat kuivat, kynsien vierustat kovettuneet ja kynsiin tuli liuskoittumia :/

Piti hieman päivittää kynsienhoitorutiinia ja esitellä käyttämäni tuotteet teillekin.


Ihan ensimmäisenä yritän muistaa kuoria käsiäni usein. Aloin huomata käsien kuivumisen repaleisena ihona ja kuivina kohtia. Kevyt rasvaus ei niihin auttanut vaan aloin kuorimaan kuivaa ihoa pois. Mulla on vielä jäljellä tätä NCLA Polish Me Pretty* kuorintaa. Kuorinnan jäljiltä kädet ovat pehmeämmät ja voiteet imeytyvät paremmin. Kynsien vierustoista ja kynsinauhoista lähtee pienet kuivuneet ja repaleiset kohdat pois. Eikä kuivat kädet tunnu karheilta vaatteita ja käsineitä vasten!

Käsivoiteita mulla on käytössä parikin erilaista, kevyempiä pöydällä tai käsilaukussa, mutta iltaisin kaipaan ehdottomasti jotain tuhdimpaa! Jos en käytä välillä rasvaisempaa voidetta, kädet tuntuvat ihan kuivilta koko ajan. Manteliuutetta ja luomumakadamiaöljyä sisältävä Lavera SOS Hand Balm* tuoksuu ihanalta ja kosteuttaa pitkäkestoisesti. Syväkosteuttava käsivoide on täydellinen ahavoituneille ja jopa halkeileville käsille.


Ennen kynsien lakkaamista kosteutan aina kynnet. Mutta käytän kynsiöljyä myös ihan päivittäin tiputtamalla sitä kynnen alapuolelle. Hieron ylivaluvat kynsinauhoille ja samalla laitan käsivoidetta. Nopea ja helppo rutiini vaikka telkkaria katsellessa. NCLA kynsiöljyt* ovat ihanan tuoksuisia, pipetti on kätsä ja öljy kestää pitkään. Bubblegum Pop* pullo on varustettu naisellisella barbien kuvalla ja öljy tottakai tuoksuu makealta purkalta! Nythän näitten Barnie pullojen rinnalle on tulossa Kentsutkin, aika hauskaa kyllä :D 

Vaikka kynsiöljy kosteuttaa kynsiä ja kynsinauhoja, se ei aina riitä. Tykkään käyttää kynsinauhoille myös ihan perinteistä voidetta tai balmia. Moyra Cuticle Balm* on salamannopeasti imeytyvä kynsinauhoja hellivä balsami. Pullo ehkä vaikuttaa vaatimattomalta mutta sisältö on kultaa! Hintakin on ihanan edullinen ja tekee kynsinauhoista ja kynsien vierustoista siistin näköiset. Voi käyttää kynsien ollessa lakatut, ei sotke tai tahmaa. ps. vinkki kynsibloggaajille; tämä on hirmu hyvä tuote ennen kuvien ottamista ;)


Kynnenkovettajana luotan yhteen ainoaan tuotteeseen. Ilman tätä kynteni eivät pysy näin pitkinä. Ne murenevat käsiin eikä ole toivoakaan saada pituutta ja vahvuutta kynsiin. Trind Nail Repair vahvistaa kynsiä  ja pitää liuskoittumat poissa. Luottotuotteeni jo vuosien ajalta. On kokemusta ilman tätä olosta, kynnet liuskoittuvat ja kierre kesti kuukausia. Vasta kesäkeleillä sain kynsiin pituutta. 

Mitä luottotuotteita sun kynsienhoito arsenaaliin kuuluu?

16 kommenttia:

  1. Minä olen laiska rasvailija ja muutenkin hoidan vähemmän käsiä ja kynsiä, mutta Trindiä käytän lakkausten vaihdon yhteydessä ja sen puolesta minäkin liputan! :)

    VastaaPoista
  2. Öljyjen käyttö kyllä kannattaa. Hauska tuo nclan barbie öljy!
    Itsekin vannon trindin nimeen. Essien millionnails ei oo yhtä hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ollut Millionailsia mutta en muista mitä tykkäsin, en kai sen enempää kun ei ole tullut ostettua uudelleen. Ei uskalla luopua Trindistä!!

      Poista
  3. Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream, jo vuosia. Sillä hölvään käteni iltaisin, jos ovat vähänkään kuivat, kosteuttaa myös kynsiä tosi hyvin. Kynnen kovettajia mun ei juurikaan tarvitse käyttää, epäilen, koska syön monivitamiineja joissa on biotiinia, joka vahvistaa samalla kynsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ardenin voide on kyllä huippuhyvä! Mitä monivitamiinia tarkalleen syöt? Mun mielestä mun vitamiineissa ei ole biotiinia :)

      Poista
  4. Kynsinauhaöljy ja käsirasva on mun luottotuotteita :)

    VastaaPoista
  5. Äh mua niin ärsyttää, etten oo viitsinyt testata tota Trindin ihmeainetta siinä olevien myrkkyjen takia :/ Tai no ei kai useimmat kynsilakatkaan sen terveellisempiä ole, mut en vaan tiiä mikä siinä on että niin arveluttaa :D
    Mä kun kärsin pahoista liuskottumista etusormien kynsissä, ja joudun pitään ne aina ihan lyhyenä kun lohkeavat muuten :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän tuota hengitä ja haistele pahempiakin myrkkyjä, ei enää yksi kynsilakka hetkauta :) en ole jaksanut stressata tuon takia kerta se on ainut tuote jonka avulla kynnet pysyy kuosissaan :)

      Poista
  6. Käsien kuivuminen on tapahtunut täälläkin. Kysyit Isadoran Rock basesta aikaisemmin. Olen käyttänyt sitä suunnilleen kuukauden ja uskallan varovaisesti väittää, että sen ansiosta olen toistaiseksi välttynyt pahoilta liuskoittumisilta. Pari kertaa viikossa laitan Rock basea, ja jos ehdin odotella, niin siihen pohjalle CND:n RescueRXx:ää. Kynsinauhaöljy on valitettavasti unohtunut. :/ Täytyy ottaa käyttöön illalla. Käsiä rasvailen käsi- tai vartalorasvalla. Tuo Lavera on hyvä. Pidän mielessä, jos tulee tarvetta. Käsienkuorintaan sopiva tuote pitäisi jostain jemmoista etsiä. Hyvä kun muistutit. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rock Base kuulostaa kyllä hyvältä :) mulla on kynsiöljy ja rasva koko ajan tuossa pöydällä että niitä tulisi käytettyä :) muuten ne unohtuu!

      Poista
  7. Hei pakko vielä kysyä, että huonontaako toi Trindin Repair jotenki lakkauksen kestoa?
    Kun mulla on yleensä aina viikon ajan lakat kynsillä ennen kuin menee vaihtoon, niin kestävyys on aika tärkee juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän Nail Repairia alla ja sen päällä NCLA First Base. Trind ei ole varsinaisesti aluslakka niin se ei ole tarkoitettukaan antamaan kestoa kynsilakalle :)

      Poista
  8. Mulla ei hoitolakat pelaa, mutta öljytä täytyy muistaa. Blisskiss tällä hetkellä käytössä, samoin jojoba toimii tosi hyvin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3