maanantai 31. heinäkuuta 2017

Heinäkuun loppuneet tuotteet

Heinäkuu eli lomakuukauteni alkaa olla lopuillaan. Vielä on ensi viikko armonaikaa mutta sitten alkaa taas arki :/// Kuun viimeinen päivä ja on siis aika tarkastaa kuukauden loppuneiden tuotteiden saldo! Tässä kuussa loppui 24 tuotetta joka on ihan hyvä tulos ;)

Biozell Professional Men

Ihonhoito

Lolita Lempicka edp
Tämä lakritsin tuoksuinen hajuvesi on vanha! Olen käyttänyt näitä jo kaksi enkä jaksa enää kolmatta. Raskaiden ja imelien tuoksujen ystäville ;) tykkäsin kyllä mutta kyllästytti jo!

Lumene Sensitive Touch 3 in 1 Gentle Cleansing Water
Tätä ei varmaan enää myydä mutta olipa hyvä misellivesi! Poisti meikinjäämät erittäin hyvin ja oli huomaamattoman tuntuinen iholla. Miellyttävä kokemus vaikka luulin tätä huonommaksi, en edes tiedä miksi??

Loreal Pure Clay Illuminating Cleansing Gel
Hiiltä ja savea sisältävä, epäpuhtaudet poistava ja heleyttävä puhdistusgeeli. Ihan mukiinmenevä mutta ei niin kiinnostava että uutta ostaisin. Pesi meikit tosi hyvin pois eikä ihollani ollut epäpuhtauksia tämän käytön aikana. 

Loreal Sublime Glow Sensational Cleansing Oil
Erittäin hyvä puhdistusöljy. Ei kirvellyt silmiä ja poisti meikit mutkattomasti puhdistuksen ykkösvaiheessa. Vieläkö tätä myydään? Himottaisi kuitenkin kokeilla seuraavaksi Kicksin puhdistusöljyä.

Lumene Sensitive Touch Gentle Eye Makeup Remover*
Lumenen silmämeikinpoistoaine on hyvä, ei kirvele ja poistaa meikit hyvin. Tykkään, olen käyttänyt näitä useamman.

P7090006.ORF

Nurme Avocado Body Butter*
Vähän oli hankaluuksia käyttää tätä pois :D hyvin täyteläistä joten mulle riitti tosi pieni määrä. Jätti ihon rasvatun tuntuiseksi vähän liian pitkäksi aikaa. Mutta mulle tapahtuu niin kaikkien vartavoitten kanssa koska mulla ei ole kuiva iho.

The Body Shop Body Butter Hunaja*
Ihanan tuoksuinen ja täyteläinen vartalovoi. Vähän kuitenkin liian tuhtia makuuni koska en ole niin kuivaihoinen.

Yves Rocher Mandariini-Sitruuna Vartalokuorinta*
Ihanan piristävän tuoksuinen vartalokuorinta. Jätti ihon hyvin kosteutetun tuntuisaksi pitkäksi aikaa. Mutta ei ehkä mun tuote jatkossa.

Surkran Eye Mask*
Nämä kultaiset silmänalusnaamiot tuli joskus LivBoxissa. Ihan hauskat, silmänaluset oli hetkisen jopa sileämmän näköiset!

Ultra Sun aurinkosuoja*
Tämä 30 suojakertoimen sisältämä voide tuli toissakuun Bettessä. Veljeni oli täällä pihahommissa ja ei halunnut näyttää seuraavana päivänä hummerilta. Onneksi oli näitä Betten näytteitä, mulla ei tosiaan muuta aurinkosuojaa ollut koska en käytä, en oleskele itse auringossa. 

Talika Bio Enzymes Mask*
Kosteuttava ja juonteita silottava kangasnaamio. Tämä käytettiin huolella koska on hinnaltaan yli budjettini. Tämäkin tuli toissakuun(?) Bettessä. Hyvä naamiohan tämä oli, hintansa edestä tehohoitoa ikääntyvälle iholleni.

Innisfree Shea Butter Mask
Olipa muuten tehokas kangasnaamio! Kasvojen iho oli aamulla tosi pehmeä ja kosteutetun tuntuinen. Onneksi mulla on näitä lisää. Kangasnaamiot on parhautta!

Olen alkanut lajitella muovitkin muovinkeräykseen. Hätkähdyttävää huomata miten paljon sitä tulee! Eikä jäteastia tule niin täyteen kuin ennen. Ennen se tursui yli neljän viikon välillä, nyt jää aina vajaaksi! Mukavaa tehdä ekoteko.

