keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Teema: Wanhojen viikko - Muistatko vielä nämä?!

Cracklelakat. Ne halkeilevat kammotukset :) nämä oli niin muotia tuossa jokunen vuosi sitten. Sitten ne hautautuivat kyllä kokonaan eikä kukaan niitä enää käyttänyt.

Minäkin aikoinani näihin niin palavasti ihastuin. Ostin koko Color Clubin Craklelakka-kokoelman. Taisinpa ostaa jokaisen IsaDoran halkeilevan lakankin! Jos nämä muuten ovat ihan outoja niin kyseessä on siis kynsilakka joka halkeilee kuivuessaan. Kannattaa laittaa toisen värisen lakan päälle niin värilakka paljastuu lakan halkeillessa. Ja piti ihan googlettaa milloin nämä olivat in. Vuosi oli siis 2011 eli onhan tuosta jo kuutisen vuotta aikaa.

crackle kynsilakka

Mulla ei ole enää kuin kaksi Crackle lakkaa. Molemmat China Glazelta, kulta ja hopea. Tässä postauksessa nähdään molemmat.

China Glaze Platinum Pieces

Tummanpinkki lakka on Color Clubin Apple Of My Eye. Laitoin päälle hopeaa Platinum Pieces cracklelakkaa. Mä en edes muista kutsuttiinko näitä crackleiksi vai cracklakoiksi. Sama asia nyt kuitenkin. On kyllä hauska palata näinkin vanhoihin lakkoihin.

Color Club Apple Of My Eye

Nämä kyllä tosiaan oli mun mielestä tosi hienoja ja lähdin huumaan ihan täysiä mukaan. Halkeava pinta oli tosi jännä ja ihan uutta! Alla olevan lakan piti olla kuivaa ja cracklakka levittää mieluummin ohuesti niin halkeama oli sievempi. Tarnished Gold on musta se paras cracklakka. Tässä lakattu Color Club Glitter Wonderlandin päälle. Näistä tykkäsin tosi paljon, kulta ja violetti on vaan niin hyvä pari yhdessä.

Color Club Glitter Wonderland

China Glaze Tarnished Gold

Aikani tuumittuani aloin näistä tykätä. Glitterlakka kuitenkin kimmeltää nätisti. Ensin nämä molemmat näytti tosi oudoilta, tietty kun ei aikoihin ole tälläisillä lakannut. Ehkä nämä kuitenkin jäävät enemmän varvaslakoiksi. Mutta kiva oli käyttää pitkästä aikaa.

China Glaze Tarnished Gold

Onkos sulla vielä halkeilevia lakkoja tallessa? Tuleeko käytettyä usein?


31 kommenttia:

  1. Huii, onko siitä tosiaan jo niin kauan aikaa kun nämä olivat IN? :D En ole ihan varma löytyykö noita lakkoja enää omista jemmoistani, useista niistä taisin luopua ja olisiko osa aikojen saatossa paksuuntunutkin ja lähtenyt sitä kautta roskiin!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kaksi on kyllä ihan loistokunnossa mutta epäilen että ne IsaDoran ei olis kyllä säilynyt näin pitkään!

      Poista
  2. Eipä ole näitä koskaan ollut, oli ihan uusi juttu mulle.
    Tykkään kyllä tuosta Pinkki-hopea yhdistelmästä, kaunis :)
    Onneksi en tykkää niin paljoa että tarvitsisi alkaa jostain metsästämään :D

    VastaaPoista
  3. Hyvin muistan! :) Itsellä on näitä lakkoja monta erilaista, OPIn versioita (osa saatuja, osa itse ostettuja).
    Joskus aina silloin tällöin vielä laitan, jotenkin tökkii. Ehkä pitäisi kokeilla joskus jotain muuta yhdistelmää kuin kulta ja musta, hah kaavoihin kangistunutta... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odottelinkin että mitä kommentoit :) entäs musta ja pinkki, musta ja hopea? Olettaen ja muistellen että sulla oli musta tekstuurilakka ainakin?

      Poista
  4. Mulla ei ole yhtäkään tämmöstä halkeilevaa lakkaa.

