sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Teema: Wanhojen viikko - Autiosaari -ainesta

En miettinyt valmiiksi mihin lakkaan tai lakkoihin haluan päättää teemaviikkoni. Halusin mennä täysin fiiliksen mukaan. Ja sitten muistinkin OMG lakat joita en ole käyttänyt kertaakaan täällä asuessa. Ollaan asuttu täällä nyt neljä vuotta...

China Glaze julkaisi OMG kokoelman vuonna 2009. Tässäpä muuten nostalgian vuoksi Scrangien swatchit. Tämän neitosen blogia on kyllä tullut selattua ja monet lakat hänen takiaan ostettua ;) OMG kokoelmassa ilmestyi eri värisiä hologrammilakkoja. Lakat olivat siihen aikaan tajunnanräjäyttäviä ja kokoelma myytiin äkkiä loppuun. Muistan että itsekin tilasin ensin yhdet ja kohta tuplakappaleet. Olisin myöhemmin halunnut tilata loputkin värit mutta lakkoja ei tullut enää lisää.

Nykyään mulla on enää kolme erilaista OMG:tä. Tämä hopea on OMG. Se hyvä puoli näissä on että koostumus on ohut ja nämä kuivuvat äkkiä. Tosi nopeita lakkoja käyttää. Vähällä vaivalla upea lopputulos! Lakat hieman kaljuuntuvat joten alla kannattaa käyttää aluslakkaa jossa on hyvä tarttumapinta. Puolimattaan aluslakkaan lakka tarttuu hyvin, sellainen on esim. NCLA First Base. Muita hyviä tahmeapintaisia aluslakkoja ovat Essien First Base ja Color Club Stuck On You.

China Glaze OMGkuvat Googlesta

Halusin käyttää myös vanhoja hyviä Konadin laattoja. Tälläiset OMG + m70 kynnet olen tehnyt jopa joskus aiemminkin!

Konad m70

Leimojen päällä Seche Vive. Ei levitä mustaa leimaa kunhan siveltimessä on kunnolla lakkaa. Kuivalla siveltimellä tämäkin tuhraa leimat. Ei ole siis ihan täysin luotettava.

Toiset holokynnet on lakattu violetilla LOL hololla. Leima löytyy Konad m69 laatasta. Leimauksessa käytän Konadin lakkoja, mustaa ja valkoista. Harmi kun tuo holokuvio ei tule lightboxissa näkyviin eikä ulkona ole tietenkään aurinkoa kun holoja kuvaan :D nykypäivänä tämä lineaarinen holo on vähän harvinaisempi, itsehän pidän tästä enemmän kuin scatteredholosta.

China Glaze LOL_Konad m69

Vieläkö sinulta löytyy OMG-lakkoja? Ja tosi mielelläni ottaisin palautetta teemaviikosta! Mitä tykkäsit, joskus uudelleen vai eikö jaksa koko viikkoa pelkkiä kynsiä?

25 kommenttia:

 1. Hyvin jaksoi. Sun blogihan on kynsiblogi 😉👍
  Hyvä teema oli. Peukku sulle että jaksat keksiä aina jotain uutta.

  VastaaPoista
 2. Vanhojen viikko oli tosi kiva idea ❤️. Cracklet huvitti sen verran että vain harvoin on missään niin viihdyttäviä postauksia.
  Kävin katsomassa linkistä swatchit ja ihan yhtä ajankohtaisia lakkoja kuin nykyäänkin. Koostumukset onneksi parantuneet kun swatcheissa sanottiin että lakka lohkeaa aina jo samana päivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D hyvä että oli viihdyttävä postaus :) mä luulen että nykyään minunkin kynsieni kunto on parempi joten pysyvyyskin kynsillä on parempi. Osaa myös valita paremmat alus - ja päällyslakat. Joskus tuntui että nämä kaljuuntuivat levittäessä. Pysyvyys on ollut aina vähän ongelmallinen Chinan holoissa mutta ei nyt, onko kiitos sitten alus- ja päällyslakkojen ;)

   Poista
 3. Tykkäsin kovasti :)
  Ihania kynsiä koko viikon...

