perjantai 28. heinäkuuta 2017

Ripsivärien kaksintaisto

Tällä hetkellä mulla on käytössä kaksi eri mascaraa joista teki mieli kirjoittaa teille. Molemmat ovat nimittäin hyviä ja voisivat toimia vieläpä paremmin jollain muulla kuin mulla :) toinen ihastutti vähemmän ja toinen oli oikein hyvä vaikkei ihan täydellinen minulle.

Maybelline ripsiväri

Ensin se enemmän ihastuttanut ripsiväri. Tämän olen saanut maahantuojalta. Kyseessä on IsaDoran Flashing Volume jonka tarkoitus on tehdä upeat, tuuheat ja erotellut ripset. Pieni, spiraalimainen kumiharja tuntui alussa aika pieneltä mutta kyllä tähän tottui. Toimi heti alusta asti hyvin tehden tarkkaa työtä pienillekin sisänurkan ripsille. 

Dior Trafalgar

Dior Trafalgar

IsaDora Flashing Volume

Tätä pystyy myös kerrostamaan jonkun verran eikä se saa klimppejä aikaiseksi. Plussaa myös siitä ettei tämä sotke meikatessa luomivärejä koska harjalla on helppo ja tarkka työskennellä. Jännä muuten että tämä on hajusteeton mutta mun silmiin haisee hyvinkin voimakkaalle. Mainio ripsiväri joka tulee mielellään käytettyä pois. Muttei niin loistava että ostaisin uutta tämän loputtua.

Toinen ripsiväri on Bette Boxissa tullut Maybelline The Falsies Push Up Angel. Tämä lupaa siipimäiset, dramaattisen kohotetut irtoripsimäiset ripset. Dramaattista volyymia ja nostetta! Mulla oli tälle kovat odotukset, tämähän lupaa kaikkea mitä ripsiväriltä toivoisin.

Maybelline The Falsies Push Up Angel

En aluksi tullut harjan kanssa yhtään toimeen koska se tuntui niin onnettomalta. Pidän isommasta harjasta joka antaa sitä volyymiä ja mielellään enemmän tuonne loppupäähän. Tämä jätti ripsien loppupään vähän vajaaksi ja antaa volyymiä enemmän ripsien keskelle. Tämä ei ole mun lempiripsari mutta Anni Jäällä se toimii taas erihyvin! 
Ei tämä huono ole mutta jäin kaipaamaan vielä enemmän tuuheutta ja volyymia. Kyllä tämä kuitenkin tulee käytettyä arkimeikissä. Ei sotke laitettaessa luomia ja muutenkin pysyy siistinä. 

Maybelline The Falsies Push Up Angel

Molemmat hyviä arkiripsareita! Minun ripsariodotukseni ovat vaan aika ylenpalttiset ja tekoripsimäiset. Siksi minun on vaikea löytää täydellisesti minua miellyttävää ripsaria vaan yleensä ostan vaan sen jostan olen aiemminkin tykännyt. Mutta ikinä ei uusia hyviä löydä jos ei kokeile! Olen kyllä löytänyt Maybellineltä ja IsaDoralta erittäin hyviä ripsareita, ne eivät vaan olleet nyt nämä.

Oliko kumpikaan ripsiväri sinulle tuttu? Oletko samaa mieltä vai onko nää toimineet sulla paremmin?

27 kommenttia:

 1. Tykkäsin itse tuosta isadorasta. Aluksi tuntui oudolta just se harja. Ei sotkenut! Mulla on nyt ripsivärin metsästys ajankohtainen. Kaikki alkaa loppua.

  VastaaPoista
 2. Kumpaakaan en ole kokeillut, mutta Maybellinestä olen lukenut joitakin hyviä arvioita. Harja on kyllä aika erikoinen;)
  Odotan, että Maybelline/Isadora tulee hyvään tarjoukseen, niin sitten ostaa päräytän. Markettiripsiväritkin maksaa nykyisin aika paljon vai onko essencen halvat ripsivärit jotenkin vääristäneet hintamielikuvia...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Markettiripsarit on yllättävän kalliita. Muistan kyllä ajan kun Maybellinetkin oli 40 markkaa, eipä taida 7 eurolla nykyään saada, onko hinta jopa tupllaantunut? Tarjouksesta ostaisin minäkin :)

   Poista
 3. Mulle Isadoran ripsiväri oli täysi yllättäjä. Alkuun järkytyin tuosta minimaalisesta harjasta, mutta se toimii ripsissäni todella hyvin. Tulee pituutta, tuuheutta ja erottelee hyvin. Voisin melkein sanoa, että se on tämänhetkinen lemppariripsivärini. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivoisin vielä enemmän pituutta, sitten se olisi täydellinen ;) mutta hyvä se silti!

