sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Kesäkuun kosmetiikkaostokset + Sokoksen verkkokauppa!

Kesäkuun ostokset olkaa hyvät. Alkukuu meni vahvasti enkä ostanut puoleentoista viikkoon mitään. Sitten lähti käsistä ;D

Kuun puolessa välin Sokoksen verkkokaupaan ilmestyivät kauan odottamani Urban Decayn Jean-Michel Basquiat luomiväripaletit. Tottakai tilasin molemmat :D nämä maksoivat 79 euroa. Tiedän Sokoksen verkkokaupan surkean pakkaamisen. Aiemmat luomiväripaletit tai solonapit ovat saapuneet ehjänä tai niin että nappi on irronnut pohjastaan. Vähän siis pelokkaasti tilasin...

Urban Decay Jean-Michel Basquiat

Niinhän siinä kävi tälläkin kertaa. Tässä avautumiseni kosmebloggaajien yhteisössä.

"Sokoksen verkkokauppa ja Urban Decay. Miten meni tällä kertaa? Viimeksi tilaamani yksittäiset UD luomivärit olivat irronneet pohjastaan. Valitin ja sain pienen alekoodin.
Tällä kertaa tilasin Jean Basquiat paletit sydän syrjällään. Laitoin vielä erikseen pyynnön pakata tuotteet huolella ja käärittynä kuplamuoviin. Myöhemmin tuli vastaus että sori tilauksesi on jo lähetetty ja viesti luettiin jälkikäteen.
Paletit olivat paperipusseihin työnnettynä laatikon pohjalla. Päällä pirusti kuplapussia. Alla ei siis mitään suojaa! Kuten arvata saattaa, paletit ovat seilanneet ja molemmista oli yksi nappi irti. Selkeästi heiluu ja on ylempänä kuin muut. 
Arvatkaa lähteekö palautetta että 80 e meikit pakataan näin?"

Lopulta sain 10% hyvityksen ja pahoittelut. Mutta ei se lämmitä hirmuisasti. Nyt saa aina pelätä että napit irtoaa ja näitä on käsiteltävä varovaisesti meikatessa. Toivottavasti palaute nyt kuitenkin menisi perille ja jatkossa meikit pakataan paremmin. Sokoksen verkkokauppa kuitenkin hoiti asian hyvin ja myönsi virheensä. Haluan kuitenkin vähän varoittaa muitakin koska en ole ainut jolle on käynyt näin Urban Decay-meikkien kanssa. Vai mitä Pirjo ja kumppanit? 

Sokos verkkokauppa

Kampaajareissun yhteydessä pyörähdin äkkiä Sokoksella. Hiusten värin vaihtumisen myötä on taas himottanut ostaa uusia kulmakyniä. Nyt hankin NYXin kynän Brunette sävyssä. Samalla otin mustaa väriä kulmakarvoille. Nämä olivat 16 euroa. Mulla on jäänyt käyttämättä kaikki punertavat kulmakynät koska ne tuntuvat liian lämpimän värisiltä pinkin tukan kanssa. Tummat tai kylmän ruskeat kynät tuntuvat sopivan paremmin pinkki-mustaan tukkaan.

NYX Sculpt & Highlight Brow Contour

Kuun kirppisostot olivat kollegalta; swatch-tikkuja sekä tyhjä Urban Decayn Nirvana luomiväripaletti. Tää paletti onkin ollut ostoslistalla pitkään! Tähän laitetaan itse sololuomivärit, ovat helppoja irrottaa ja siirtää tähän. Nämä ostokset olivat 15 euroa postikuluineen.

Urban Decay Nirvana Build Your Own

Urban Decay Nirvana

Oletkaunis.fi sai Jeffree Star täydennystä ja tilasin heti pitkään himoitsemani Velour Liquid Lipstickit säyissä Mannequin ja Posh Spice. Mukaan otin myös kolme erilaista Pretty Animalz By Masque Bar kangasnaamiota. Tilaus ylitti 50 e jolloin sai ilmaiset postituskulut. 

idkuva

CesarsShopista tilasin kaksi uutta Picture Polish lakkaa ja pari arkkia Milvejä. Nämä olivat noin 30 euroa. 

P6290011.ORF

Lidlistä silmämeikinpoistoainetta ja kynsilakanpoistoainepurkki. Nämä olivat ilmaiset koska palautin pulloja näiden ( 5 e ) edestä.

Cien kosmetiikka

Kesäkuussa kosmetiikkaan meni 190 euroa. Ja mun piti muka ostolakkoilla tai vähän miettiä mitä ostaa...mutta ostin aika kalliita tuotteita ja määrällisesti näitä on vähän...

Käykö tämä selitykseksi??