P7090010.ORF

Hiukset

Biozell Bullet Proof hiuskiinne*
Biozellin miesten sarjan pitävämpi hiuskiinne. Ihan täydellinen minun makuuni. Pitää hyvin mutta on helppo harjata pois. Lähtee hyvin pesemällä pois, ei tee haisulikalvoa hiuksiin.

Faith In Nature Chocolate shampoo & hoitoaine
Ihanan tuoksuisia tuotteita! Hoitoaine on ehkä liian tehoton hiuksiini joten sarjaa en jatkossa ostaisi. Mutta tulipahan kokeiltua. 

CHI Silk Infusion silkkitipat
Kröhöm, nämä ne ovat vanhoja ;D mutta eipä ole menneet miksikään. Käytin pitkissä hiuksissa silottamassa pituuksia, oikomassa latvoja ja tuomassa huumaavaa tuoksua. Lyhyessä menevät vähän hukkaan, ihana tuote kyllä muutoin. 

P7090009.ORF

Kosmetiikka

Essence Get Picture Ready! Brightening Concealer
Tämä oli kyllä hirmu kiva! Silmänalusia kirkastava peiteaine. Loppuvaiheessa likainen sienipää rupesi ällöttämään. Pidän ehkä jämäkämmästä peiteaineesta ja aplikaattoripäästä joten en osta tätä jatkossa.

Lumene Nordic Noir Deep Impact mascara*
Eiks tää tullut Tammikuun Bettessä? Anyway, kesti kyllä hirmu pitkään käytössä! Alussa liian kostea ja lukijani neuvosta rupesin pyyhkimään harjan ennen laittoa. Tämä teki pitkät, hyvät, siistit ripset. Ei paakkuuntunut. Kun kuivahti vähän, rupesi toimimaan todella hyvin. Tykkään Mysticistä enemmän mutta sen miinuspuoli on liian nopea kuivuminen käyttökelvottomaksi. Tämä maksaa paljon enemmän kuin Lumenen ripsarit ennen mutta on kyllä sen arvoinen. Saattaisin ostaa jatkossa!

MSCHIC huulikiilto
Sävy Ice Queen oli kaunis kullanhohtoinen nude. On jo mennyt vähän pilalle, on tainnut ollakin monta kesää käytössä. Yyh ;D

P7090015.ORF

Kynnet

Läjä kynsilakkoja lähti ongelmajätteeseen. Osa paksuuntunut, osa ei miellytä enää ja osasta tullut uudet paremmat sävyt tilalle.

Treat Collection kynsilakanpoistolaput*
Heisä kirjoittelin ihan vasta tässä. Mulla on näitä vielä jemmassa, ihan mahtavia ovat!

Trind Nail Balsam

Ooh, tämä on niin hyvä! NIIN PARAS!! Kynsiä kosteuttava balsami jota voi hieroa kynnelle ennen lakkausta. Kosteuttaa ja näin ollen ehkäisee liuskoittumia. Ei jätä tahmeaksi tai öljyisäksi, tämän päälle voi heti levittää lakkaa. Otin nyt Laveran vastaavan käyttöön mutta uskon kyllä ostavani Trindiä myöhemmin lisää. 

Glisten & Glow HK Girl pikakuivattaja*
Legendaarinen HK Girl, jokaiselle enemmän harrastavalle tuttu. Tämä oli nyt viimeinen pulloni. Loppua kohti paksuni ja seitittyi. Ostaisin jos saisi suomesta, ulkomailta ei jotenkin jaksa tilata.

Faby Top Coat*
Fabyn perus päällyslakka. Tosiaan ihan perus, ei jäänyt ihmeemmin mieleen hyvänä tai huonona. En hankkisi lisää koska ei sovi leimausten päälle. 

Color Club French Tip* 
Yhdellä kerroksella peittävä valkea creme. Mulla on tämä nyt Coated One Coat versiona, se on vähän parempi!

Tuttuja, kiinnostavia?

*-merkitty tuote saatu blogin kautta.

