tiistai 11. heinäkuuta 2017

Onko kynsiblogien aika ohi?

Kynsilakkoja tikuttaessa mietin tätä harrastusta. Milloin viimeksi lukulistalleni on tullut kynsiblogilta paljon odotettu päivitys? Missä uusien kynsilakka-kokoelmien swatchit, missä uudet koristeet ja leimauslaatat? Tajusin että aika moni kynsiblogi on hiljentynyt. Tai kuopattu lopullisesti? Määrittelemättömällä tauolla? Voin nimetä heti 15-20 hiljentynyttä kynsiblogia. Se on aika paljon.

MoYou London Holy Shapes 07

Milloin viimeksi olen innostunut jostain postauksesta tai uuden jutun ihkutuksesta niin paljon että minun on mentävä ostamaan se heti? En muista. Tajusin että tämä harrastus alkaa kuolemaan. Ei enää vanhoja hyviä aikoja, ei enää kynsiblogien kulta-aikaa. Ne ajat ovat menneet.

On totta että itsekin olen muuttanut suuntaa eikä minua ole enää aikoihin voinut kutsua kynsiblogiksi. Charming Nails on kauneusblogi eivätkä kynsipostaukset ole tilastojen mukaan pitkiin aikoihin olleet suosituimpien postausten aiheita, ( poikkeuksena viime viikon teemaviikko ). Tämä kertoo siitä että minunkin oli mietittävä blogini sisältö tavallaan uusiksi ja kuunneltava sitä, mitä kauneusblogeista halutaan lukea.

MoYou London Holy Shapes 07

Ja tämä ei ollut moite lukijoilleni, ei missään nimessä. Sitä saa mitä tilaa :) Niitä postauksia kirjoittelen, mitkä keräävät eniten lukijoita. Mutta pysyn edelleen kynsiblogina siinä sivussa, osa kuitenkin seuraa pelkästään kynsijuttuja ja teitä en halua unhoittaa. Olen jokaisesta lukijastani kiitollinen, luitte sitten minkä aiheisia postauksia hyvänsä.

Essie Naughty Nautical

Ei sillä että kynsikoristelu ei olisi rakas harrastus. Se on. Kuka muu istuisi tunteja lakkapullojen parissa, tikuttaisi ja miettisi tulevia koristeluja? Intoa olisi lakata monimutkaisemmin mutta ei aina aikaa. Mutta rakastan mun ihanan värisiä lakkoja ja intoilen edelleen kaikista uusista koristeista. Seuraan aktiivisesti kynsimaailman kuulumisia.

Ja eihän mulle lähetellä blogin kautta lakkoja pilvin pimein. Ei tosiaankaan. Aika harvoin saan kokonaisia kokoelmia kuvattavaksi. Ja se käy minulle hyvin, muutenhan en ehtisi lakkaamaan kivoilla lakoilla jos pitäisi vaan blogia varten kuvailla ;) 

Mutta oletteko huomanneet samaa? Miettikääs omia lemppari kynsibloggaajia, milloin heistä on kuulunut viimeksi? Onko kynsiblogien aika jo ohi?

Kynsillä Essie Naughty Nautical & MoYou London Holy Shapes 07.

71 kommenttia:

 1. Kaipaus monien kadonneiden _suomalaisten_ kynsiblogien löytyy täältäkin. Taitaa tämä aikakausi olla enemmän videoiden katselua kuin blogien lukemista. Kuinkahan moni nuorisosta lukee säännöllisesti blogeja? Vanha blogikansa siirtyy blogien kanssa ajassa eteenpäin kun uudet tuulet puhaltaa jossain muualla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä vaan jumitan paikoillani ;) minusta ei ole videoiden tekemiseen. Seuraan 3-4 Tubettajaa ja hekin on kaikki meikkitubettajia vai kauneustubettajia...mutta en siis seuraa mitään kynsiaiheisia kanavia.

   Poista
  2. Suosittelen jessface90, parasta swatchausta tubessa!

   Poista
  3. Kynsihommat on kyllä vaikea toteuttaa videomuodossa.

   Poista
  4. Mä vihaan swatch-videoita, niitä en todellakaan jotenkin jaksa...

