lauantai 9. kesäkuuta 2018

NCLA Persephone

Minulla on ollut yllä taas pientä kynsimasista. Harrastaja toisensa perään myy kynsikamojaan pois, huomaa kyllä tosiaan miten skene on kuolemassa pois. Itseäkin rassaa joskus kun pitäisi ehtiä lakkaamaan mutta aina ei kynnet onnistu tai ei tule mieleiset...en kuvaa enää moniakaan kynsiä blogiini koska eivät ole sen ihmeellisempiä tai ovat vaan jotain arkisia pikalakkauksia. Tuntuu että koristeetkin pölyttyvät käytön puutteesta...

Ratkaisin hieman ongelmaa leikkaamalla kynsiä lyhyemmäksi. Pitkät kynnet vaativat huoltoa ja etenkin tämä neliömalli on altis katkeamaan kulmista. Pitkät kynnet vaativat enemmän lakkaa ja kuivuvat pidempään. Otin sakset kauniisiin kätösiin ja leikkasin pituutta pois. Viilasin kynnet vähän pyöreämpään muotoon. On se vaan kumma miten olo helpotti heti!

NCLA Persephone

NCLA Persephone

Kynnet näyttävät kauniimmilta, olenkohan sitten alitajuntaisesti pitänyt pitkiä kynsiäni hieman epämiellyttävinä, eikä niitä huvittanut laitella? Jaa-a, ihme homma! Heti tuli himo lakata ja koristella! Kesällä olis kiva käyttää kaikkia holoja joten lakaksi valikoitu NCLA hololakka.

NCLA Persephone

CesarsShop NCLA

Tykkään todella paljon NCLA:n holoista. Niissä on 7-free koostumus, ne levittyvät aina vaivatta ja kuivuvat nopeasti. Lakkojen kesken ei pahemmin esiinny laatuvaihtelua ja värit ovat kerrassaan ihania! Persephone on raikkaan vihreä, just sellainen kevät-kesäinen väri. Ja se peittää kahdella nätillä kerroksella.

NCLA swatches

Leimaukset Creative Shop 31 laatasta. Olen useampaan kertaan toivonut näitä enemmän Cesarsille myyntiin mutta toistaiseksi ei varmaankaan tule. Pitäisi tilata Hypnotic Polishilta, olen ollut Creative Shopin kuvioihin ja laattojen toimimiseen tosi tyytyväinen. Aluslakka kynsillä Faby Power, päällyslakka Essie Gel Setter ( saatuja molemmat ). Kynsinauhat suojattu ennen leimaamista Glisten & Glow`n lateksilla.

Creative Shop 31

Creative Shop 31

Pitää kyllä laittaa esille ne kaikki upeat holot joilla täytyy lakata tänä kesänä :) 

Mitä tykkäät kynsistä? Mikä on sun suosikki NCLA holoista?

16 kommenttia:

 1. Mieki pätkäisin kynnet. Tuntu hyvältä ratkaisulta. Aika jämmä toi vihreä. Mulla ei ookkaan kuin se lakodom, mutta se onkin upea ❤

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että kynsien leikkaaminen lyhyemmiksi toi taas inspiraatiota vähän takaisin! Sun lakkauksia katselee aina niin mielellään, kun ne on aina yhtä upeita<3

  VastaaPoista
 3. Kyllä se punainen on ihanin, Red Square (?).
  Nääkin on hienot! Holooo!

  VastaaPoista
 4. Onpa upea lakka! Hei ja nää vähän lyhyemmät kynnet näyttää tosi kivalta. ^_^

  VastaaPoista
 5. Ihanat kynnet! :) Red square on kaunis. Kesällä kuitenkin irisident dreams.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että Iridescent on kyllä älyttömän nätti sävy <3

   Poista
 6. Tuo kynsien "uusi" muoto on oikein kaunis ja vaihtelukin virkistää, puhumattakaan kynsielämän helpottumisesta. Hyvä ratkaisu. Blogissasi on muutakin sisältöä, joten postauksia ilman emme me lukijat jää. :)
  Kynsimasis on tuttua. En ole montaakaan kertaa tänä vuonna kynsiä lakkaillut ja siltä näyttävät myös kynnet. Pituus nolla, liuskottuu ja lohkeilee. Ei vaan jaksa. Hirveä määrä käyttämättömiä tuotteita kaapissa, mutta kun ei huvita - ei huvita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) muusta on ollut pakko kirjoitella kun nuo meikkikuvatkin on jääneet vähiin, vuotavien silmien takia ;D

   Poista
 7. Ihana lakkaus! Mulla on kans vähän kynsimasista, kun jo monta viikkoo kaikki lakkaukset on menny pahasti pieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) no joo, välillä aina menee kaikki pieleen. Mutta sitten yksi onnistuminen ja taas innostaa :D

   Poista

Kiitos kommentista <3