lauantai 16. kesäkuuta 2018

H A L O C R U S H

Holokynsillä jatketaan :) mun suosikkikokoelma uusista Color Clubeista oli ehdottomasti Halo Crush. Lakat ovat aivan upeita, koska glitter holon seassa säkenöi aivan uskomattomalla tavalla! Ei olla nähty ennen tälläisiä ;) F.U.N Lacquer glitterit on hiukka samantyyppisiä mutta niistä puuttuu se taianomainen pinta mikä näissä on. Mun swatchit kokoelmasta löydät tästä tai Cesarin sivuilta. 

P5240009.ORF

P5240038.ORF

Break It Up on hopeinen hololakka höystettynä säkenöivällä sateenkaariglitterillä. Kaksi kerrosta. Kerrassaan upea! Leimaukset Moyran laatasta Florality 3. Eipä mulla sen enempää tarinaa näistä kynsistä ole! Aika yksinkertaiset mutta tarviiko koristelujen sen kummallisemmat näin hienon lakan kanssa ollakaan? Nämä vaan olivat tosi mieleiset ja pääasia että kantajansa tykkää ;)

P5240024.ORF

P5240032.ORF

Joko sinulta löytyy edes yksi Halo Crush lakka?

P5250080.ORF

Lakka saatu CesarsShopista.

16 kommenttia:

 1. On tämä hopeakin ihana! <3 Voisin tämn hopeisen kyllä myös hankkia, kotoa kun löytyy jo kolme halo crushia. :)

  VastaaPoista
 2. Ensimmäinen ajatukseni oli näistä "jopas on hienot kynnet". :D Voisin kyllä käydä katsomassa näitä lakkoja. Yksi holo lisää voisi mahtua kokoelmiini. ;)
  t. TQ

  VastaaPoista
 3. Hololakkoihin ei kyllä kyllästy koskaan!

  VastaaPoista
 4. Upea lakka, oikein kunnon discopallo-fiiliksillä <3 :)

  VastaaPoista
 5. Nää on kyllä upeita! Kaunis koristelu. Sopii just hyvin, kun ei peitä liikaa, mutta silti on jotain enemmän kuin vain lakka. :)
  Mulla ei oo yhtään CCn uutta lakkaa. Seuraavaan Cesarsin tilaukseen taitaa livahtaa pari.. :D

  VastaaPoista
 6. Jestas että holottaa 😎😎😍

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3