   Poista
 2. Superkauniit kynnet!
  Kyllä olen huomannut saman, että kynsiblogit ovat aika hiljaisia nykyään... toki, tämä harrastus vaatii aikaa - joten jos vapaa-aikaa ei ole, ei saa materiaaliakaan kerättyä blogiin. En vaan ymmärrä mihin kynsiblogit ovat kadonneet - tuskin ne youtubeen ole menneet (niinkuin moni meikkiblogi). En ainakaan itse tekisi niin että esittelisin videolla jokaisen kynsikoristelun ja kertoisin miten oon lakannut , se video kestäisi maksimissaan minuutin hahh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minäkään en katso kynsivideoita, en vaan jaksa ja jotkut ovat tekopirteydellään äärimmäisen rasittavia. Blogit on jotenkin helpompia ja nopeampia :)

   Poista
 3. Olen huomannut saman, muiden blogien osalta. Valitettavasti.
  Moni bloggaaja on siirtynyt enemmän Instagramiin, sinne on helppo ottaa kuva ja laittaa lyhyt teksti. Tai näin arvelen.
  Harva enää viitsii tehdä kunnollisia ja mielenkiintoisia postauksia, kuten sinä.
  Onko se tämä nykyajan kiire ja se, että ihmiset haluaa päästä mahdollisimman helpolla (eihän siinä toisaalta ole mitään vikaa, mutta ei hyvä trendi)?
  Anyway, blogisi on helmi blogien maailmassa. Luen sitä päivittäin (paitsi en viikonloppuna kännykällä), vaikka en aina kommentoisikaan. Kiitos ja tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja siitä kun jaksat täällä ja Instassa tykkäillä :) Insta on varmasti helpompi mutta mulle se ei ole se juttu. Tänne voi kirjoittaa vähän pidemmin ja tehdä parempia tuote-esittelyjä. Itselle Insta on vaan sellainen selailupaikka, siellä ei tule niin aikaa vietettyä. Blogeja taas tykkään lukea ihan ajan kanssa :)

   Poista
  2. Aivan totta, Näitä pidempiä kirjoituksia ja tuote-esittelyjä on kivempaa lukea. :)
   Nurja puoli joissain blogeissa on se, että esim. tänään poistin luentalistalta yhden blogin, jossa kirjoitetaan ainoastaan ylistäviä kommentteja saaduista pr sampleista. Alkoi tulemaan korvista savu! Jos muuta sanottavaa ei juurikaan ole...
   Sinulla on laidasta laitaan, kynnet/meikit/elämä/karvalapset jne. Monipuolisuus rules!
   Insta tosiaan sellainen selailupaikka vain.

   Poista
  3. Mä kyllä kerron aina rehellisesti ja omaan tyyliin...mulla ei oikeastaan listalla olekaan sellaisia epäuskottavia joten sen enempää en osaa ottaa kantaa. Tietyllä tavalla kriittinen pitää osata olla, kaunistelu ja teennäisyys ei pitkälle kanna ;) eikä yksikään pr-tuotteiden lähettäjä kaunistelua vaadi, mitäpä se heitäkään hyödyttäisi, uskottavuus vaan kärsisi!

   Poista
  4. Tämä on just sen takia niin hyvä, kun on hyvät kuvat ja rehellisesti kerrottu hyvät ja huonot puolet, niin itse pystyy paremmin arvioimaan mitä kannattaa hankkia ja mitä ei... ei tule niin paljon virhehankintoja.
   Esim. noista Color Clubin uutuuksista totesin, että eivät ole mun juttuja :D

   Poista
  5. Värien vai koostumusten puolesta? Ne kaikki eivät ole kenkkuja, ensi maanantaina luvassa paljon parempaa ;))

   Poista
  6. Kai sä nyt ymmärsit, että en tarkoittanut sua? :)
   Jotkut tuntuvat pitävän blogia juuri noiden pr näytteiden takia, ainakin niitä hehkutetaan niin kovasti.
   Voin olla tietysti väärässä, mutta joskus paistaa läpi.

   Poista
  7. Kyllä ymmärsin <3 kyllähän minäkin hehkutan jos on ihana tuote. Mutta samalla tavalla hehkutan, oli se ostettu tai saatu pr-näyte. Kirjoitan mielestäni tasapuolisesti itse ostetuista ja saaduista tuotteista. Kirjoitan nyt tätä kommenttia yleisesti kaikille enkä kohdista sinuun Tasmis.
   Tavallaan on myös kurjaa että bloggaajan pitää puolustella itseään että "kyllä tämä on minun oma mielipide". Pysytkö kärryillä?

