sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

My Little Pony -kynsilakat

China Glaze oli merkki jota käytin kynsiblogia aloittaessani. Minulla oli silloin paljon Chinan lakkoja. Sittemmin ne ovat vaan jääneet. En oikein tiedä edes miksi? Jossain vaiheessa kiinnostus taisi vaan lopahtaa? Kokoelmat toistuvat vähän itseään tai laatu ei aina miellyttänyt. Välillä ostin jotain kun tuli kiinnostavaa mutta nyt kansa kohahti; My Little Pony -kokoelma!

China Glaze My Little Pony

Ja mikä mahtavinta, kokoelma tuli myyntiin suomeen CesarsShopille. Kokoelmassa oli muutama kiva lakka jotka sainkin Cesarista esiteltäväksi teille. Minun lakkani ovat minttuinen turkoosi One Polished Pony ja kokoelma tähti eli hololakka I Sea Ponies.

I Sea Ponies kiinnitti huomioni täysin. Hopeiset hologrammilakat ovat ihania ja niille on aina käyttöä. Tämän koostumus on hieman metallinen ja holokuvio on lineaarinen. Upea lakka ja vaikka mulla hopeita holoja on, ei ole toista samanlaista. Tämän siis tarvitsee! Koostumus on erittäin hyvä, peittää melkeinpä jo yhdellä kerroksella. Laitoin kuitenkin vielä toisenkin.

China Glaze I Sea Ponies

China Glaze I Sea Ponies

China Glaze I Sea Ponies

China Glaze I Sea Ponies

One Polished Pony osoittautui paremmaksi kuin luulin. Ihankuin olisin jostain lukenut että tämä levittyy huonosti mutta ei kyllä mun mielestä. Lakka on erittäin pigmenttistä ja helposti peittävää. Kaksi kerrosta riitti oikein mainiosti. 
Mullahan ei ole Picture Polishin Salt Wateria mutta mietin, eikö näytäkin aika samalta? Tässäkin on ihanaa shimmeriä, eipähän ole niin tylsä lakka! Väri on superihana merellinen vaalea sinipohjainen turkoosi.

China Glaze One Polished Pony

China Glaze One Polished Pony

China Glaze One Polished Pony

Mitä tykkäsit My Little Pony -kokoelmasta? Oliko sellainen että pakko ostaa joku lakka?

19 kommenttia:

 1. Ihan älyttömän kaunis tuo turkoosi. <3

  VastaaPoista
 2. Ai tykkäsinkö no daa! 😁
  Viime syksynä intoilin yhtä paljon kun ninezerolacquer in men of letters kokoelma ilmestyi. En oo viel kaikkia poni lakkoja kokeillut, mut esmes Song bird serenade duon kultainen leimaa loistavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ponilakoissa on useampi kiva ja hyvä tietää että vieläpä sopiva leimauslakkakin!

   Poista
 3. Tää oli kyllä pitkästä aikaa Chinan kokoelma, josta tuntuu, että jotain voisi jopa ostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mullakin vielä pari lakkaa jotka voisin kotiuttaa :)

   Poista
 4. One Polished Pony ❤️ Siis onko sievempää lakkaa nähty! Ihana!

  VastaaPoista
 5. Mä ostin tästä kokoelmasta sen vaaleanpunaisen Sweet As Pinkie Pien. One Polished Pony on vielä harkinnassa :)

  VastaaPoista
 6. Kokoelmassa on monia huippukivoja lakkoja joiden efekti ei tule ilmi jos niitä ei nää luonnossa. Olisin saanutkin pari lakkaa mutta olen inceistä tarkka ja en käytä enää merkkiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne glitterit vielä kiinnostaisi. Mutta ne pitäisi nähdä luonnossa, samaten se duochrome. Mulla ei Chinan lakkoja kamalasti ole mutta onneks nää ei ole enää samanlaisia myrkkyjä kuin aikoinaan :)

   Poista
  2. Ne glitterit just vaihtaa hienosti väriä. Sininen ja punainen glitter ovat tosi hienoja.

   Poista
 7. Näyttää superupealta tuo ulkoilma kuva ekasta lakasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä sen kauneus tulee kunnolla esille ❤️ Holot on kyllä suorassa auringonvalossa ihan parhaimmillaan!

   Poista
 8. Nää on kyllä kauniita! Onneksi mulla on joku järjen ääni -vaihe menossa, eikä uusissa lakoissa ole hirveästi NIIN ihania, että olisi ihan pakko saada. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3