torstai 21. kesäkuuta 2018

Ruusukullan ystäville

Nyt silmät auki mikäli pidät ruusukultaan taittavasta nudemeikistä :) sain maahantuojalta Bellápierre Go Natural luomiväripaletin ja tänään tutustutaan siihen :)

Bellapierre Go Natural

100% mineraalimeikkimerkki Bellápierre XII Eye Shadow Palette Go Natural sisältää 3 mattaista ja 9 hohtavaa sävyä. Moni varmasti jo huomasi että paletti on kopio Urban Decayn Naku 3:sta mutta kukapa ei sitä olisi kopioinut...minulla on ennestään Bellápierren Go Smokey ja on ollut kovassa käytössä. 
Bellápierren paletit maksavat kuitenkin vähemmän kuin UD paletit, 28,99 euroa. Itse pakkaus on kevyt, mukana on kapea peili ja sivellin. Itselle tärkeintä on paletin pigmentti, onko se hyvä, huippu vai sellainen halvan oloinen...

Bellapierre Go Natural

Go Naturalin vaaleimmat sävyt ovat sopivat häivyttelyyn. Paletti lähtee vasemmasta päästä ja oikealle päästessään ollaan jo menty sellaiseen shimmerloistoon että huh huh...

Bellapierre Go Natural

...vai mitä sanotte näistä shimmerväreistä? Värit eivät ole tismalleen Naku 3 toistoa, tuo ylin luumu on ihana! Mutta lämpimässä ruusukullan värimaailmassa mennään. Swatchatessa ajattelin miten loistava paletti tämä on etenkin sinisille ja vihreille silmille! 

Bellapierre Go Natural

Bellapierre Go Natural

P6160037.ORF

Go Smokey on ollut korvaamaton apuri arkimeikeissä. Kaikki eivät välitä hirmu pigmenttisistä paleteista vaan arvostavat helppoa ja nopeaa käyttöä. Ihastuin Go Natural palettiinkin aivan yhtä paljon koska arvostan helppoa ja nopeaa meikkaamista. Paletti on helppokäyttöinen kaiken tasoiselle meikkaajalle eikä tämän kanssa tarvita useaa eri sivellintä ja häivytystaitoja. Mutta pigmentti kyllä miellyttää vaativampaa makua ja etenkin shimmervärien ystävät mieltyvät palettiin.

nudemeikki

Bellapierre Go Natural,

Itse huomasin mieltyväni samoihin väreihin kuin Nakussakin. Mattaa häivyttelyyn ja shimmeriä luomella. Mun silmät on edelleen tosi ärtyneet, mietin jo pitääkö tässä lähteä lääkäriin vai käyttää silmätippoja herkeämättä...kovin tummasti en ole meikannut kuukausiin ja upeat eyeliner rajaukset ovat aika kaukainen haave vielä...siksipä olenkin nyt niin mieltynyt nudemeikkeihin ruusukullan sävyssä, ne imartelevat parhaiten vihreitä silmiäni ;)

nudemeikki

Bellápierre mineraalimeikit löydät Kauneutta.com -verkkokaupasta! Go Natural paletti maksaa 28 euroa

P6160029.ORF

Mitä tykkäsit paletista? Oletko Naku 3:n ystävä?

23 kommenttia:

  1. Mä en ikinä sortunut tuohon Naked 3 vaikka se houkutteli, jotenkin se ykkönen on vaan eniten mun paletti ja sitä käytän paljon. Todella kaunis meikki. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei taida ykköstä enää ollakaan, taisin myydä sen pois...muistaakseni :D

      Poista
  2. Mulle tää on ihan uus juttu, herkkäsilmäinen kun olen ja joudun käyttämään geelimäisiä kosteutustippoja useaan kertaan päivässä. Siinä yksi syy miksi suosin vedenkestäviä tuotteita. Näyttäisi olevan kivan hintainen ja omaa silmää miellyttävät sävyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitkä tipat sun mielestä on parhaat?

      Poista
    2. Käytän Oftagel-nimisiä kerta-annos pipettejä jotka ei sisällä säilytysaineita joten eivät ala ärsyttää pitkäaikaisessakaan käytössä. Tippa on geelimäinen joten ihan hetkeksi sumentaa näköä mutta kosteuttaa pitkään. Kätevät kuljettaa mukana. Mikäli käytät säännöllisesti niin kannattaa pyytää lääkäriltä resepti ❤️ http://www.oftagel.fi/fi/etusivu/?gclid=EAIaIQobChMI5Jv9o87m2wIVEtwZCh34NwJiEAAYASAAEgI97_D_BwE

      Poista
    3. Kiitos, auttaako nuo silmien vuotamiseen? Mulla on nyt BevitaEye silmätippoja mutta auttavat jotenkin vaan hetkellisesti..

      Poista
    4. Vuotavat silmät on monesti juuri kuivasilmäisyyden oire, niin hassulta kuin se kuulostaakin. Kannattaa testata vaikka viikon-kaksi ja jos oireet ei poistu niin suosittelen ihan silmälekurilla käyntiä.

      Poista
    5. Mulla on tässä pari juttua testailun alla, postausta aiheesta on tulossa myöskin :)

      Poista
  3. Onpa kauniita sävyjä, ihana paletti! :)

    VastaaPoista
  4. Mä himoitsin pitkään Naked 3 juuri noiden ruusukultaisten sävyje takia, mutta jotenkin petyin Naked palettien laatuun ja jätin hankkimatta. Toi Bellapierren paletti on kyllä upea eikä hintakaan päätä huimaa! Täytyykin ehdottomasti pistää korvantaakse mikäli haikailee ruusukultaisen perään!

    VastaaPoista
  5. Kieltämättä Bloggerin feedin pikkukuvasta katsoin, että Naked 3 olisi kyseessä :D Sävyt on kyllä ihanat näissä molemmissa paleteissa<3 Naku 3 oli mun ihka ensimmäinen kalliimpi ja laadukkaampi luomiväripaletti ja yhä edelleen se on kovassa käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naku 3 on kyllä edelleen paras! Tämä on hiukan hohtavampi ja kiiltävämpi, vähän erilainen mutta melko samanlainen :)

      Poista
  6. Ruusukulta on mun suosiskkisävyjä ja tuo paletti on kyl ehkä saatava...ihanan meikin oon loihtinut ♥

    VastaaPoista
  7. Ruusukulta<3 Mulla on toi Naked 3 ja se on ihana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja varmasti tykkäisit tästäkin kun on nuita kimaltavia värejä <3

      Poista
  8. Oikein kiva paletti ja nätit silmämeikit. :)
    Tuota palettia olisi kiva päästä kokeilemaan. Alkuperäisellä Nakulla on aika paljon hintaa, niin edullisempi versio kuin myös mineraalimeikki on tervetullut.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3