   Tottakai olet oikeassa siinä että blogikulttuuri on muuttunut vanhoista ajoista. Pidän itseäni vanhana koulukuntana jolle ei ollut selvää että bloggaaja saa tuotenäytteitä. Mulle ei todellakaan tullut pitkiin aikoihin mitään pr-näytteitä eikä se missään vaiheessa ollut ajatuksena että niitä pitäisi tullakaan? En tiedä, ajatusmaailma on nykyään varmasti erilainen ja bloggaajien joukossa on eri tavoin ajattelevia. Siksi minä toivon sydämestäni että minun blogistani näkyisi se vanha ajatusmaailma, minun mielipiteeni ja rehelliset arvioni. Cesarin tuotteita näkyy paljon, on hyvin paljon saatuja mutta on myös paljon ostettuja koska se on lähestulkoon ainut kynsitarvikekauppa josta itse ostan lakkani ja koristelutarvikkeeni. Cesars oli itseasiassa ensimmäinen yhteistyökumppanini, ihan pienestä lähdettiin liikkeelle. Ollaan tehty yhteistyötä yli 8 vuotta joten varmasti heidän tuotteitaan täällä näkyy. Mutta en ikinä pelkästään hehkuta vaan osaan olla kriittinen ja jos kynsilakka levittyy huonosti, se täytyy lukijalle kertoa.

   Tästä tuli sitten vähän pidempi vastaus joka tosiaan oli suunnattu ihan yleisesti kaikille. Kyllä mullakin lähtee lukulistalta blogi jonka tyylistä en pidä. Olen kyllä ymmärtänyt teidän kommenteistanne että pidätte rehellisestä tyylistäni ja olen onnistunut kirjoittamaan neutraalisti saaduista tuotteista. Kaikki ei tietenkään samaa mieltä ole, se on harmi. Aina saa sanoa jos joku ärsyttää ja minusta on ihan hirmu kiva että tästä taas kehkeytyi näinkin hyvä kommentointi :)

   Poista
  8. Ymmärrän täysin! :)
   Hehkutus on hyvästä, jos siihen on syytä ja on löytynyt hyvä tuote. Blogisi (ja aiheellisen hehkutuksesi) kautta olen löytänyt monta luottotuotetta, joten et todellakaan puhu puuta heinää. Arvostan mielipiteitäsi ja sitä, että näet paljon vaivaa tuotetestauksien ja blogin postauksien kanssa.
   Vanha koulukunnan blogit ovat suosikkejani, liika kaupallisuus tulee muutenkin tässä maailmassa korvista.
   Rehellisyys on hienoa asia, ihan koko elämässä ja maailmassa. Se on itselleni opetettu jo lapsena, mutta nykymaailmassa on meno niin erilaista, osin.

   Poista
 4. Sä oot mun lemppari bloggaaja ❤
  Miten mittaan tuota suosiota? Kommenteistako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo <3 kävijämäärillä ja kommenteilla, millaiset postaukset niitä keräävät eniten :)

   Poista
 5. Ei ole, vastauksena kysymykseesi. Itsekin luen aina aamulla (ihanaa kun päivität blogiasi aikaisin) blogisi ihan netin kautta ja ajattelen lieviä kateusasioita, että jospa mullakin olisi joskus kunnon kynnet... Silti, bloggaa mistä itse haluat, luen kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla <3 minäkin kadehdin joskus paremman mallisia kynsiä mutta olen ihan tyytyväinen näihinkin ;)

   Poista
 6. Toivottavasti ei ole vielä ohi.
  Täytyy kyllä tunnustaa, että todella vähän olen blogeja lukenut. En kovin paljon pyöri netin ihmeellisessä maailmassa. Muutaman kerran kun olen googlesta jotain hakenut, olen päätynyt lukemaan jotain blogiakin.
  Mutta keväällä jotain kynsijuttua etsiessäni löysin tämän sinun, ja jäin koukkuun :)
  Tää vain on niin ihana <3
  Yleensä heti aamulla käyn katsomassa uusimmat päivitykset, ne tuo iloa arkeen. Ja vaikka tällä hetkellä kynnet kiinnostaakin eniten, tykkään myös muista aiheista. Niistäkin olen saanut itselleni uutta.
  Olen toki nykyään käynyt lukemassa muutamaa muutakin blogia, mutta mielestäni tämä sinun on ehdottomasti paras!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 mullakin on lempiblogeja joiden päivityksiä oikein odottaa. Mutta harmi kun kynsiblogit ovat vähän kuolleet, enimmäkseen ovat kosmisblogeja joita omalle lukilistalle tupsahtaa ;)

