maanantai 24. heinäkuuta 2017

Kynsilakat nopeasti veks!

Miltä kuulostaisi sellainen tuote jolla kynsilakat lähtevät nopeasti pois ja vieläpä mahdollisimman hellävaraisesti ilman asetonia? Voiko sellaista olla keksitty?

Treat Collectionilla on mahtava soijapohjainen kynsilakanpoistoaine. Mulla on sitä iso pullo ja nyt sain testiin näitä liinoja. Yksi liina lupaa poistaa kynsilakan 20 kynneltä eli sormien lisäksi varpaistakin. Hellävaraisuudesta huolehtivat arganöljy ja A, C & E-vitamiinit. Treat Collectionin kynsilakanpoistoaine tosiaankin pohjautuu soijaan eikä se sisällä liuottimia eikä asetonia.
Liinat onkin kyllästetty tällä kynsilakanpoistoaineella ja näin ollen vaikka helpompi vaihtoehto matkalle. Iso pullo on hankala kuljettaa mukana ja vaikka alussa epäilin liinojen tehokkuutta, ne ovat varsin päteviä! 

Treat Collection kynsilakanpoistoliinat

Liina ei ole liian kostea eikä kynsilakanpoistoaine valu pitkin sormia. Näitä on siis mukavan siistiä käyttää. Soijapohjainen poistoaine jättää kädet hiukan tahmeiksi joten ne kannattaa pyyhkäistä vaikka vauvan peppupyyhkeillä puhtaiksi. 

Liina poistaa kynsilakan yllättävän hyvin eikä kamalaa hinkkaamista edes tarvita. Tottakai glitterit ja tekstuurit ovat hankalampia enkä ole niitä liinoilla kokeillutkaan. Tavan cremet ja holot lähtevät helposti. Eron normaaliin asetonipitoiseen kynsilakanpoistoaineeseen huomaa siinä että kynnet eivät ole operaation jälkeen ollenkaan kuivat. 
Minä käytin useamman viikon Treatin soijapohjaista kynsilakanpoistoainetta ja vaihdoin sitten toiseen. Eron huomasi melko pian, aloin ihmetellä kuivia kynsinauhoja ja repaleista ihoa. Tajusin sitten että on sillä vaan iso merkitys mitä käyttää. Näin kynsibloggaajana pääsisi aina helpommalla kuvien suhteen kun kynsinauhat eivät vaatisi niin suurta rasvausoperaatiota ennen kuvaamista. 

Säännöllisellä käytöllä nämä Treatit pitävätkin kyntesi ja kynsinauhasi paremmassa kunnossa. Liinat ovat myös hajuttomia ja vegaanisia kuten kaikki Treat Collectionin kynsituotteet.

Treat Collection kynsilakanpoistoliinat

Olisivat itsellekin kaivattu tuote talvi-aikaan. Kynnet kärsivät asetonipitoisesta kynsilakanpoistoaineesta ja vaikka öljyät, turmeltumista saattaa tapahtua. Nämä ovat hellävaraisempia kyllä ja yksi liina riittää 20 kynnelle. Hinta näillä on normaalia korkeampi, 25 kpl paketti maksaa 35,90 e ja yksittäinen liina 1,80 e. Kaikki jälleenmyyjät näet tästä.

Treat Collection kynsilakanpoistoliinat

Kynsilakanpoistoliinat. Oletko kokeillut?

Tuotteet saatu, postaus sisältää mainoslinkkejä joiden kautta ostaminen tuo bloggaajalle pienen komission.

14 kommenttia:

 1. En ole näitä kokeillut, mutta sellaisia lappuja kyllä.
  Nämä kuullostaa hyviltä. Hinta on kyllä kova. Xtra pullon hinnalla yksi lappunen. Auts 😢

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä käyttäisin näitä koko ajan jos lompakko kestäisi :D mutta tarviisin kyllä tavallistakin leimailuun, siihen tämä ei sovi öljyisyytensä vuoksi :)

   Poista
 2. Olen kokeillut juurikin näitä liinoja, ja ovat hyviä! Tarvetta olisikin juuri nyt kun olisi reissua tiedossa. :)

  VastaaPoista
 3. Onpas kätevän oloisia liinoja, en olekaan aikaisemmin kuullut kynsilakanpoistoliinoista :) Olisivat just hyviä reissussa ja automatkoilla!

  VastaaPoista
 4. Jestas mikä hinta. Ajattelin just ostaa tänään Nailfixiä 570 ml. Niitäkin saisi vissiin 3 kpl tuolla hinnalla. Poistoaineeseen voi itse lisätä hieman glyseriiniä tai öljyä ja hellävarainen poistoaine on valmis. Matkalle mulla on pieni pullo, ehkä n. 30ml.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä onkin juju että tämä on soijapohjainen ja vegaaninen jos juurikin sellaista etsii :)

   Poista
 5. Sain näitä silloin sinulta arvontavoittona ja ai että tykkäsin <3 Aivan ihania! Jos eivät olisi niin arvokkaita, en muita kynsilakanpoistoaineita käyttäisi ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla <3 nämä on kyllä ihania ja käyttäisin itsekin jos hinta olisi halvempi.

   Poista
 6. Pysyisköhän poistoaine hyvänä jos lykkäis lasipurkkiin nipun vanulappuja ja täyttäs purkin poistoaineella. Vai kestäiskö itse vanu? Luulis ainakin ettei soija pohjainen aine tuhoaisi niitä. Haluisin kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä ;D voi olla ettei vanu kestäisi...nämähän on tälläistä joustavaa kangasta.

   Poista
 7. Oho! On arvokkaita. Mutta on hyvä, että tällaisiakin vaihtoehtoja on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näille käyttäjänsä on ;) tälläisellä HC-kuluttajalla vaan tulisivat turhan kalliiksi. Hyvä puoli näissä on hellävaraisuus, tavan kynsilakanpoistoaine kun tuppaa kuivattamaan niin pahasti..

   Poista

Kiitos kommentista <3