tiistai 19. kesäkuuta 2018

Essie-lovea ja lempparikoristeluja

Kynsiblogit tahtovat kokea kuolemaa toinen toisensa perään, mutta minä jaksan blogata kynsistä ;) Sain vihdoin ja viimein katsottua Tuntemattoman sotilaan! Pitkä, paikoitellen tylsä mutta hyvä silti. Kesti liki kolme tuntia joten tämä aika käytettiin hyödyksi kynsien parissa puuhaten.

Kun aikaa on enemmän, öljyän aina kynnet, rasvaan ja työntelen kynsinauhat. Tämä rutiini rauhoittaa ja on hyvä tehdä juurikin telkkaria katsoen. Kun kynnet ovat kuivat rasvasta, aloitan lakkauspuuhat. Mun kynnet ovat nyt aika siistit, ei ole värjäytymiä eikä keltaisuutta. Siksi manikyyrin alle kävi ihan väritön aluslakka, tällä hetkellä Fabyn kynnenkovettaja Power. Kovettaa hyvin mutta ei liikaa. Kynnet ovat joustavat eikä niissä ole liuskoittumia. 5-free koostumus!

CND Vinylux Offbeat

Tein Ranskalaisen manikyyrin kynsivinyyleillä. En ole käyttänyt vinyyleitä aikoihin, oliskohan nämä Mi Nailsin vinyylit? Ei kovinkaan hyviä, jättivät nimittäin tahmaa kynsille vinyylit poistettuani! Onneksi tarran tahma ei näy päällyslakan alta. Vinyylien "päälle" eli kynsien kärkiin tuputin kostutetulla meikkisienellä CND Vinylux lakkaa Offbeat. Tämän lakan uhosin olevan "The kesälakka" ja sitä se onkin! Niin hienon värinen :)

CND Offbeat

Tuputan lakan siksi ettei vinyylin raja jää liian paksuksi, kärki kuiva ikuisuuksia ja mahdollisesti vinyyli ei poistettaessa vie lakkaa mukanaa. Rajaan tuputin Essien glitterlakkaa Summit Of Style. Aivan ihania nämä Essien glitterit, olen hiukka unohtanut ne! Essien lakat on muutenkin niin huippuja, annetaan vielä ylistyssanat Gel Setter päällyslakalla. Todella korkealuokkainen kiilto ja nopea kuivuminen! Saattaa hieman vetää water decaleita tai leimoja mukanaan joten on laitettava varovaisesti. Mutta tämä kiilto, tasoittaa myös kynnen pinnalta pienet mahdolliset virheet eli ilmakuplat tai rutut...

ranskalainen manikyyri

Koristeluissa melko usein suosimani tyyli eli glitter ja decalit. Jossain vaiheessa tein tälläisiä kynsiä usein mutta jäi mieleen että siitä tuli vähän sanomista...koristelen kuulema liian usein samalla tavalla :) en sitten uskaltanut käyttää decaleita ja glitteriä vähään aikaan ;D vieläköhän tämän kommentin jättäjä lukee blogiani :) mutta uhallani aion tyyliä suosia koska minusta se sopii kesään ja tulee käytettyä glitterlakkoja jotka muuten saattavat olla niin vähällä käytöllä :)

Mikä on sellainen koristelutyyli jota sinä suosit usein?

Käytetyt lakat saatu blogin kautta :)

18 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! Skitlette on ehkä ainoa minkä osaan. Pitääkin tehdä rasnkikset, jahka nämä töpöt kasvavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) töpöihin käy hyvin yksivärinenkin lakka ;)

   Poista
 2. Mä oikeasti muistan, kun itse aloin lukemaan blogeja, mun listalla oli MONTA kynsiblogia, nyt ne kaikki on vähitellen kuolleet, mutta onneksi moni silloin jo seuraamani (kuten sinä, emma ja sissi) edelleen jatkaa kynsipostauksiaan, mutta suurin osa jatkaneista ei enää bloggaa pelkistä kynsistä vaan aihealueet on laajentuneet ja ymmärrän sen, koska nykyään on niin paljon blogeja, että pelkillä kynsijutuilla ei varmasti ole enää kuin pieni genre lukijoita.

  Kauniit kesäkynnet! Mähän en tunnetusti koristele, lakkaan vain. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minäkin postaan paljon muustakin koska totta on että pelkät kynsipostaukset ei kiinnosta lukijankuntaa ja itsekin tykkään postata muustakin :) itsee vaan ikävöi kynsiblogeja, ei haittaisi vaikka päivittyisivät harvemmin!

   Poista
 3. Aivan ihanat! Lisää vaan näitä. Tuntuu että tällaisia ei näe paljonkaan enää. Mukavaa piristystä. :)

  VastaaPoista
 4. Mää leimaan joka lakkauksen, en osaa ilmankaan olla enää.
  Ihana lakkaus!

  VastaaPoista
 5. superhienot kynnet! tämä on tarpeeksi sellainen simppeli lakkaus, mutta kuitenkin siinä on sitä JOTAIN (eli glitteriä haha)

  VastaaPoista
 6. Hirmu kaunis lakkaus! Ei kannata välittää ihme huutelijoista vaan teet just sellasia lakkauksia mistä tykkäät<3 jos joku mulle tulis sanomaan, että teen liikaa samanlaisia kynsiä niin varmasti ihan piruuttani tekisin niitä vielä enemmän :D hahah!

  VastaaPoista
 7. Oikein nätit kynnet. :) En muista minkään lakkauksesi aiheuttaneen minussa saman toiston tunnetta. Itsellesihän kynnet teet. :)
  Voisin kokeilla eri väri kärkiä johonkin tulevaan lakkaukseeni. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) itsellehän niitä tekee ja jokaisella on se oma tyyli...

   Poista

Kiitos kommentista <3