   Poista
 7. Mun blogi oli jonkin tovin tauolla ja huomaan sen kyllä vaikuttaneen lukijoihin. Nyt uudelleen taas kirjoittelen ja blogia muokanneena oman itseni näköisemmmäksi olen myös ihmetellyt lukijakatoa. Arvoltakin on mutta osallistujia ei... No näillä mennään ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne lukijat sieltä palaavat kun huomaavat blogin heränneen henkiin. Itsekin siivoilen lukulistaa ja poistan blogeja jotka eivät päivity. Itsestään kannattaa aina ilmoitella esim. toisten kommenttiboxissa, tämä on aika hyvä keino saada lukijoita itselleen :)

   Poista
 8. Mustakin tuo kynsivillitys on laskemaan päin, vaikka itse siinä maailmassa pyörinkin. Mä otin blogin pitämisestä ekaa kertaa kunnon loman, mutta kyllä mä silti aion palata takaisin tän kuun lopussa. :D Mutta ei tämä harrastus ole lähimaillakaan sitä, mitä se oli vaikka 5 vuotta sitten. Silloin pelkkiä kynsiblogejakin oli ihan älyttömästi! Itsekin luen nykyään enemmän kauneusblogeja, enkä niinkään kynsiblogeja, joten siihen suuntaan kai sitä ollaan menossa. Mulla ei ole aikaa katsoa pitkiä videoita tubesta, joten mielummin luen tekstit nopeasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun ei sultakaan päivitystä tule mutta uskon että tulet takaisin. Ja mieluummin harvat päivitysvälit kuin kokonaan katoaminen :) silloin se villitys oli kovimmillaan ja tuntui että kaikilla oli kynsiblogi!

   Poista
 9. Seuraamistani ainoastaan sä, Better Nail Day ja Wasting Lifestyle on sellaisia blogeja, joissa törmään kynsijuttuihin säännöllisesti. Muissa paljon harvemmin. Muistan, että vielä 2013 kynsijutut saivat jopa omassa blogissa paljon lukijoita, tosin viimeksi, kun kirjoitin Essien lakasta niin yllättävän paljon sitä postausta luettiin, mutta johtuu varmaan siitä, että omat lukijat on tottuneet lukemaan blogistani muuta, joten se postaus meni siinä sivussa. Mutta ei se mikään lukijamagneetti kuitenkaan ollut. :D Toivottavasti jaksat väkertää, sulla on meinaten ihan mielettömiä kynsituotoksia joita en itse voi kuin ihailla miten joku viitsii. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ei mulla ole ajatustakaan lopettaa kynsijuttujen kirjoittamista, ne ovat kuitenkin itselle se juttu :) muut aiheet sitten siinä sivussa! Ja tykkään lukea sultakin kynsijuttuja, tykkään kyllä lukea vähän kaikkia aiheita!

   Poista
 10. Mä olen huomannut saman ilmiön. Youtubessa ei taida juuri suomalaisia kynsiblogeja olla eli ne ovat vain hiljentyneet. Musta ei ole videoita katsomaan, en yhtään jaksa niiden tempoa ja elehtimistä, ja toisekseen luen blogeja usein esim. junassa missä ei videoita voi katsoakaan. En siis omista kuulokkeita, koska en kuuntele musaakaan:) T: jäärä.
  Mulle itselleni kävi niin, että jos en olisi laajentanut aihepiiriä, mun blogi olisi myös kuopattu. Nyt kun kirjoittelen laajemmalti kosmetiikasta, se on lisännyt omaakin motivaatiota ja todennäköisesti tulen tulevaisuudessa ottamaan jonkin verran myös muita aiheita blogiin. Kommentointi on vähentynyt ilmeisesti blogeissa ihan kautta linjan, näitä luetaan niin paljon mobiilissa että se koetaan hankalaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa niin jäärä että luen blogitkin mieluiten koneella. Harvemmin kännykällä. Videoita en tykkää katsoa puhelimella vaan nekin haluan katsoa koneella :) joo sama juttu, minunkin blogi olisi hiljaisempi jos pelkästään kynsistä höpöttäisin. Muut kuin kynnet ovat suosituimpia aiheita lukijamäärien perusteella. Totta myös että mobiilikommentointi on hiukka hankalaa, siksi luen koneella koska haluan aina välillä kommentoida ;)