    Toi lila color club 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kyllä ovat nostalgisia :) en tiedä ovatko enää hienoja ;P

      Poista
  5. Löytyy kyllä ja eipä muista koska ois käyttäny
    tosin ei oo ehtiny muutenkaa lakata

    VastaaPoista
  6. Hauska tämä wanhojen lakkojen teemaviikko! Mulla oli yks hopeinen cracle, mutta nakkasin sen roskiin kun meni huonoksi. Tykkäsin kyllä, suosikki oli laittaa alle mustaa, hopeinen crackle ja päälle pientä hopeista glitteriä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh miten ihanilta cracklekynsiltä kuulostaa! Kiva kun ootte tykänneet tästä viikosta :)

      Poista
  7. Cracklet ❤ olin niin tohkeissani kun nämä oli uusi juttu!Ja löytyyhän noita OPIn crackleja monessa sävyssä vieläkin, lähinnä tulee kyllä käytettyä varpaissa ja aksentti-kynsissä joskus 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olin ihan höperönä näistä ja halusin ne kaikki!

      Poista
  8. Oi cracklet! Nämä oli in kynsi-innostukseni alkuvaiheessa. Mulla oli vain musta Kone Helsingin crackle. Taisin käyttää sitä vain neonlakkojen päällä, mutta tykkäsin kovasti. Hieno efekti tuli myös niin, että töpötteli meikkisienellä ohuelti. :) Harmi että lakka jankkiintui pulloon, ja jouduin jo aikaa sitten heittämään sen pois. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neonlakkojen kanssa ne muuten olikin ihania, pitäisköhän tehdä neon-crackle varpaat ;)

      Poista
  9. Luojan kiitos ei ole enää näitä lakkoja tallessa 😂. Silloin kynsilakkaniolivat muutenkin markettikamaa ja kynnet lyhyet, lohkeilevat ja ihan hirveät. Puhuttiin töissäkin tästä vanhasta villityksestä kun löytyi kuvia crackleistä. Oli ihan pakko nauraa ja hymyilytti lukea tätäkin. Kiitos päivän piristyksestä! Hyvä teemaviikko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mahtavaa kuulla että teemaviikko on mieluinen :) oli tätä hauska tehdäkin ja muistella tavallaan vanhoja.

      Poista
  10. Onpas blast from the past! Muistan kyllä että nämä olivat todella suosittuja silloin :) Kivalta näyttää sun kuvissa ainakin.

    VastaaPoista
  11. Kääks, muistan ja mulla oli näitä pari kun olivat helppoja ja vähän erikoisia lakkoja. :D Onneksi ei ole enää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D en tiedä tuleeko mullakaan enää lakattua näillä. Varpaissa korkeintaan!

      Poista
  12. Mä muistan pyöritelleeni näitä käsissäni joissakin kaupoissa, mutta en sitten kuitenkaan koskaan innostunut ostamaan. Mutta onpa ihan miellettömän upea sävy tuo Color Clubin Apple of My Eye <3

    VastaaPoista
  13. OPIn crakleja löytyy, sekä kaksi glitteristä China Glazelta. Nuo Chinan glitteriset kyllä menee pilalle tosi nopeasti :( OPIn normaalit ovat kestäneet jo nyt kauemmin parempana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä eivät ole menneet, olen kyllä ravistellut usein :)

      Poista
  14. Toivottavasti crackle ennemmin kuin crack :D (vaikka tosin sama sana halkeamalle ja piri-huumeelle..)

    Mä hurahdin näihin sillon aikanaan täysin! Ostin melkein kaikki ne IsaDoran sävyt ja jotain muitakin. Yhtään ei kyllä enää oo tallella, muistan että ne paksuuntui pulloihinsa tosi nopeasti. Toi violetti-kulta-lakkaus on kyllä nätti, sitä voisin pitää vieläkin! Kulta ja violetti on kyllä niin hyvä pari, että ne toimii kyllä aina kaikessa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ei ihan tiedä mille pitäisi kutsua ;D violetti ja kulta on ihanat kynsillä sekä meikeissä. En usko että ne IsaDorat enää hengissä olisi, jos olisin niitä säilyttänyt :)

      Poista
  15. Voi ei 😁 mutta ei tuo pinta huonolta näytä. Mulla taitaa olla hopeinen Opi vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli se ehkä joskus, oliko se siitä Pirates-kokoelmasta?

      Poista
  16. Mulla oli näitä kans muutama :D enää on jäljellä yksi petroolin värinen OPI ja senkin olen ehkä ostanut viime vuonna Sokkarin alesta

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3