   Poista
 4. Maybellinen maskara on ihan mun suosikki ja ostin sitä juuri lisää. Saan sillä tosi pitkät ja runsaat ripset :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää sun ripsillä tuo Isadora!
  Mä just tykkäsin tosta toisesta, kun pääsi sinuiksi sen kanssa ja massa kuivahti vähän. Mut nyt tuli vastaan taas uus hyvä ja ehdottomasti Falsiesia parempi! :-D Nimittäin Lorkun Mega Volume Miss Baby Roll, ihan sikahyvä meikäläisen makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah mikä nimi :D sulla on kyllä kivat ripset luonnostaan että kaikki näyttää niin hyvältä :)

   Poista
 6. Tuo Isadora on ihan super ja löytyykin itseasiassa tällä hetkellä käytöstä :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on jo pidemmän aikaa ollu ripsarikriisi,mikään ei tunnu tarpeeks "hyvältä"! Tykkään runsaammasta ja ei-niin-notkeesta massasta,nyt on sattunu vaa liruja kohdalle :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä kun hyvän löydän niin ostan sitä aina jatkossakin :)

   Poista
 8. Livboxista tuli tuo Isadora aikoinaan ja tykkäsin siitä yllättävän paljon, vaikka ei ollutkaan vedenkestävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei ole tullut, olen tainnut saada jonkun muun vaihtoehdon sitten :)

   Poista
 9. Tykkään tosi paljon tosta maybelinista ja harja on ihan mahtava! Ei sotke yhtään! Myös tähän mennessä ainoa normi ripsari, joka ei leviä päivän mittaan :)

  VastaaPoista
 10. Tykkään molemmista. Aluksi ISaDora toimi loistavasti, mutta se alkoi muistaakseni vanhetessaan kuivumaan ja varisemaan ripsiltä. No ehkä se oli tosiaan vaan kuivunut ja loppunut ahkerassa käytössä. Nyt tuo Maybelline on perusarkimascarani. Erottelee ainakin hyvin ripset, mutta ei mitään valtaisaa volyymia eikä pidennystä. Jos se enemmän tuuheutta ja pituutta kaipaan, niin sitten L'Oréal Paris False Lash Superstar X-Fiber.
  Aika usein ko. merkit ja mascarat on hyvissä tarjouksissa. Esim. eilen täydensin vähän Maybellinea -40% alennuksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cittarilla on usein Lorkku ja Maybelline tarjouksia :) mullakin ripsarit alkaa varista kuivuessaan, nakkaan silloin suosiolla roskiin kun mikään ei ole ärsyttävämpää kuin variseva ripsiväri :)

   Poista
 11. Maybelline aina unohtuu, oon meinannu ostaa tuon monesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi toimia sulla paremmin kun mun ronkeliripsillä ;D

   Poista
 12. Mullekin tuli toi Isadora Livboxissa ja sitä kautta siihen tutustuin ja ihastuin. Toimi minulla aivan loistavasti, oli ehkä ihan se lempparein kaikista. Itse tykkään pienistä ripsiharjoista niin senkin puolesta Isadora oli aikas lähellä täyskymppiä. Mutta, siinä kohtaa kun silmät alkoivat vuotamaan niin Isadora jäi. Se kesti pienen koteuden mutta sitten kun silmät alkoivat vuotamaan ihan kunnolla niin eihän Isadora sen kanssa pärjännyt. Ryhdyin metsästämään edullisia vedenkestäviä ripsareita ja Isadora unohtui, en ole jostain syystä edes tajunnut selvittää saisiko sitä vedenkestävänä.

  Tämän hetken lemppari ja aivan mahtavat ripset tekevä ripsari on Too Facedin Better Than Sex wp, mutta silläkin on omat huonot puolensa kuten saatavuus. Hinta on mielestäni kohtuullinen kun vertaa nykyisiin markettiripsareiden hintoihin, jotka mielestäni tosin ovat aika suolaisia markettihinnoiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Too Facedista on kyllä kuultu hyvää, olisi kiva kokeilla :)

   Poista
 13. Maybelline on luottoripsari! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3