maanantai 10. heinäkuuta 2017

Color Club Coated One Coat Collection Swatches part I

Sain Cesarista kuvattavaksi uuden Color Clubin Coated One Coat kokoelman. Olin kokoelmasta innoissani koska nämä lupaavat olla paranneltuja versioista vanhoista kunnon sävyistä. Näissä lakoissa on monta lempparisävyä vuosien takaa. Nämä jos mitkä ovat täydellisiä kesälakkoja ja ennenkaikkea minua kiinnosti, riittääkö tosiaan yksi kerros? 

Värit ovat todella lupaavat, kirkkaat ja pigmenttiset. Lakoissa on ergonomisesti muotoiltu sivellin ja intensiivisen upea lopputulos. Sivellin auttaa lakkaa levittymään paremmin leveän harjasosan ansiosta. Minusta harja on hieman kovempi kuin Color Clubin lakoissa yleensä mutta se onkin parempi juttu näin pigmenttisten lakkojen kanssa. Kokoelma sisältää Color Clubin 12 suosituinta sävyä. Esittelen tässä 6 lakkaa, toisessa osassa loput. 

Color Club Coated One Coat Collection

Color Club East Austin

East Austin
Yhdellä kerroksella peittävä neonkoralli. Niin kirkas että kamerani sekosi tästä :D tämä on oikea kesäsävy, niin mieletön varpaissakin! Jotkut muistanevat China Glazen Flip Flop Fantasyn. Tämä tulee siitä mieleen. Sama kirkkaus ja sama kesää kirkuva väri. Vieläkin kirkkaampi luonnossa.

Color Club Psychedelic Scene

Psychedelic Scene
Kahdella kerroksella peittävä neonoranssi. Kuten arvasin, tämä on kokoelman heikoin lenkki. Paramman peittävyyden saa lakkaamalla alle valkean lakan. 

Color Club Yellin` Yellow

Yellin` Yellow
Kahdella kerroksella peittävä neonkeltainen. Vieläkin tasaisemman lopputuloksen saa lakkaamalla alle valkean lakan. 

Color Club We Liming

We Liming
Kolmella kerroksella peittävä limenvihreä. Tämäkin kaipaisi alleen valkean lakan, yksinään kärjet jäävät hieman kuultamaan läpi.

Color Club French Tip

French Tip
Yhdellä kerroksella peittävä valkea creme. Mainio lakka Ranskalaiseen manikyyriin tai valkeaksi pohjalakaksi hyvän koostumuksen ansiosta. 

Color Club Jackie Oh

Jackie Oh!
Yhdellä kerroksella peittävä punertava pinkki. Kerrassaan upea ja katseet kääntävä sävy! Tästä tykkäsin vanhanakin versiona ja arvasin että tämä peittää helposti ja on älyttömän hieno kesäsävy!

Löytyikö suosikkeja? Tai ei niin suosikkeja?

Color Clubin lakkoja saat ostettua CesarsShopista! Kokoelman lakat 14,40 e. Color Club on eläinkokeeton 3-free merkki. 

20 kommenttia:

  1. Oijoi miten herkullinen toi Jackie!

    VastaaPoista
  2. Aah, ihan täydellisiä kesäsävyjä! Keltainen, oranssi ja koralli -neon ovat upeita!

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Se on ihan älyttömän upea, harmi kun ei saanut kuviin sitä värikkyyttä!

      Poista
  4. Tosi nättejä ja pirteitä kaikki:) Limenvihreää käytän aika harvoin. Se piristäisi kivasti kesä-lookkia:)

    VastaaPoista
  5. Näistä olenkin odottanut swatcheja. Pulloissa värit näyttävät herkullisilta, mutta vasta kynnellä näkee sävyt paremmin. Näistä ehdoton suosikki on East austin. Kohtapuoliin pitäisi tehdä tilausta Cesarsille.. Kyllä näistä joku lähtee tilaukseen. :) Toista swatch-erää odotellessa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loput swatchit tulevat ensi maanantaina mutta kyllä ne ovat jo Cesarin sivuilla nähtävillä jos tilausta mietit :) nämä ovat ehdottoman herkullisia lakkoja, ei voi kuin suositella. Ne mitkä peittävät yhdellä kerroksella ovat julmetun laadukkaita ja onhan nää muutenkin aivan upean värisiä!

      Poista
  6. Joskus puolisen vuotta sitten kun selvisi että yhden kerroksen valkoinen on tulossa, olen muistutellut Satua niin usein ettei vaan unohda tilata sitten kun ne on saatavilla 😂. Ei se vissiin olisi unohtanut mutta tein varmaksi. Kokoelman muutkin värit ovat kivoja mutta valkoinen on itselleni todella odotettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä, parempi kuin se original French Tip. Ja nää värit on muutenkin nameja, onnellinen olen kun sain swatchata nämä ihanuudet <3

      Poista
  7. Tuleekohan tämäkään perille.. .
    Ihana tuo viimeinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli se! Se on mun suosikki, tykkään siitä ja East Austinista. Mutta odotahan sitä swatchien toista osaa, herkkuja luvassa!!

      Poista
  8. No nämä on kyllä raikkaita sävyjä :)

    VastaaPoista
  9. Vastaukset
    1. Yhdellä kerroksella peittävä valkea on kyllä huikea lakka <3

      Poista

Kiitos kommentista <3