tiistai 18. huhtikuuta 2017

Whats Up Nails

Cesarsin uutuuksia ovat Whats Up Nails kynsikoristeet joita sain testiin. Tuotesarjalla on vaikka mitä; vinyylejä, water decaleja, confetteja, leimauslaattoja sekä holopulvereita sekä flakieslastuja. Siis kaikkea uutta ja ihanaa mitä ei ennen suomessa ole ollutkaan!

Whats Up Nails

Whats Up Nails Treasure Flakies

Ajattelin esitellä teille flakieslastua. Tätähän on ennen nähty kynsilakoissa mutta nyt tätä saa irrallaan. Minäkin arkailin ensin tämän käyttöä, mikä se onkaan että nykyään on niin ennakkoluuloinen! Satu kysyi haluaisinko tätä testiin ja mikä väri olisi mieluisin. Ensin mietin että tuleekohan käytettyä koska mielsin nämä niin samanlaisiksi kuin flakieslakat. Kuinka väärässä tässä olinkaan! Satu sai puhuttua että nämä ovat uskomattoman upeita livenä ja nämä kannattaa ehdottomasti nähdä itse!

Whats Up Nails Treasure Flakies

Whats Up Nails Treasure Flakies

Kynsihöperö on helppo puhua kokeilemaan ja valitsin flakieseista Treasuren. Lastut ovat läpikuultavia yksinsarvislastuja eli tuollaisia vähän kaiken värisiä. Kun laitat niitä mustan päälle, värit pompsahtavat esiin ja näet kuparia ja vihreää. Joissain valossa myös metallinhohtoa ja kultaa. Flakiesia on ihania värejä, vähän harmittaa etten pyytänyt violettia koska ne ovat ihan sairaan makean värisiä. Kalliitahan nämä ovat mutta katsokaahan kuvia, kyllä ne ovat sen arvoisia!

Whats Up Nails Flakies

Whats Up Nails Flakies

Kokeilin ensin testikynsiin, kannattaako lastua laittaa paljon vai vähän. Ehkä oman maun mukaan mutta minusta siistein lopputulos tuli kun lastuja laittoi suht tiiviisti vierekkäin. Minusta ei tullut kiva jos latoi liiaksi päällekkäin tai liian harvakseltaan. Lastut laitetaan siveltimellä kiinni märkään lakkaan, tämä on ihan helppoa eikä vaadi osaamista. Lastut asettuvat nätisti eikä niitä tarvitse asetella sen ihmeemmin. Ja päällyslakka päälle, huomasin että Seche Vive oli kivoin kun antoi niin hyvän kiiltävän geelipinnan. Ja vaihtoehtoisesti näitten päälle voi vetää mattapäällyslakan!

P4130065.ORF

ùberchic 4-02

Tosiaan nämä ovat vähän arvokkaita mutta rakennekynsien tekijöille ihan must-have!! Tai voit ostaa purkin kaverin kanssa puoliksi?! Tämä yksi purkki kestää kyllä loppuelämän, mulle olisi kyllä riittänyt pienempikin purkki. Mutta on nää kyllä hienot kynnet...en voi lakata tuijottamasta...

flakies nail art

Musta lakka on OPI Queen Of The Road. Leimaus nimettömässä ja keskisormessa on Ùberchicin 4-02 laatasta, leimauslakka Konad valkea. Kaikissa muissa kynsissä kirjainleima MoYou London Pro 04 laatasta, leimattu Color Clubin Save The Date lakalla. Water Decalit päälle.  

nail art kynsien koristelu

Whats Up koristeet CesarsShopista, tuotteet saatu blogin kautta ( laatta ja Seche Vive ostettu itse ).

Miltäs nämä kynnet näyttää? Olisko flakiesit sun juttu koristelussa?

28 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää! :)

    Mäkin vähän jo katselin netistä noita flakies-purkkeja sillä silmällä :) Se on tosiaan totta, että purkki kestää varmaan ikuisuuden, mikä oikeuttaa korkeahkoa hintaa. Itseäni jäi lähinnä mietityttämään tuo, että minkä värin valitsisi, jos ne loppupeleissä kaikki "hohtavat" vähän kaikenlaisia värejä... Olisi kiva nähdä se violettikin tosi toimissa. Mutta joo, flakiesit kiinnostaa kovasti, kun niillä saa lisää näyttävyyttä hyvinkin helposti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) värin valinnassa en osaa auttaa kun itseäkin se violetti himottaa :D mutta nämäkin oli kivan väriset! Tumman päällä ne näyttävät parhaalta ja ehkä pitää vaan ottaa se oma lempiväri, miettiä mitä tulisi käytettyä eniten.

      Poista
  2. Iiiihanat💓. Aivan tuijottelukamaa. Todellakin flakiesit ovat mun juttu ja nämä ovat jotain ihan uutta ja erilaista kuin mikään muu. Oih ❤️

    VastaaPoista
  3. Nuo flakie-lastut on upeita! Flakie-lakat on itselle ihan suosikkeja, koska mustaa lakkaa tulee käytettyä hyvinkin usein.
    Nythän Essencellä on sellainen top coat-lakka, jossa on noita hiutaleita joukossa - piti heti hamstrata kaksi putelia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on flakies lakkoja mutta se efekti ei ole yhtä upea kuin näiden kanssa :)

      Poista
  4. Onpa kauniit!
    Minä hankin Mermaid flakieseja, laitoin tumman sinisen päälle viuhkasiveltimellä. Oli yllättävän helppoa! Varpaisiin kokeilin kirkkaansinisen päälle. Kivat tuli niistäkin. Olen ihan flakies-koukussa :).
    T. Auli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun mulla ei ole sitä viuhkasivellintä enää, olis voinut silläkin laittaa. Ne Mermaid flakiesit on hienoja!!

      Poista
  5. Flakiesit on parhaita! Mutta en jaksa näperrellä, niin menen helpoimman kautta eli flakielakoilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin luulin etten näitä tarvitse kun on flakieslakkoja mutta... ;)

      Poista
  6. Kyl nää tämmöset merenneito jutskat on ihania!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3