20 kommenttia:

  1. Onpa paljon! Oli tuttujakin. Omasta mielestä lorkun öljy on parempi kuin kicsin. Mut kantsiihan sitä kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Paljon on kyllä loppuneita! Mä en saa edelleenkään tällaista postausta aikaiseksi kun en saa mitään kulutettua loppuunkaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jemmaa niitä pidemmältä ajalta. Kyllä niitä loppuu sitten ihan huomaamatta :)

      Poista
  3. Hyvä pino loppuneita. :D Mua harmittaa, että YR meni muuttamaan noiden kroppakuorintojen koostumuksia, rakastin just ton brändin ennen niitä purkissa olevia, ne kuori loistavasti, eikä jättäneet limaista pintaa. Noi kaikki uudet läpi testanneena ne jättää omaan makuun liian öljyisen pinnan, enkä voi sietää sitä, kun joutuu pesemään sitten suihkusaippualla ihon vielä jälkeen päin. Saisivat tuoda ne entiset takas, olivat ihan mun suosikkituotteita YR:lta. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä kuivaihoisen unelmatuote, mun iholla jäi vähän nahkeaksi jos laittoi liikaa :)

      Poista
  4. Mielenkiintoisia loppuneita:). Nyt, kun olen päässyt puhdistusöljyjen makuun, pitäisi varmaan testata Lorkun öljy. Aika monet sitä kehuu, joten täytyy olla hyvä:). Mietin kans, että oliko ne jo lopettaneet sen vai vieläkö mahtaisi löytyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelen että joku sanoi sen lopettamisesta. Mä en ole katsellut onko sitä, muistaakseni Sokokselta tämän joskus ostin :)

      Poista
  5. Mulla on ollut myös tuo Nurmen vartalovoi ja se oli just hyvä kuivalle iholle! :D

    VastaaPoista
  6. Lorealin öljy on ilmeisesti lopetettu, ainakaan sitä ei mistään löydy enää :( Kicksin öljy on minusta ihan surkea lorkkuun verrattuna, ei poista meikkejä yhtä hyvin ja huuhtoutuukin nihkeämmin pois... Toivottavasti tulisi taas joku hyvä öljy markkinoille. Nyt menen natusanin vauvaöljyllä, vaikka se se vasta hankala huuhdeltava onkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Natusan on vähän hankala huuhdella mutta kyllä se paremman puutteessa menee...enpä kyllä taida sitä Kicksin öljyä ostaa sitten jos se on nahkea huuhdella. Lorkku kun oli niin hyvä...toivottavasti löytäisimme jonkun yhtä hyvän :)

      Poista
  7. Aikamoinen kasa! Ja paljon tuttuja..!

    Sublime Glow-öljyä myydään mun mielestä edelleen ihan normaalisti. Käytin sitä yhteen aikaan monta pulloa putkeen, kun en raaskinut koskaan ostaa mitään kalliimpia. Yhtä The Body Shopin puhdistusöljyä testasin välissä, mutta palasin tohon L´Oreáliin. Nyt viimeks hemmottelin itseäni ja ostin MACin puhd.öljyn, josta oonkin tykännyt tosi paljon :) Seuraavaks ajattelin kokeilla Flow kosmetiikan mustikka-öljyputsaria - ja se Kicksin on kans testaamatta!

    Mä itseasiassa otin just viime viikolla käyttöön ton Biozellin miesten hiuslakan! :D Se on aika hyvä! Pidoltaan ja suihkeeltaan - eikä onneksi tuoksu liian miehiselle.

    Toi Essencen peitevoide on munkin suosikki ja tuntuu, että yks tuubi kestää ikuisuuden..! Käytän sitä kämmenselän kautta, koska tollaset applikaattoripäät on loppuvaiheessa aika kuvottavia :P Mutta tuotteena 5/5!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tulee ristiriitaista tietoa, oletko nähnyt tuota Lorkkua vielä myytävän? Flown mustikkaöljy kuulostaa ihanalta. Kerro mitä tykkäät jos päädyt testaamaan. Luonnonkosmetiikalla olisi varmaan hyviä öljyjä, pitäis vähän katsella. Harmi jos tuota Lorkkua ei ole, miksi en ostanut sitä varastoon...
      Biozell on hyvä kuten muutkin sarjan tuotteet. Ei tee kalvoa vaikka käytän tosi paljon lakkaa. Parempi pidoltaan kuin se Biozellin "naisten" hiuslakka.
      Tunnustan olevani niin laiska että käytin aplikaattoripäätä suoraan ja sitten kärsin kuvottavat seuraukset...:P

      Poista
    2. Kyllä mielestäni (oon nähnyt), mutta nyt aloin epäilemään silmiäni! :D Täytyypä seuraavalla Prisma- tai Sokos-reissulla pitää tutka auki oikein kunnolla..! Voin olla toki myös väärässä. Harmi jos poistuisi, toi on hyvä öljy ja ihanan edullinen..!

      Haha! :P :D

      Poista
    3. Niinpä, harmi jos on poistunut! Katsohan vieläkö sitä löytyy :)

      Poista
  8. Ei oo meillä päin ollu Lorkkua yli vuoteen myynnissä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3