perjantai 21. heinäkuuta 2017

Treat Collection vegaani kynsilakat

Olen kirjoitellut paljon Treat Collectionin lakoista ja kokoelmani on laajentunut ihanan kesäisillä sävyillä. Tykkään paljon Treatin vähäkemikaalisista lakoista jonka ainesosista on karsittu pahikset pois. Hyvälaatuista ja kynsillä pysyvää kynsilakkaa on mahdoton tehdä täysin luomuna mutta on mahdollista korvata pahat aineet hyvillä. Näin saadaan lempeämmillä raaka-aineilla valmistettu kynsilakka jota uskaltaa käyttää myös raskaana ollessa.

Treat Collection Statement

Haluan koostaa kynsilakkakokoelmani laadukkailla lakoilla. En käytä mitään halpoja kiinalakkoja joiden myrkyistä ei hengittäessä tiedä. Valitettavasti paremmista aineista koostettu lakka maksaa, mutta omaat ainakin hyvän omantunnon kun et tue eläinkokeita. 15-20 euron hinta alkaa olla kyllä normaali hyvistä ainesosista.

Treat Collection Statement

Ainesosat ovat hyvät ja niistä valmistuu laadukas lakka. Tämän postauksen viininpunainen sävy on Statement. Lakka on ihanan paksua ja kermaisesti levittyvää. Mutta ei liian paksua jankkia joka ei kuivu ikinä. Harjasosa on pitkä ja lakkaaminen on helppoa. Treatin lakoissa on äärettömän hyvä suti; pehmeä ja leveä. Paljon jämäköitä harjaksia mutta ne eivät ole liian kovia että viiruttaisivat vaaleitakaan sävyjä. 

Treat Collection Statement

Treatin päällyslakka Fast Drying Top Coat on myöskin mieleeni. Tämä pääsikin kesäkuun suosikkeihin! Hyvin nopeasti kuivuva ja ihanan paksun pinnan antava päällyslakka. Vihaan ohuita kynsilakkoja jotka eivät suojaa kynttä vaan ovat sellaisia liruja. En tiedä tykkääkö kukaan sellaisista? Mutta tämä päällyslakka on juuri täydellinen. Iso pullo kestää pitkään ja kiilto on ihan omaa luokkaansa.

P5190112.ORF

P5190098.ORF

Kaikki jälleenmyyjät löydät tästä. Treatin lakkoja löydät myös elevenistä josta Statement-lakka saatu testiin. elevenissä osa Treatin lakoista on nyt alennuksessa, lakan ostaja saa myös lahjan mukaan!

Treat Collection swatches

Joko olet tutustunut ihaniin Treatin kynsilakkoihin? Maksatko mieluummin extraa hyvistä ainesosista?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

13 kommenttia:

 1. Oi miten ihania! Tuo viininpunainen olisi täydellinen sävy syksyyn :) Muutoinkin nämä värit on mun mieleen, kauniita ja hieman murrettuja. Iso plussa turvallisemmista ainesosista tietty! Kyllä ihan mielelläni maksan hyvistä ainesosista, kynsilakka kun on täälläkin päivittäinen "asuste". Näihin pitää ehdottomasti tutustua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Statement on kyllä syksysävy, nyt ei jotenkin ollut sen aika. Treatilla on kyllä paljon muita ihania kesäsävyjä <3

   Poista
 2. Nää pullot ❤
  Tilaukseni ei ole vielä tullut,mutta jospa pääsisi jo tänään hypistelemään 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullot on ihanan ylellisen tuntuiset :) jospa sun tilaus tulisi pian!

   Poista
  2. Elevenit tuleekin Ruotsista kun olisivat maanantaina perillä. Jolie oli kyllä järkyttävän nopea.

   Poista
 3. Nättejä sävyjä! Kiitos myös päällyslakkavinkistä, vaikka tosin nyt ihan vain Gelouskin riittää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Jos tykkäät Gelousista niin uskoisin että tykkäät tästäkin :)

   Poista
 4. Taaskaan Bloglovin' ei päivity. Jo on kumma???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivittyykö muilla? Oletko kokeillut poistaa appia ja asentaa uudelleen?

   Poista
  2. Tuleeko itsellesi Blogloviniin postauksesi ihan normaalisti? On mulla muut tietääkseni päivittyneet. Täytyy katsoa koneelta mitä Bloglovin' näyttää

   Poista
  3. En käytä enää Bloglovinia juurikin tuon tökkimisen takia. Luen Bloggerilla. Kun klikkaan Bloglovinia sivupalkista, se ei näytä kuin parin päivän postauksen uusimpana mutta kun kirjaudun, tulee tämän aamuinenkin näkyviin. Taitaa Bloglovin temppuilla. Oletko kokeillut että aina kirjaudut pois ja takaisin? Tiedän, on ärsyttävää kännykällä..muuta en nyt keksi koska se temppuilee välillä. Kukaan muu ei ole sanonut ettei se toimi mutta en kyllä halua että teiltä jää postaukset näkemättä... :/

   Poista
 5. Treat on mun kokeilulistalla, vähemmät kemikaalit kynsilakoissa on enemmän kuin jees 😊 Näissä on niin nätit pullot ja Statement voisi olla un sävy, samoin tuo pinkki näyttää herkulta 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treatilla on monta herkullista sävyä ja pullot niin kauniita!

   Poista

Kiitos kommentista <3