maanantai 25. kesäkuuta 2018

Moyra leimauksia & Essie kesälakkoja

Hyvin nimetty Essien kuuma kesäuutuus pääsi tämän päivän kynsille, syystä koska rakastuin tähän lakkaan kokoelmaa kuvatessani. Monesti lakkaan vaan swatchit ja lakat sitten unohtuu mutta monesti haluan lakkailla niillä, etenkin jos johonkin tosissani ihastun.

Essie Young, Wild & Me

Young, Wild & Me on ihanan värinen, sellainen roosainen nude joka sointuu kauniisti ruskettuneeseen ihoon. Tämän vuoden puolella on tullutkin tosi monta tämän tyyppistä nudea ja kaikille on sija löytynyt kokoelmassani. Tämä lakka kyllä kandee haalia, koostumuskin on niin ihana että! Kaksi kerrosta riittää tosi hyvin ja Essien Speed Setter pikakuivattaja viimeistelee hyvän kiillon tälle cremelakalle.

Moyra Sounds Of Your World

Moyra Sounds Of Your World

Kokeilin Speed Setteriä myös leimausten päälle mutta kokeiluun jäi...levittää ainakin mustat leimat joten käytän muuta topperia leimojen päällä. Muuten tämä on tosi hyvä ja hyvin nopsaan lakat kuivattava päällyslakka. Leimat tein mustalla Konad lakalla Moyran Mini laatasta 108 - Sounds Of Your World. Kestää vielä hetken tottua Moyran jälkeen, se on niin erilaista kuin Ûberilla ja MoYou Londonilla. Niin paljon realistisempaa ja jotenkin...erilaista! 
Saan myös nyt myöhemmin Moyran leimauslakkoja testiin, kokeillaan nostavatko kuvat paremmin koska ainakin tässä jäi kuviota vähän puuttumaan. Voi myös johtua siitä että juuri avaamani Konadin musta leimauslakka on vielä liian luirua, paksunee vähän vanhetessaan. Tai nämä Moyran pikkutarkat kuviot ovat parempia leimata Moyran omilla lakoilla, testaillaan testaillaan...

Essie Making Harmony

Nämä toiset Moyra leimaukset on tehty laatalla 107 - A Day Like This. Lakkana minulla on myöskin Essien kesäkokoelmasta tuttu Making Harmony. Lakan päälle töpsötin kultaista foil-lastua joita sain joskus Beauty Big Bang -nettikaupasta testiin. Lastun päälle tuplaleimat valkoisella ja mustalla Moyra 107 laatasta. Mä tykkään tosi paljon tälläisistä kynsistä, en tiedä tykkääkö muut kun harvoin blogeissa näkee :D mutta on ainakin uniikit eikä samanlaisia tule vastaan..Näissä kynsissä taas Konadin musta ja valkea leimauslakka, nostivat kuviot ihan moitteetta eikä jäänyt mitään reikiä. Voi johtua juurikin eroista Moyra kuvioiden välillä tai siitä kuuluisasta kuun ja tähtien asennosta :P tässähän kuvio on paksu eikä pikkutarkka = helpompi nousemaan!

P6160013.ORF

Moyra A Day Like This

Joko sinä olet hankkinut ensimmäiset Moyra tuotteesi? 

Essie lakat saatu blogin kautta, Moyra laatat ostettu itse. 

14 kommenttia:

 1. Mä hamstrasin näitä Moyran laattoja silloin jostain suomalaisesta verkkokaupasta, kun ne oli puoleen hintaan siellä (vai olikohan enemmänkin alessa). Sen jälkeen vasta kuulin, että Moyran laatoissa saattaa olla laatuongelmia ja kuviot eivät nouse kunnolla. Mulla onneksi nousi kaikki hyvin, mutta en tiedä sitten onko nykyään ongelmaa vai onko nää sen verran erilaisia käyttää, että tarvitsee sen tietyn leimalakan toimiakseen kunnolla? Kivoja kuvioita näissä kuitenkin on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kuulin että tarkat kuviot vaativat Moyran oman leimauslakan. Mutta kyllä mulla on kuviot onnistuneet Konadin lakoilla, ainoastaan nuo ekat kynnet oli että osa kuviosta uupui. Mutta ne oli ekat Moyra leimat. Jatketaan harjoittelua. Minähän ostin kans Budabest Beautystä alelaattoja mutta en niistä tykännyt. Nämä minilaatat on nyt ollut kivoja ja Cesarista on tulossa mulle testiin niitä leimauslakkojakin ja muita Moyran juttuja!

   Poista
 2. Aivan ihanat noi vaaleanpunaiset kynnet!😍 on ihan pakko tilata itselle leimauslaattoja, sen verran nätit noi leimaukset on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pistähän tilaukseen, Cesariin tulee nyt alkuviikosta lisää Moyraa!

   Poista
 3. Toi nude on kyllä tosi nätti, kerran sitä jo pidin kynsillä ja tykkäsin. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet ja nättejä nuo Essien lakat. Pidän kummastakin. :)
  Ps. Sunday Funday oli oma juhannuslakkani. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 5. Ihania! Mun täytyy saada se 113 koska siinä on se upea water spotting kuvio!

  VastaaPoista
 6. Hitto sun kynsiä on ilo katella! Älä koskaan lopeta näitä kynsibloggaajan hommia♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3