perjantai 29. kesäkuuta 2018

Color Club thermolakka Flower Child

Ihan kaikessa hiljaisuudessa, CesarsShopiin tupsahti myyntiin Color Clubin uutuus kesäkokoelma Summer Of ´69! Kyseessä ovat väriä vaihtavat thermolakat joista minä sain valita yhden testiin :) kokoelmassa on kuusi lakkaa, kannattaa käydä kurkkaamassa kaikki värit.

Color Club Summer Of ´69

Minun lakkani on Flower Child. Ihana neonpinkki joka muuttaa kärkien värin punaiseksi lämpötilan vaikutuksesta. Kuvatessani lakkaa harmittelin sitä että valitsin taas vaikeimman värin esiteltäväksi :D väriero ei ole hirmu suuri, joissakin kokoelman lakoissa se on paljon selkeämpi. Mutta itse pidän enemmän tälläisestä liukuvasta väristä! 


Color Club Summer Of ´69

Koostumus on hyvä,  kahdella kerroksella peittävä. Lakkaa kannattaa vaan ravistaa hyvin ja levittää mieluummin paksu kerros. Olen swatchannut kaikki Color Clubin thermolakat, tässä ensimmäinen Heat Index kokoelma ja tässä tuoreempi Mood Change. Flower Childin koostumus on jellymäinen, ei niin paksu kuin Mood Change lakat olivat. 

Color Club Flower Child

Thermolakat ovat todella ihania mutta vaativat hieman kärkeä ollakseen kaksivärinen kesällä lämpimällä ilmalla. Lyhyissä kynsissä koko kynsi vaihtaa väriä mutta ulkolämpötilan täytyy olla tosi kylmä, toimivat talvella vähän tehokkaammin. Ulkona värin vaihtuminen on nopeampaa, sisällä lakka tahtoo olla pinkki tässä tapauksessa. Mutta vähän sain kuviin punaisia kärkiä esiin...

Color Club Flower Child

Summer Of ´69 lakat 15,90 e. Lakkoja on rajattu määrä joten suosittelen nappaamaan ne ihanimmat tosi äkkiä ostoskoriin! 

Löytyykö sun kynsiltä thermolakkoja tänä kesänä?

16 kommenttia:

 1. Ihanan räväkkä lakka <3. Mitä kameraa ja objektiivia käytät kynsien kuvaamiseen? Kynsien kuvaaminen on mielestäni todella vaikeaa ja aina saa ihastella näitä sun täydellisiä kynsikuvia :) <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laura <3 mulla on monta vuotta vanha Olympuksen E-pm2 mini johon olen ostanut eBaystä lähirenkaita. Objektiivi on ihan perus, minulta ei enempää kannata kysyä kun en hirveästi ymmärrä kameroista :D mutta jos haluaa kynsiä kuvata niin luonnonvalo jos ei ole kuvausvaloja ja vakaa käsi ;)

   Poista
 2. Pitäispä muuten lakata jollain thermolla, ne aina tahtovat unohtua lakkahyllyyn! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Pääosin ollut nyt pinkki mutta jossain vaiheessa oli kokonaan punainen :)

   Poista
 4. Ihanan sähäkkä väri, oikea kesälakka <3

  VastaaPoista
 5. Hieno lakka ja nätit koristelut. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 6. Vautsivau! Ihana kesälakka ja juuri sopivan simppelit koristelut.Tää kokoelma on muutenkin kiinnostava. Swatchit vaan tuntuu olevan kiven alla. Yritän olla ostamatta sikaa säkissä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tänään kaikki kokoelman lakat joten swatchit on tulossa!

   Poista

Kiitos kommentista <3