   Poista
 11. Kaipa kynsiharrastus ei oo enää niin trendikästä? Muistan kun 10 vuotta sitten se rupesi nostamaan päätään ja itsekin tein koristeluja. Nyt en ole enää pitkiin aikoihin tehnyt mitään. Hyvä jos aikaa riittää kynsien lakkaamiseen! Kynsiharrastuksen ikäluokka on varmaan just sitä ruuhkavuosia elävää sakkia, joka ei yksinkertaisesti ehdi tehdä mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh eli just mun ikäluokkaa ;D olen varmaan poikkeus että mä jaksan ja ehdin jossain määrin. En kuitenkaan enää niinkuin ennen. Postausten teko vaatii nykyään enemmän aikaa koska olen panostanut laatuun aikaista enempää. Mutta koristelu on edelleen rakas harrastus ja haluaa pysytellä mukana trendeissä ;)

   Poista
 12. Kynsiblogien hiljeneminen on kyllä harmi! Tuntuu että hirmu moni blogi on hiljentynyt. Katselen kyllä itsekin tubettajien videoita mutta blogien lukeminen on vähän kuin lehden lukeminen aamulla - ja blogeihin keskittyminen on helpompaa :) Taidan jatkaa omaa jääräilyäni siis jatkossakin :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jatkan kanssa! Mulle blogien lukeminen on hirmu tärkeä rutiini, luen aina uusimmat päivitykset samalla kun syön töistä tullessa ;)

   Poista
 13. Mä en ole opetellu käyttään lukulistoja blogien seuraamiseen. Mulla on ihan vain kirjanmerkeissä ne mitä tykkään seurata ja käyn lähes päivittäin katsomassa onko jotain uutta. Kynsijuttujen takia olen alkanut sun blogia alunperin lukemaan mutta ei haittaa meikkijututkaan, ne on myös kivoja :) T. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) mulla on myös joitakin vlogeja kirjainmerkeissä, niistä seuraan :)

   Poista
 14. Olen huomannut saman ilmiön ja luulen, että aika paljon on kyse tuosta, mistä Johanna Mia Maria yllä kirjoitti eli innokkain kynsibloggaajien ikäluokka on tullut elämässään sellaiseen vaiheeseen, ettei kynsien laittamiselle ole enää niin paljoa aikaa kuin ennen. Toinen tekijä on varmaan se, että nuoremmat käyttävät Instaa, Snapchattia ym. "uusia" somen kanavia ja se on myös muuttanut harrastuksen luonnetta. Itse luen blogiasi useimmiten edelleen koneelta, mutta välillä myös puhelimesta.

  Toivottavasti sinulla riittää intoa edelleen blogin pitämiseen. Pidin kovasti Wanhojen viikosta :-)

  t: Salli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavuutta kuulla että Wanhojen viikko oli niin tykätty! Mulla ei ole ajatusta siirtyä muille kanaville, en osaa enkä tykkää :) itse olen vanhempaa sukupolvea niin en pysy kehityksessä mukana ;D ja voi olla ettei enää ole sitä aikaa kuten ennen. Mulla ei ole lapsia mutta koira on tullut viemään sitä aikaa ( mukavalla tavalla <3 ).

   Poista
 15. Täällä vielä yksi blogien lukija joka ei välitä videoista ollenkaan. Koen videot jotenkin teennäiseksi ja ärsyttää niitten tempo - pitää katsoa siinä tahdissa mitä tekijä määrää eikä miten itse haluaa. Ja monesti turhaa jaarittelua ja se itselle tärkeä asia jotenkin siinä ohimennen, grrr! Eli joo, mä mieluummin luen omaan tahtiin ja katselen kuvia :)

  Sun blogi on ihana ja monipuolinen! 😙💖
  Lisäksi tämän postauksen lakka on kovin sievä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maitta <3 eilen katselin youtube videoita, lomalla kun on aikaa. Arkena ei ole. Onhan ne kivoja mutta monesti piti stopata kun piti mennä tekemään muuta :) on ne niin erilaisia kuin blogit!

   Poista
 16. Miksi kaiken pitää aina muuttua ?? Niinpä 😉 Mä tykkään nimenomaan lukea blogeja, en katso videoita. Olen siinä suhteessa jäärääkin jäärempi etten ole edes facebookissa, saatikka Instassa. Nuori sukupolvi ajaa eri asioita ja kanavia kuin tällainen 45v. itseään nuorekkaana pitävä ...

  Kommentointi on itselläkin harvempaa siitä syystä että kännykällä en saa niitä lähtemään kaikkien blogeihin. Nytkin piti avata läppäri että saan tämän kommentin läpi. Syytä en tiedä mutta osaan seuraamistani blogeista kommentit menee läpi, toisiin ei vaikka ne näyttävätkin lähtevän. Siksi harmi jos kommentit vaikuttavat siihen miten suosittu kukin kirjoitus on koska tuskin olen ainoa joka ei kommenttejaan läpi saa ... ??

