maanantai 17. heinäkuuta 2017

Color Club Coated One Coat Collection Swatches part II

Tänään on taas swatchien vuoro! Tässä on toinen osa Color Clubin Coated One Coat kokoelmasta. Ensimmäinen osa tässä, kerroin siinä myös enemmän lakkojen ideasta. Mutta lyhyesti; uudelleen miksatut ja ergonomisella harjalla varustetut yhden kerroksen lakat. Lupaavat peittää yhdellä lakkakerroksella ja olla huippukiiltäviä. 

Color Club Coated One Coat Collectio

Ensimmäisessä osassa oli joukossa muutama enemmän kerroksia vaativa lakka. Nämä kakkososan lakat olivatkin äärettömän nopeita swatchata koska ne peittivät yhdellä kerroksella.

Color Club Modern Pink

Modern Pink
Tämä oli ennenkin yksi parhaita Color Clubin pinkkejä. Tämä upea neonpinkki peittää yhdellä kerroksella ilman raitoja. 

Color Club Diggin´ The Dancing Queen

Diggin´ The Dancing Queen
Tämän vanha versio saa väistyä tämän tieltä! Tässä on parempi versio, yhdellä kerroksella peittävä karkkinen lila. Niin ihana väri, ei ihmekään että on niin suosittu!

Color Club Disco Dress

Disco Dress
Disco Dress on upein Color Clubin cremevioletti ikinä! Mutta se vanha koostumus :/ lakka ilmestyi jossain vaiheessa myös Express Yourself nimellä mutta senkin koostumus ei peittänyt kunnolla ja oli tuskaisa lakattava. Nyt tämä legendaarinen violetti ihanuus on miksattu uudelleen ja se peittää yhdellä helpolla kerroksella. Love it!

Color Club Bright Night

Bright Night
Upea navysininen kesälakka! Levittyy nätisti eikä valu kynsinauhoille. Peittää yhdellä kerroksella. Oikein hyvä koostumus, yleensä nämä siniset saattavat olla hankalia mutta ei tämä.

Color Club Age Of Aquarius

Age Of Aquarius
Ihana vihertävä turkoosi. Ei minttu vaan vihreä turkoosi. Kaunis sävy ja tämäkin peittää yhdellä kerroksella. Paksu ja pigmenttinen lakka, ergonominen sivellin on kyllä mainio!

Color Club Take me To Your Chateau

Take me To Your Chateau
Ja taas saan toistaa itseäni...raidoittumaton, vaivattu levittyvä ja yhdellä kerroksella peittävä vaaleansininen baby blue-lakka. Tämä oli ennestään mainio lakka ja ihanaa saada tästä yhtä hyvä uusi versio. 

P6300097.ORF

Color Club on eläinkokeeton 3-free merkki. Pullokoko 15 ml. Näistä en osaa valita kyllä suosikkia koska kaikki olivat ihania! Peittivät niin helposti ja olivat hyviä lakata. Värit ovat todella herkullisia, suosittelen hankkimaan suosikkisi nopeasti ennenkuin parhaat värit loppuvat, Color Club täydennystä ei ole hetkeen taas Cesariin tulossa ;) mulla nämä on olleet ahkerassa käytössä myös varpaissa, todellisia kesälakkoja tosiaankin!

Miten kokoelma onnistui? Näyttävätkö mukavan pigmenttisiltä lakoilta? Mitä tykkäät väreistä?

Lakat saatu kuvattavaksi.

16 kommenttia:

  1. Onpas nättejä! Minusta yhden kerroksen lakat ovat vähän pelottavia 😉. Onko ne paksuja ja entäs kun aikaa kuluu, paksuuntuunko ne lisää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät ole sellaisia inhottavan paksuja :) sitten näkee paksuuntuvatko. En kuitenkaan usko että sen kummemmaksi menevät kuin muutkaan. Color Clubin lakat ovat hyviä säilymään. Jonkun verran joudun laittamaan roskiin pilalle menneitä mutta nyt kun mietin, niissä ei kyllä ole Color Clubeja joukossa ;) ja nää cremet säilyy paremmin kuin glitterit ja tekstuurit!

      Poista
  2. Voi miten ihania värejä! Uskomatonta että yhdellä kerroksella saa niin peittävää tasaista jälkeä 😍 Se baby blue ja vaalea lila ja eka hot pink ovat minun suosikkeja tästä setistä 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät valinnat :) näissä on erikoisen pigmenttinen koostumus joten peittävät ihanan helposti :)

      Poista
  3. Vaaleansininen ja turkoosi ovat upeita, myös tummansininen on todella kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo turkoosi on upein, se oli aiempana versionakin ihana :)

      Poista
  4. Ihania värejä ja hienot swatchit ❤️

    VastaaPoista
  5. Kakkonen ja turkoosi omat suosikit näistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Diggin oli ennenkin ihana mutta tämä uusi versio on paljon paremmin peittävä!

      Poista
  6. Heti herää kysymys; toimiikohan nämä leimauksessa? =) Dancing queenin vois ostaa, alkuperäinen jääny hankkimatta kun oon lukenu että siinä on p**ka koostumus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi kokeilla, ainakin osa voisi toimia! Ei se kauhean jaska ole, peittää kyllä kahdella kerroksella ja aina alle voi laittaa valkean lakan :)

      Poista

Kiitos kommentista <3