41 kommenttia:

  1. Ostit ihan selkeesti laatutavaraa joten siihen nähden rahaa meni aika vähän:)
    On se kumma, ettei siellä Sokoksessa mene viesti pakkaajille saakka, vaikka huonosta pakkaamisesta on ollut aiheellista haloota jo kauan. Luulisi, että jo vähemmästäkin ottavat onkeensa ja panostavat huolelliseen pakkaamiseen varsinkin luomivärien kaltaisten meikkituotteiden kohdalla. Ja 10 % on aika pieni hyvitys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen tilannut sieltä pari kertaa aiemmin UD:tä ja aina yhtä huonosti pakattu. Valitin siis jo aiemminkin sinne! Ja nyt laitoin vielä varta vasten viestin niin ei...minustakin 10% on aika naurettava hyvitys rikkoontuneesta tavarasta. Kyse on kuitenkin 80 euron tilauksesta.

      Poista
  2. Joop.. Tuota Sokoksen verkkokauppaa.. Ei ne meinaa parantaa tuossa pakkaamisessa. En tiedä onko niillä joku periaatepäätös vai mistä kiikastaa. Toisaalta, sulla sentään oli kuplamuovia niin miks ihmeessä noin eikä käärittynä..! Lisäksi vaikuttaa siltä että niitä paketteja käsitellään kuljetuksessa tosi ronskisti. Mulla on tavarat säilyneet ehjinä mutta useamman kerran on pahvilaatikko ollut kulmasta rikki tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minä en ymmärrä miten ei voi ymmärtää laittaa sitä kuplamuovia paketin pohjalle. Sitten paletit siihen kuplamuoviin käärittynä ja taas kuplamuovia päällä. Nyt paletit oli laatikon pohjalla ja kun posti viskelee ronskilla kädellä lähetyksiä, tottakai ne rikkoontuvat :/

      Poista
  3. En oikein tajua, miksi tuo Sokos ei voi panostaa tohon pakkaukseensa, Stockmannilta saan aina ihan moitteettomasti pakattuna tuotteet. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, minäkin pakkaan paremmin...onneksi suomessa on nettikauppoja jotka pakkaavat aina moitteetta kuten mm. Cesars, Hyvinvoinnin tavaratalo ja OletKaunis. Usein tilaan ja oikeastaan Sokos on ainut josta olen lähes joka kerta saanut rikkonaista tavaraa.

      Poista
  4. :D naurattaa toi viimeinen lause.
    Hyvät hankinnat kuitenkin. Kiitos sinun, olen Erittäin kiinnostunut Jeffree starista. Illat menee rattoisasti youtubesta hänen juttuja katsoen. Magee tyyppi.
    Toi sokkarin möhläys on kyllä perseestä. Kymmenen prossan ale ei edes ole mikään korvaus 😠

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen innostunut enemmän Youtubesta kun aika moni suomalainen blogi hiljentynyt :/ ei ole mielestäni kovin riittävä korvaus. Vähän jänskättää tilata taas jatkossa...

      Poista
  5. Hmm, mullakin oli jouluksi tilatusta Ultimate mattesta hajonnut yksi nappi kuljetuksessa, kun pakkaaminen oli mitä oli :/ Sillon myös hyvittivät hieman. Eniten veetuttaa se, että jos ostat LE-tuotteen, niin uuttaha et sitten saa enää, jos tuotteet on loppuunmyyty tai et jaksa odotella mahdollista täydennyserää :( Kyllä pistää ärsyttämään, ehkä jatkossa tilaan arvokkaammat tuotteet muualta itsekin, vaikka kuinka jäisi bonukset saamatta, mur!

    Kiitos kesälomarahojen ja matkustelun, niin kesäkuun kosmeostot itsellä huiteli varmasti tuplaten tuohon sun määrään, joten älä huoli ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, minäkin halusin nämä LE-tuotteet nyt ja heti! Kurjaa että sama on käynyt sullakin, on kyllä ihmeellistä ettei tuo pakkaaminen mene jakeluun..
      Heh mulla on vasta loma edessä mutta tuskinpa ensi kuustakaan ihan tyhjin käsin selvitään ;)

      Poista
  6. Ihan riittävän hyvä selitys ;)
    Mä en voi selitellä mitenkään, kesäkuussa menneyt reilusti enemmän kuin sulla :D
    Joka osiltaa selittyy tällä mun vasta alkaneella kynsilakka-villityksellä... oikeestaan ihan sun syytä kun oon lukenut tätä blogia ja saanut kaikenlaisia ideoita kynsilakoista, koristeista, kasvonaamioista ym.ym. :D
    Mut oikeesti, tosi kiva kun pidät tätä blogia, innolla aina aamusta käyn katsomassa mitä uutta. Hienoja kuvia, kivoja aiheita, ihana piristys työaamuille kun on pakko nousta aikaisin ylös :)
    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta ❤️ Ihana kuulla että täältä löytyy kaikkea ideaa ja vinkkiä! Ehkä mulla ei sitten niin huono omatunto olekaan? Ei mulla ole aikeita matkustaa lomalla mihinkään tai tehdä mitään ihmeellistä niin kai sitä saa vähän kosmeen tuhlata ;)

      Poista
  7. Mä en uskalla enää tilata mitään Sokoksen verkkokaupasta:/ En käsitä miten näin yksinkertaista asiaa kuin pakkaaminen ei saada kuntoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on pakko jos meinaa UD:ta saada :/ tulispa se tännekin Sokkarille niin ei tarttis tilailla!

