sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

F.U.N Lacquer Frost (h)

Yhtenä päivänä mietiskelin että millä lakkaisin ja tämä lakka osui käteeni. Muistin että en ole tätä blogin puolella esitellyt vaikka ajat sitten ostin ja olen tällä jo kerran lakannut. Lakka ei kyllä varsinaisesti sovi ollenkaan kesään mutta väliäkös tuolla ;)

F.U.N Lacquer Frost (h)

F.U.N Lacquer Frost (h) on  vuoden 2015 joulukokoelmasta. On kyllä taas yksi upeimpia FUN lakkojani...sini-violetti duochrome, vaihtaa väriä tosi selkeästi. Höystetty runsaalla kullanhohtoisella sateenkaariglitterillä. Erittäin näyttävä lakka!

F.U.N Lacquer Frost (h)

F.U.N Lacquer Frost (h)

Koristelin tämän pelkillä decaleilla koska muistelen että viimeksi meni ihan yli tämä lakan kanssa. Ja ne kynnet jäi esittelemättä, koristelut meni niin pieleen. Lakka on niin upea ilmestys että ei välttämättä edes vaatisi koristeluja. 

F.U.N Lacquer Frost (h)

F.U.N Lacquer Frost (h)

Aluslakkana käytin UNT Ready To Take Off aluslakkaa. Pelkäsin että mitenhän pysyy kun menin melko pian lakkaamisen jälkeen suihkuun. Mutta lakka pysyi hyvin UNT:n kanssa kolmatta päivää, ei lähtenyt kuoriutumaan pois. On niin paljon kiinni siitä että kynsi on varmasti kuiva ja puhdas ennen UNT:tä. Ja saunaa tai suihkua pitäisi välttää heti lakkaamisen jälkeen. Ja kaikenlaista käsien kastelemista, siivous/tiskaaminen...

Koska Frost (h) peitti kahdella kerroksella ja kuivui nopeasti, päällyslakkana käytin Essie Gel Setteriä. Kuivahtaa nopeasti ja antaa hyvän kiillon lakalle. Ei ole pikakuivattaja mutta kuivuu kyllä todella nopeasti, olen levittänyt hieman kostean lakan päällekin. Tykkään tästä vaikka leimojen kanssa saa olla hiukan varovainen, joskus levittää, joskus ei yhtään.

Mitä tykkäät tästä joululakasta? Ostitko muuten mitään FUNin tuoreimmasta kokoelmasta? Itse olen paria lakkaa miettinyt mutta pitäisi nähdä enemmän kuvia, miten peittävät jne?


10 kommenttia:

 1. Fun tekee hurjan kauniita lakkoja! Joskus koristeluissa vähemmän on enemmän. Nää on just hyvät! :)
  Mulla on vain holo-king. Hinta rajoittaa näiden hankkimista, samoin glitterinen koostumus. En ole päässyt vielä sinuiksi untin kanssa. Pitää varmaan jatkaa harjoittelua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ilman UNT:tä en kyllä itsekään glittereillä lakkaisi ;)

   Poista
 2. Hienot kynnet. :) Yksinkertaiset koristelut sopivat näiden kanssa.
  t. TQ

  VastaaPoista
 3. Niin upee lakka<3 Mulla on tää odottanu kynsille pääsyä ihan luvattoman kauan :D

  VastaaPoista
 4. Hienot kynnet ja lakkaan sopiva koristelu! Mulla sama ongelma untin kanssa eli lakkaukset tippuu itsekseen pois jo ensimmäisen päivän aikana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pitäis vaan malttaa laittaa niin kuivalle kynnelle...ja suojata käsiä. Mutta joskus se taas pysyy ihan hyvin, kestää suihkutkin ;)

   Poista
 5. Unt on kyllä niin tuulella käypä välillä. Se lähti tosi hyvin Kiaran päältä, mutta pysyi upeesti, yleensä peel-offeihin pitää olla luonnon kynsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, välillä pysyy hyvin ja kestää mutta joskus lähtee kälppimään ennenaikojaan. Toki se värilakkakin vaikuttaa, onko paksua cremeä vai paremmin pysyvää glitteriä...

   Poista

Kiitos kommentista <3