  Kynsiblogeja on tosiaan entistä vähemmän. Mä aloin seurata niitä näköjään just kultaaikaan noin viisi vuotta sitten. Nykyään harva niistä enää päivittyy , mikä on sääli. Itselle lakkailu on rakas harrastus ja mielelläni haen ideoita blogeista vaikka niitä muistakin kanavista löytyisi mutta toisaalta blogien kautta saa muutakin kuin pelkät lakkauskuvat.

  Kiva että sinä kynsiblogien äitinä jatkat !! Lupaan seurata niinkuin tähänkin asti vaikka kommentointi vaatiikin aina läppärin avaamisen. Kännykällä, jolla enimmäkseen päivitykset luen, se tulisi useammin tehtyä. Mutta yritän silti luvata kommentoida useammin jotta blogisi säilyy 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kommenttien läpi tuleminen on ihme juttu. Ne eivät ole roskapostissakaan vaan katoavat taivaan tuuliin. Ja monesti se ongelma taitaa olla juurikin kännykällä kommentoidessa. Harmi, se on tosi ärsyttävää etenkin jos pitkästi kommentoi. Kyllä mä katson kävijämääriä mutta kyllä se kommenttien määrä kuvastaa vähän sitä kiinnostustakin ja kukaan ei voi sanoa etteivät ne kommentit ilahduttaisi :) mutta pääosin mä katson kävijämääriä ja sitä minkä aiheiset postaukset keräävät katseluita, niissä ei kommenttien määrä vaikuta.
   Kyllä tämä säilyy vaikka ette aina kommentoisi! Siitä ei kannata stressiä ottaa. Olen itsekin joskus laiska kommentoimaan, etenkin puhelimella. Mutta koneella ollessa yritän sen kommentin sitten muistaa :)

   Poista
 17. Mulle olet the one eli nämä kynsijutut on taidetta täällä ja en lakkaa ihastelemasta. Joten toivon, että älä vaan ikinä lopeta <3

  VastaaPoista
 18. Nyt on kyllä vimosen päälle kynnet ❤️. Omassa blogissani kynsilukijoita ei voi määrissä mitenkään verrata luonnonkosmetiikkapostausten lukijoihin. Ihan eri lukuja, kuin yö ja taivas. Nyt alkaa kynsipostauksia kerääntyä varastoon kun olen tehnyt kaikenlaista ja ei vaan ole jaksanut kirjoittaa. Ei saa aikaiseksi. En tiedä miksi viime swatch-postaukset jotenkin vei mehut. Kyllä tää tästä taas. Itse poimin näistä kosmetiikkablogeista kynsipostauksia ja tavallinen kosmetiikka jää aika usein lukematta, koska en käytä kuin luonnonkosmetiikkaa (paitsi se rajausväri on tuote jolle en ole löytänyt korvaavaa) . Joskus saatan lukea meikkivinkkejä tms. En seuraa yhtään tubettaja. Just vähän aikaa sitten mietin Sigin blogia. Se on tosi harmi ettei kirjoita enää. Tykkäsin sen tekeleistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sigi oli kyllä taiteilija! Tosi moni on lopettanut kun alkaa miettiä! Swatchit vie kyllä mehuja, mullakin menee aina pari päivää palautua urakasta ;D mutta nyt on taas into päällä koristeluihin ja kirjoittamiseen. Lomalla sitä on pirteämpi!

   Poista
 19. Mun mielestä on oikeasti harmi, että kynsiblogit hiljenee yksi toisensa jälkeen. :(
  Onneksi vielä muutamat jaksaa jatkaa ja toivottavasti jatkavat tulevaisuudessakin.
  Sinä olet mun harvalukuisen blogilistani yksi parhaista blogeista. Kaikki listan blogit ei toki koske kosmetiikkaa tai kynsiä, mutta kyllä kynsiblogit on lähinnä mun sydäntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin tykkään kynsiblogeista mutta lukulistalla on eniten kosmisblogeja. Niitä vaan on enemmän ja ne vievät vähän tilaa kynsiblogeilta. Ne ovat myös suositumpia. Mutta mulla ei ole aikeissa lopettaa ja kynsistä tulen kyllä postaamaan paljonkin :)

   Poista
 20. Itseä kyllä oikeastaan hävettää kuinka harvoin kynsi aiheisia postauksia tulee ja siihen on tulossa muutosta. Monesti olen tajunnut siinä vaiheessa, kun olen lakat poistanut etten ollut ottanutkaan niitä kuvia! Samaan tahtiin kuitenkin lakkailen kuin ennenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä upeita kynsikuvia, mielellään niitä katselisi :)

   Poista
 21. Hiljentynyt on joo. Tunnustan heti olevani yksi niistä, joka on vain kadonnut. Mutta eipä olis kyllä mitään kynsiä esiteltäväksikään, että vähän on koko harrastus jäänyt. Mutta kyllä omaltakin lukulistalta on todella moni vaan lopettanut, eipä niitä alkuaikojen blogeja montaa enää matkassa ole.

