sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Pröystäilevät tähtikynnet

Sain joku aika sitten Cesarin uusia koristelukiekkoja testiin ja ne ovat vähän odotelleet inspiraatiota. Nyt se sitten iski, överit timangikynnet on saatava!

Essie Starry Starry Night

Tykkään leimata ja käyttää siirtokuvia, mutta myös koristella timanteilla ja niiteillä. Näissä mun kiekossa on kultaisia ja hopeita metalli"timantteja" sekä toisessa isoja rainbow kristalleja. Nämä kristallit on ihan mahtavia ja huokauksia aiheuttavia. Ne heijastavat eri värejä, tähän siniseen lakkaan laitoin sinistä ja violettia taittavaa kristallia.

kynsitimantit

Sininen glitterlakka on ihanaakin ihanampi Essie Starry Starry Night. Loistelias lakka juurikin tälläisiin lakkauksiin joissa ei koristele kuin nimettömän. Tämä kun ei oikein tarvitse muuta! Nimettömässä timskujen alla on Essien Rock A The Top kultaglitterlakkaa. Tajusin että en laittanut peel-off aluslakkaa että toivottavasti lakkojen poistaminen ei ole kovin tuskaista...onneksi Starry Starry Night on sellainen jellyglitter että se lähtee melko hyvin pois.

Essie Starry Starry Night

Essie Starry Starry Night

Kynnet oli kovin mieluisat! Timskut mulla pysyy aina hyvin kuin painan ne märkään lakkaan kiinni ja laitan kunnon kerroksen hyvää päällyslakkaa. Mitään ohutta lirua ei kannata käyttää timskujen kiinnitykseen.

P4050133.ORF

Essie kynsilakat

Koristehyrrät CesarsShopista! Starry Starry Nightiä sieltä ei enää löydy mutta Rock At The Topia kyllä :)

Mitä tykkäsin näistä överikynsistä? 

18 kommenttia:

 1. Makeet, ei musta liian yhtään överit. :)

  VastaaPoista
 2. Upea tuo Essien lakka ja eikös se niin mene, että mieluummin-överit-ku-vajarit kynsien koristelunkin suhteen ;D Aika päheet nuo timangit :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit! Onko noiden kristallien pohja kaareva? Ne on niin isoja, että suora pohja ei taida pysyä kynnellä. Mutta onhan ne hienot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suora on. Laitoin kynnelle paksun tipan kivakuivattajaa ja strassin siihen. Pysyi paikoillaan eikä keiku. Reunoja "täytin" sitten noilla pienemmillä että näyttävät olevan kaikki tasaisesti :)

   Poista
 4. Uuuu! Hienot! Sellaiset avaruushenkiset 🙂💙💜

  VastaaPoista
 5. Siis näähän on upeat! Eikä mitenkään överit, mun mielestä nää on tosi tasapainoiset :) Jotenkin mystisetkin, ihastuin täysin ♥♥

  VastaaPoista
 6. Upea lakkaus ja tuo nimettömän megatimantti on just makee - kaunis kokonaisuus 😊

  VastaaPoista
 7. Ihana! Mut aika paljon enemmän saisit timskuja laittaa ennenku on överit 😊 siis mulle!

  VastaaPoista
 8. Tykkäystä täältä kovasti! Just tajusin etten oo käyttänyt tota lakkaa lainkaan, herramunjee! :O

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3