lauantai 22. heinäkuuta 2017

Katastrofikynnet

Jos jotkut kynnet menevät pieleen alusta loppuun niin nämä :DD

Olen saanut ihania OPI-lakkoja elevenistä ja lakkasin ensimmäistä kertaa Suzi Says Da:lla. eleven on siitä hyvä että sieltä löytyy näitä vanhojakin sävyjä. Tämäkin on ihan ikivanha lakka mutta nimi on hauska ja väri syksyisestä sävystään huolimatta upea. Alunperin ihastuin tähän Scrangien Russian-swatcheissa, voisin huolia tuosta kokoelmasta vaikka kaikki lakat. Osa mulla onkin ;)

OPI Suzi Says Da!

OPI Suzi Says Da!

Suzi Says Da! on tumma, punertava ruskea. Saa levittää melko varovasti ettei valu kynsinauhoille. Peittää kahdella kerroksella, erinomainen OPI-laatu taas kerran. Mulle ei ole ikinä sattunut vuotanutta tai viallista OPI-pulloa joten kerta se oli ensimmäinenkin. Tämä ei meinannut aueta millään. Kumihanskat kädessä sain auki. Kun se viimein aukesi, tunsin tahmaisuuden heti. Voi ei, korkki on ihan lakassa.

Laitoin kynsille yhden kerroksen lakkaa ja jätin pullon auki. Putsasin pullon suun huolella koska vihaan sitä jos korkissa tai pullonsuussa on lakkaa. Se jumittaa pullot ja pilaannuttaa lakan. Putsasin korkin vanupuikolla ja sotkin samalla vähän sormia tummaan lakkaan. Aloin lakkaamaan toista kerrosta ja voi prkl...suti tipahti pois korkista ja sohmasi monta sormea ;D

Ùberchic 5-02

Onneksi minulla oli yksi jankkiintunut OPI glitter josta sain uuden korkin. Sekin piti putsata ettei Suzin sekaan mene glittereitä. Kun olin hiki päässä selvinnyt tästä urakasta, päätin testata Born Pretty Storen yllärinä lähettämiä flakieseja.

Flakies nail art

Periaatteessa en tykkää että yllärinä lähetellään jotain ja oletetaan että niistä kirjoitan. Kaikki kynsikoristeet eivät ole mieleeni mutta onneksi BPS:n yllärit ovat yleensä ihan järkeviä. Pientä ärsytystä siitä ettei flakieseissa lue värinumeroita. On siis ihan ylläriä mikä sävy on mitäkin.
Laitoin Suzin päälle aplikaattorilla molempia flakieseja ja vähän hankasin niitä kynnen pintaan. Näin ne tasoittuvat ja asettuvat siistimmin.

En pitänyt kynsistä näin joten leimasin Ûberchicin 5-02 laatasta kukkasia. Tykkään enemmän tälläisestä lopputuloksesta, tuntuu että lastuilla kynsi jää jotenkin vajaaksi. Yksi syy miksi halusin lastuja kokeilla, on se että halusin verrata niitä kalliimpiin Whats Up Nailsin flakieseihin. Ja kyllähän näissä hurja ero on! Jo purkissa WUN flakiesit ovat näyttävämpiä. BPS halpis flakiesit näyttävät vain yhtä väriä kun taas WUN näyttää useamman värin. Eli on näissä paljonkin eroa ja ymmärrän miksi toiset maksavat paljon enemmän.

Lopputuloksena flakiesit pitkit sormia, pöytää, Messy Mansionin mattoa sekä läjä tahmaisia vanulappuja ja -puikkoja. Nämä kun sai siivottua, pystyi jo vähän nauttimaan kynsistä. Tuli oikein näyttävät, lopputulos kyllä palkitsi tämän uurastuksen.

OPI lakat elevenistä ja flakiesit Born Pretty Storesta. Koodilla UML91 saat pienen 10% alennuksen tilauksestasi.  


Milloin sinulle on tapahtunut katastrofi kynsien kanssa?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.


13 kommenttia:

 1. Oho, aika jännä että sulta ei ensin kysytty haluatko tuotteita arvosteltavaksi. Multa on kyllä aina kysytty ja joskus olen kieltäytynytkin ilman mitään hämminkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on joskus tullut ylläreitä, leimasin ja laattoja. Hyvin harvoin kuitenkin! Aina on yhdessä sovittu mitä haluan testata :)

   Poista
 2. Aivan tuttua. Just kirjoitin viimeisimmästä katastrofista. Hieno lopputulos kynsilläsi! BPS:n koodit ovat vähän hupaisia kun mikään ei ole ikinä normihintaan niin ei alekoodejakaan voi käyttää 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D onhan se vähän sellainen halpapulju mutta on siellä hyviäkin juttuja..

   Poista
 3. Joskus on mennyt kynnet pieleen puol 12 yöllä ja ei kun vaan alusta 👍

  BPS :en flakiesit ovat kauhean paksuja tai on mulla isossa nipussa kun en saa niitä nätisti kynnelle. Holo powder on vieläkin kokeilematta.
  Nätithän noista kumminkin tuli !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tasoitan niitä nippuja aplikaattorilla hankaamalla. Silloin tulee ihan kivaa jälkeä, aika hankala niitä on erotella toisistaan. Kiitti, tuli näistä ihan kivat :

   Poista
 4. Seurannu blogia jo pitkään ja aina mietin yhtä asiaa; MITEN saat lakat noin tasaisesti ettei sotke kynsinauhaa? Vaikka kuinka keskityn niin lakkaa on aina jossain kohtaa kynsinauhaa tai vähintään lakan raja on ruma ja epätasainen. Käytätkö jotain teippiä tms kynsinauhalla ennenkuin lakkaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käytä mitään teippiä. Otan siveltimeen lakkaa sopivan määrän, liika valuu helposti kynsinauhoille. Levitän lakkaa ensin kynnen keskelle, siitä sivuille kohti kynsinauhoja. En siis ikinä töppää täynnä lakkaa olevaa sivellintä kynsinauhojen lähettyville vaan keskelle kynttä. Toivottavasti tästä selityksestä sai selvää...mutta menee mullakin joskus kynsinauhoille ja raja jää epätasaiseksi ;) siistin reunat siveltimellä ennen kuvia, kuvissa jäljen on kuitenkin oltava priimaa :)

   Poista
 5. Vaikeuksien kautta voittoon. Oikein kaunis lopputulos! :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis lakkaus (: Mä vihaan kans sitä jos pullon suu on ihan lakassa! Itse yritän aina mahdollisimman vähän sotkea pulloja. Kerran yksi kaverin kaveri lakkasi mun China Glazen Techno lakalla ja siinä vaiheessa kun huomasin kuinka paljon se sotki sitä pullon suuta niin kyllä savu nousi korvista :D Heti kun tää tyyppi lähti ni eikun putsaushommiin. Pisti vihaksi niin paljon, että vaikka tästä on aikaa jo monta vuotta niin vieläkin muistan mikä tää kaltoinkohdeltu lakka oli :DDDDD

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3