  VastaaPoista
 4. Hyvä teema, itsekin unohtanut monet näistä lakoista. :) Minä luen tätä blogia juuri kynsien takia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, ei me tietenkään kynsiä unohdeta vaikka välillä on muitakin postauksia :)

   Poista
 5. Upeat kynnet. Oikeasti apua, mä vielä muistan nää lakat, onko siitä tosiaan noin kauan!?! :o

  VastaaPoista
 6. Haa, muistan kyllä nähneeni näitä lakkoja, mutta kun rupesin holoja himoitsemaan kynsilakoista innostuttuani joskus viitisen vuotta sitten, niin CC:n holot oli arvosteltu paremmiksi ja olivat helpommin saatavilla :) Niitä tuliki ostettua sekä lights että darks kokoelmat, nykyään niitä taitaa olla mullakin jäljellä vain pari :D Vaikka onhan nämä vaan nättejä! :) Nyt muuten vasta tajusin, että nämä kaikki OMG-kokoelman lakkojen nimet ovat tosiaan lyhenteitä.. pari tuntemattomampaa piti käydä Googlettelemassakin :'D

  Hei, kiitos mukavasta teemaviikosta, palautti muistoja mieleen ja kiva oli katsella nättejä lakkauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halo Huesit on kyllä parempia ja oikeastaan parhaimpia laadultaan kaikista hololakoista. Mä en vieläkään tajua kaikkia lyhenteitä ;)) Kiitos, olipa kiva kuulla että tykkäsit teemaviikosta :)

   Poista
 7. Ihan huippu teemaviikko! Tosi mielenkiintoinen! Olen itse innostunut näitä OMG lakkoja nyt hamstraamaan, jos vastaan on jossakin tullut ja melkein kaikki löytyy nykyään. En ihan silloin kun nämä ensimmäisen kerran ilmestyivät ollut niin perillä kynsijutuista, että silloin meni vielä ohi, kun harrastus oli vasta ihan alussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli silloin aika alussa tää kynsi-innostus, tuli helposti ostettua kaikki kivat uutuudet :)

   Poista
 8. Nämä holot on jääneet multa täysin pimentoon. Tosin 2009 en tiennyt tästä kynsilakkojen ihmeellisestä maailmasta juuri mitään. :)

  Teemaviikko on ollut todella kiva! Olen tykännyt muutenkin, mutta myös siksi, että nää sun postaukset on olleet niitä harvoja kynsiaiheisia tänä aikana. Aika moni kynsiblogi on hiljentynyt, ja postausten aiheet ovat nyt olleet jotain muuta kuin lakkaukset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi viikolla kirjoitankin kynsiblogien hiljentymisestä. Ei kyllä enää montaa kynsiaiheista postausta lukulistalle ilmesty..vähän ikävä juttu mutta se on totta että pelkkänä kynsiblogina ei enää pärjää. Se on valitettava totuus :) mutta minusta on kiva kirjoitella muustakin, kaikki kosme kun on lähellä sydäntä :)

   Poista
 9. Tosi hauska ja viihdyttävä teemaviikko oli, kiitos! :)

  VastaaPoista
 10. Tämä teemaviikon aihe oli tosi hyvin keksitty ja lakkaukset nättejä. Ihanaa lukea vähän vanhemmistakin lakoista, eikä aina vain uusimmasta uutuuksista. Samalla innostuu omistakin vähemmälle huomiolle jääneistä. -HH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin idea oli hyvä koska muuten nuo lakat edelleen seisoisi vaan kaapissa...enkä olisi huomannut niiden pilalle menemistä!

   Poista
 11. Mä tykkäsin tästä teemaviikosta tosi paljon! Toi niin paljon muistoja mieleen, kun itsekin hurahdin kynsilakkoihin ja -koristeluihin (Konadiin ihan kympillä!) juuri sun blogin takia :) Voi että kun vielä muistaisin, mistä tänne aikanaan löysin, mutta sun blogi oli pitkään se ainut jota luin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 mulla on ikävä sun blogia <3 minäkään en muista mistä olisit tupsahtanut mutta mahtaaa kun löysit tänne! Wanhoja on kyllä kiva muistella, just nuo Konaditkin...ne oli sitä harrastuksen alkuaikaa. On tää kyllä kiva harrastus ja jatkuu edelleen ;)

   Poista
 12. Tämä oli oikein kiva teemaviikko. Tuli monia tuttuja, mutta jo vähän unholaan jääneitä lakkoja vastaan :) t: Salli

  VastaaPoista
 13. Musta tää teemaviikko oli kans oikein kiva :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3