  Ja huono olen kommentoimaankin, sitä vaan lukaisee postauksen ja sitten jos (kun) ei ole mitään järkevää sanottavaa niin ei kommentoi. Jotenkin en osaa vaan laittaa jotain yhdentekevää kommenttia, vaikka kyllä ne bloginpitäjän mieltä nekin lämmittävät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne "nätit kynnet" -kommentit lämmittävät mieltä :) itsekin yritän jättää kommenttia, joskus pidempää ja joskus lyhyempää. Mutta ymmärrän toki että tälläiselle joka päivä päivittyvälle ei jaksa aina kommentoida tai ei vaan keksi sanottavaa :)

   Poista
 22. Aivan ihanat kynnet!
  Sivusin blogiasiaa jossain edellisen postauksen kommentissa. Innostuin kynsiblogeista viitisen vuotta sitten. Silloin oli paljon säännöllisesti päivittyviä blogeja. Nykyään tilanne on kynsihöperön kannalta vähän surkea..
  Tosin heräsin Lepikossa kuhisee -blogin paluuseen vasta tämän viestiketjun myötä. Ja voi että kun olin mielissäni. Mielissäni olen siitäkin, että Charming Nails on olemassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan mahtavaa, juurikin kommenttiboxi on mainio tapa löytää uusia blogeja ;) Charming Nails on olemassa eikä mihinkään katoamassa!

   Poista
 23. Älä herranen aika lopeta kynsikoristelujuttuja! Sinun blogisi avulla minä olen opetellut mm. leimauksien ja ranskisten salat. Konadiinkaan en varmaan olisi tutustunut ilman blogiasi. Ja vinkkejä kiinnostavista tuotteista poimin edelleenkin jatkuvasti.

  En oikeastaan seuraa muita kynsiblogeja kuin sinun, mutta kaikki genret huomioiden olen todennut saman: blogeja katoaa ja hiljenee jatkuvasti ja mielestäni koko ajan enemmän ja enemmän. Katsoin juuri pari päivää sitten, että listallani on hurja määrä blogeja, joihin ei ole tullut aikoihin päivityksiä. Mikä lie, ehkä bloggauksen ammattimaistuminen kuihduttaa niitä ei-ammattilaiseksi haluavia pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole lopettamassa, en missään nimessä :) niitä tulee ja nytkin on tulossa tosi mielenkiintoisia kynsiaiheisia postauksia ;) minusta on kuitenkin hyvä että kaikki eivät bloggaa ammatikseen. En minäkään haluaisi, en tiedä, en ole ajatellut asiaa! Minun blogini on ihan pieni ammatikseen bloggaavien rinnalla. Tykkään että blogeissa näkyy se alkuperäinen idea eikä kaikki ole liian kaupallista.

   Mä en tiedä miksi kynsiblogit kuihtuvat, selkeästi kuitenkin lukijakuntaa jossain määrin on mutta eikö se ole tarpeeksi? Onko tuntunut että ei tämä minun blogi riitä, en jaksa enää jatkaa? Syy voi olla myös yksinkertaisesti se että aikaa ei ole ja elämään on tullut muuta. Kynsiharrastus on vaan saanut väistyä muun tieltä :)

   Poista
 24. Olen itse innostunut kynsistä noin kolme vuotta sitten. Koko ajan olen etsinyt aktiivisia kynsiblogeja tai kauneusblogeja tuloksetta. Tai kyllä niitä löytyy, mutta viimeisin postaus on parin vuoden takainen...

  Itsekin olen vakavasti harkinnut omaa kynsiblogia, mutten tiedä miten sen toteuttaisin jne... Ja riittääkö aika kun koulut alkavat?

