perjantai 7. heinäkuuta 2017

Teema: Wanhojen viikko - Ruby Wingit

Tykkään paljon mun Ruby Wing lakoista mutta niitä tulee käytettyä liian harvoin! Ne vaihtavat väriä auringossa joten nämä mieltää niin kesäkauden lakoiksi. Halusin teemaviikolle ihan ehdottomasti Rubyjä mukaan!

Ruby Wing CesarsShop

Joskus voi sanoa että aika kultaa muistot ja muistelen joitakin lakkoja vähän paremmiksi ;) ja se voi olla syynä muuten siihenkin että tulee lakattua harvakseltaan. Kynsilakkakokoelmani on aika iso ja on helppo tarttua tuttuihin ja turvallisiin lakkoihin. Mutta jostain syystä nämä ovat jääneet kokoelmiini joten on niiden kivoja oltava. Käytin aluslakkana NCLA First Basea jonka päälle lakka levittyy edes vähän helpommin. 

idkuva

Ruby Wingin Summer Gardenia on nätti nude joka vaihtaa värin vaaleasta punaiseen. Tässä on niin hyvä värinvaihto että siitä syystä olen tainnut tämän jättää kokoelmaani. Koostumus voisi olla hieman parempi, on hieman raitainen vielä kolmannellakin kerroksella. Mutta periaatteessa se ei haittaa koska päälle tulee glitteriä!

Rubyissä on kivoja glittereitä joita voi laittaa tavan lakan tai sitten toisen Rubyn päälle. Rose on tuoksulakka jossa on kirkas pohja. Glitterit ovat hologrammisia. Rosen kirkas pohja muuttuu punertavaksi auringonvalossa.

Ruby Wing Rose

Nimettömään laitoin valkeaa Color Clubin On Cloud Nine lakkaa. Sen päälle mun lemppareita eli foil-Milvejä. Tykkää niin paljon Milveistä! Keskisormeen vielä vähän kultaisia niittejä Cesarsin kiekosta. Päällyslakkana NCLA Gelous? joka sopii hyvin viimeistelyyn koska käy koristeiden päälle sekä antaa lakalle geelimäisen pinnan. Tätä löytyy myös Sokokselta ;)

P6190024.ORF

P6190003..ORF

Oletko jo lakannut Ruby Wingeillä tänä kesänä?

Käytetyt tuotteet saatu blogin kautta.

12 kommenttia:

 1. Tottakai olen ! Itse asiassa samalla lakalla ❤

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit :)
  Pitäisi kyllä hankkia edes yksi...

  VastaaPoista
 3. Mä rakastan helmikoristelua kynsissä<3 Tosi kauniit kynnet<3

  VastaaPoista
 4. Onpa mahtava värinvaihto. En ole ehtinyt lakata Ruby Wingeillä kun jos ei ole jotain himottavaa uutuutta käsissä ja olisi hyvä hetki lakata Rubyllä, ilmat on aivan syvältä eikä ole toivoakaan auringosta. Tosi surkea "kesä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onneksi paistaa, toivotaan että säät suosivat lomalla :)

   Poista
 5. Todella kauniit kynnet ♥
  Olisiko muuten mahdollista, että tekisit postauksen jossa esittelisit esim. kynsilakkakokoelman suosikkeja(top 5) tai luomiväripalettien lemppareita? Olisi kiva lukea sinun ihan lemppareista :) Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) voin tehdä jossain vaiheessa. Ihanaa kesää sinullekin :)

   Poista
 6. Nyt on kyllä niin kaaniista että 😊

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3