      Poista
  8. En ole tilannut vähään aikaan Yves Rocherilta, mutta ainakin ennen hekin pakkasivat tosi heikosti. Pullot vaan laitetaan pakettin pyörimään, ja mutta jollain ihmeellä kaikki tuli aina ehjänä perille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin Yves Rocher!! Naurattaa ihan :D kaikki seilaa aina isossa laatikossa ilman mitään pehmusteita. Ihme ja kumma mullekin on kaikki tulleet ehjänä, pääosin kyllä purkkia sieltä tilaankin :)

      Poista
  9. Ääs -ryhmä halpuuttaa pakkausmateriaaleissa 😂
    Ihanii ostoksia!

    VastaaPoista
  10. Taas mun kommenntti hävisi 😪

    VastaaPoista
  11. Tarviiko niitä selityksiä edes :-D Mä en jaksa enää yrittää keksii selityksii jos vähän rahaa kosmetiikkaan hurahtaa.

    Mutta tosi inhottavaa toi sokkarin pakkaaminen. Luulisi, että haluavat tyytyväisiä asiakkaita jotka saa tuotteet ehjänä perille. Mikä idea verkkokaupassa, jos noin iso osanen kusee?...

    VastaaPoista
  12. Mun mielestä hyvin maltillisesti osteltu :) mä hinoitsin kanssa noita UD paletteja, mutta toistaiseksi oon saanut pidäteltyä itseäni.

    VastaaPoista
  13. Noi urban decayn paletit on kyllä <3 Näitä postauksia on kiva lukea ja kurkkia kaikkia kivoja uutuuksia ja muitten suosikkeja :)

    VastaaPoista
  14. Oivoi miten huonosti pakattu...! Onkohan siellä olleet yt:t (ainakin Sokkarilla on käsittääkseni ollut viime aikoina) ja työntekijä tietää että turhaan tässä hienosti pakkailla jos työpaikka on lähdössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta ovat pakanneet aina näin huonosti...ymmärrän kyllä ettei työnteko nappaa jos saa potkuja pelätä mutta silti...pitäisi ne hommat hoitaa kunnolla!

      Poista
  15. Joskus (lue: aina) löytyy sellaisia löytöjä, jotka vaan pitää ostaa - vaikka tarkoitus olisi ollut ostaa vähemmän! On se kumma, että joskus kun on ollut tarkoitus elää säästeliäämmin, tulee eteen jokin hirmuisen välttämätön heräteostos jolloin millään ei ole mitään väliä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mitä ei voi mitenkään vastustaa :) tiedän tunteen!!

      Poista
  16. Näistä Sokoksen hälläväliä-pakkausmetodeista oon kuullut sen verran paljon etten uskalla tilata heiltä mitään. Selfridges toimittaa mun UDt ja muut kotiovelle ja aina pakkaa hyvin. Ovat myös hiukan halvempia siellä kuin Suomessa 😉 Vinkkaa kun ens kerralla haluat UDlta jotain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin silloin tilaanko nämä sun kautta vai Sokokselta..mutta pitää seuraavan kerran tilata sun kans jos jotain on :)

      Poista
  17. Miulla oli kaikki tilatut tuotteet alimmaisena ja päällä tuota ilmatyynyä. Ihme kyllä, tuotteet ei siellä päässeet kolisemaan, oli niin hyvin sommiteltu sinne. varmaan hyvä tuuri käynyt, kun kaikki Sokkarin paketit on tullu ehjänä :D

    Yves Rocher, Avon.. Näitä kuuluisia firmoja, jotka eivät tajua pakkausmateriaalista mitään. Itsellä näissäkin hyvä tuuri, mitään ei ole mennyt hajalle. Muilla sitten senkin edestä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti nämä julkiset palautteet menevät perille :)

      Poista
  18. Oon tilannu sokkarilta urban decayn sen gwen paletin ja se oli tosi hyvin pakattu.. ja sain paletin pienellä alella, jonkun aikaa sen jälkeen kun kirjoiteltiin, että paletti oli loppuunmyyty ja kaikkee muuta mokaa olivat tehneet. En tiiä miks sitten sain paletin ja vielä tiiviisti pakattuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sen poskipunapaletin? Minähän jäin silloin ilman sitä. Se luomiväripaletti tuli ihan ehjänä perille :)

      Poista
  19. Sokoksella ei kyllä osata pakata! Mä tilasin sieltä jossain vaiheessa Urban Decayn Moondust paletin ja siinä ei ollut edes paperia ym. päällä vaan se heilui isossa laatikkossa ihan sellaisenaan. Noi sun on pakattu hyvin siihen verrattuna mitä mä sain :D Pakettia hakiessa totesin miehelle et nyt on luomivärit rikki kun niin kolisee, mutta onneksi ei ollut. Toisella kerralla oli kans UD paletti pakattu yhtä huonosti! On se kumma ettei edes tälläsiä kalliimpia meikkejä pakata sillee ettei varmasti hajoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just, toivottavasti ottaisivat onkeensa näistä palautteista nyt ihan tosissaan!

      Poista

Kiitos kommentista <3