  Itse epäilen suurimmiksi syiksi ettei ole tarpeeksi luokijoita/aikaa.. Osa ihmisistä kuitenkin haluaa suuren suosion...Eivät tietenkään kaikki! Kunnioitan myös niitä, joilla on intohimoa tehdä postauksia, vaikkei jokaiseen postaukseen tulisikaan kommenttia, vaikkei lukijoitakaan olisi montaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua ei itseä haittaa jos ei blogi ei päivity joka päivä. Tasainen tahti on hyvä ja parempi kuin olla postaamatta enää ollenkaan :) bloggaaminen on kiva harrastus jos vaan yhtään siltä tuntuu, ei muutakuin omaa blogia perustamaan :)

   Poista
  2. Ei minuakaan haittaa. Itsellenikin riittää, että postauksia tulee sen yksi/vko. :) Ilmaisin asian vähän epäselvästi.

   Poista
 25. Mä en muita kynsiblogeja ole koskaan seurannutkaan kuin sua. :-) Mutta huomaan useammin lukevani sinunkin blogista muita kuin kynsijuttuja. :-D En oo koskaan ollut mikään kynsifriikki, mutta onhan sun lakkauksis kiva katsella.

  VastaaPoista
 26. Toivottavasti ei ole ohi :) Mua ei sinänsä haittaa vaikka moni kynsiblogi onkin muuttunut kosmetiikka/kaunes blogiksi.Vaikka mua kiinnostaa lähinnä kynnet, voin ihan hyvin jättää ne meikkipostaukset lukematta/kommentoimatta. Kiva kun sä kuiten jaksat kynsisäki postata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti postaan, en tule ikinä muuttumaan pelkäksi kosmisblogiksi :)

   Poista
 27. Varmaan monella elämäntilanne muuttuu niin ettei enää oo aikaa tai innostustakaan bloggaamiseen. Itellä oli viime vuosi ihan järjettömän rankka ja nyt on pikkuhiljaa alkanu halu bloggaamiseen palaamaan. Astman takia piti kynsien lakkailu lopettaa, mutta jotain koitan keksiä tilalle. Ku onhan bloggaaminen kivaa kuitenkin! Muutamia kynsiblogeja seuraan itekään enää. Sinänsä kyllä harmi, että moni on hiljentyny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin joskus voisiko tätä lopettaa. Kyllä se varmaan outoa olisi :) jos luopuisi kaikesta kynsiomaisuudesta. En kyllä ehkä ikinä pystyisi siihen :)

   Poista
 28. Tää on ainut blogi mitä vielä luen, siis jossa on edes jonkin verran kynsiaiheisia juttuja. :D

  VastaaPoista
 29. Mua harmittaa, kun monta tosi hyvää kynsiblogia on lopettanut ja vielä sillai et ei olla ilmoitettu mitään syytä. Tai ei edes tarvisi syytä kertoa, ihan pelkkä "blogi on tullut tiensä päähän" -ilmoitus riittäisi ihan hyvin. Sitä odottaa uutta postausta ja huomaakin yhtäkkiä ettei vuoteen ole tullut mitään. Mä käyn välillä aina lukulistaa läpi ja poistan kaikki blogit mitkä on olleet jotain puoli vuotta päivittymättä. Mulla itellä tulee aina vahingossa parin viikon tai kuukauden taukoja, kun aika menee ohitse ihan liian nopeasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin poistan kaikki jotka ei ole päivittyneet pitkään aikaan. Toivon toki että jos aktivoituvat, tulevat vaikka kommenttikenttään huutelemaan itsestään :D

   Poista
 30. Olen myöhään liikkellä, mutta halusin kertoa, että pidän edelleen blogistasi paljon ja yleensä lähes päivittäin sitä luen. :) Heti, kun aloitin lukemaan tätä juttua, tunnistin kuvassa olevan lakan. ;) Se on yksi lemppareitani. Täällä voi fiilistellä kynsilakkoja hyvällä mielellä.
  Itse pidän tällaisesta vanhan ajan blogista, jossa on hyvin kirjoitettu teksti ja hyvät kuvat. Luen blogiasi tietokoneelta ajan kanssa. Olen karsinut lukemiani blogeja, mutta tätä seuraan. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta :) jatkossa harvennan vähän postaustahtia että teillä olisi enemmän aikaa lukea rauhassa. Ei tarvitse kuitenkaan säikähtää, postaan silti 5x viikossa jatkossa. Sisältö ja kaikki pysyy samana. Kiva kuulla että teksti ja kuvat miellyttävät koska aina mietin onko niissä parannettavaa. Vanhat lakat ovat ihania, nämäkin kynnet oli hirmu mieleiset!

   Poista

Kiitos kommentista <3