tiistai 5. kesäkuuta 2018

Jalkojen kuoriminen kuorintasukilla

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä. Sukat saatu pr-näytteenä.

Olen vähän vetkutellut kuorintasukkien käyttöä. Odottanut että pitää olla oikeasti kesä että niitä voi käyttää. Nyt se on joten sukat testiin! Olen saanut Misshan sukat elevenistä*.

P4130048.ORF

MISSHA Foot Doctor 30 Minute Peeling Mask* kuorintasukat sisältävät runsaasti AHA- ja BHA-happoja ja auttavat ihoa kuoriutumaan ja uusiutumaan. Sukat sisältävät hydrolisoitua kollageenia, joka kosteuttaa jalkojen ihoa ja sekä yhdeksää kasviperäistä aineosaa jotka raikastavat jalkoja. Itselle muodostuu kovettumia sekä karheita kohtia, tämä on syy miksi haluan kuoria jalat.

P4130045.ORF

kuorintasukat

Rasvaan jalat kyllä lähes joka ilta ja nyt ne eivät olekaan yhtä pahat kuin yleensä. Kovettumia on mutta ei kuivia kohtia koska jalat oli edellisiltana rasvattu aika hyvin. Tässä ne ovat vieläpä suihkun jäljeltä ihan siistin näköiset. Mutta sukille on tarve koska tiedän näiden olevan pahemman näköiset ilman rasvailua. Ostin myös Holika Holikan sukat jemmaan, niistähän olen ihan eniten tykännyt. Mietin että miksei jalkoja voisi kuoria talvellakin?

kuorintasukat

Misshan kuorintasukat leikataan irti toisistaan ja asetellaan jalkoihin. Sukat ovat turhankin isot ja hankalat asetella. Neste tulvii yli, teippi ei pidä. Ei siis käyttömukavuudeltaan aiemmin käyttämieni sukkien luokkaa, toivottavasti ovat sitten tehokkaammat! Istuin sohvalla puolisen tuntia enkä paljoa liikuskellut koska sukat hölskyivät sukkien ja villasukkien kanssakin.

kuorintasukat

Puolen tunnin päästä otin sukat pois ja pesaisin jalat. Mitään tuntemuksia ei käytön aikana tai jälkeen ollut, jalat tuntuivat vain raikkailta ja hoidetuilta. Käytin sukkia perjantaina ja maanantaina jalat alkoivat kuoriutua. Tiistaina piti ottaa pahimpia riekaleita pois koska "hölskyivät" jaloissa inhottavasti.

kuorintasukat

Perjantaina jalat olivat kokonaan kuoriutuneet ja pesaisin suihkussa kuorinta-aineella loputkin riekaleet pois. Vaikka sukat olivat hankalimmat ikinä käyttää, ne kuorivat jalat kiitettävän hyvin! Ihan kaikki kovettumat lähtivät pois, myös pottuvarpaista! Jalat olivat sileät ja ihanat. Ehdottomasti parhaita kuorintasukkia joita olen käyttänyt!

P4240001.ORF

P4240008.ORF

Joko sinä olet kuorinut jalat kesäkuntoon? 

Valikoiman erilaisia kuorintasukkia löydät elevenistä*. Holika Holikan kuorintasukat ovat vielä tämän päivän -20% alessa!

14 kommenttia:

 1. Hei,
  Tiedätkö miten käy, jos varpaissa on shellac-lakkaus? Kuoriutuuko sekin pois?

  Marja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyin asiasta enemmän tietävältä, kuorinta-aineen happo saattaa tehdä hallaa SHELLAC lakkaukselle :) joten en kokeilisi :)

   Poista
 2. Aika hurjan näköisiä kuvia! :D Itsellä ei ole tarvetta kuorimiseen, kintut pysyvät onneksi kintut hyvinä - yleensä lenkkarit tai Crocsin ballerinat jalassa.
  Pahimmat kovettumat (esim. pottuvarpaiden paksut, jotka ei lähde) kannattaisi poistaa jalkahoitajalla? Olisiko kenkien syy, että pottuvarpaat kärsivät noin pahasti kovettumista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin yleensä käytän hyviä lenkkareita pääosin, satunnaisesti crocseja tai muita. Voi muuten johtua jalkojen "virheasennosta" jonka takia olen joutunut pitämään hyväpohjaisia kenkiä pienempänä :)

   Poista
 3. Joka kesä täytyy ees kerran kuoria. Kokeilin serkun luona salisylic acid sisältävää jalkarasvaa, sillä antoi kantapääkin viimein periksi.

  VastaaPoista
 4. Tehokkaan näköistä kuoriutumista! Mun pitäisi kyllä hankkia kuorintasukat, koska jalkoja tulee niin laiskasti hoidettua ja siltä ne myös näyttää :D

  VastaaPoista
 5. Minä taas käytän näitä pääosin talvella/keväällä. En rohene kuoria kesällä, että voin pitää tarvittaessa kevyempiä kenkiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyllä kuoria talvellakin! Jalat on kuitenkin jonkun aikaa karun näköiset kuorinnan jälkeen :)

   Poista
 6. Mä en oo tällaisia kuorintasukkia koskaan uskaltanut testata, kun oon kuullut näistä melkoisen paljon myös erilaisia kauhutarinoita :D Mutta siis tosi hyvältä näyttää sulla toi lopputulos, vaikka itse sukat ei kaikkein mukavimmat olleetkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole mistään kuorinntasukista mitään negatiivistä sanottavaa, vaikka ovat olleet keskenään erilaisia käyttää :) Holika Holikat on ehkä olleet ihan parhaat istuvuuden sekä tehon puolesta :)

   Poista
 7. Nämä ovat näppäriä kotipedikyyrin teossa. Itse olen pitänyt Holika Holikan versiosta.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3